Rage20 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα σε ολους,μπενω κατευθειαν στο θεμα: Πριν κατι βδομαδες αρχισαν να παρουσιαζονται φακελοι με ακαταλαβιστικες ονομασιες πχ. 1adxaw32adc τουλαχιστον 20 απο αυτους αλλα οταν τους σβηνω παλι ξαναεμφανιζονται...επισης σημερα αρχισε να μου κανει τρελες και στο cs go δηλαδη αρχιζε να freezαρει η οθονη και μετα επανερχοταν και αυτο γινοταν κυριως οταν καποιος παιχτης σκοτονωταν κοντα μου...κατεβασα τα γραφικα οσο πιο low γινοταν αλλα και παλι τα ιδια...ευχαριστω προκαταβολικα! Το pc μου ειναι: CPU:FX 6300 GPU:GTX 650 1 GB RAM:CORSAI VENGEANCE 8GB 2X4GB MONITOR:LG (την εχω μια δεκαετια )
SPANK Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δες την υγεία του δίσκου με το hdsentinel και κάνε ενα scan με malwarebytes και adwcleaner γιατι μου μυρίζει για ιός και trojans
Rage20 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 100% υγεια ο δισκος και εκανα και scan και ολα καθαρα
Rage20 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 απ'οτι φαινεται θα πρεπει να αλλαξει θεμα το topic γιατι μολις τωρα μου εβγαλε μυνημα η καρτα γραφικων...display driver xxxxx stopped responding and has successfully restored.Εκανα uninstall και μετα install τους drivers αλλα τιποτα συνεχιζει να crashαρει
d_gkal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 και σε μενα (σε ενα netbook που παλευω να φτιαξω) εχει εμφανισει 2 φακελους. ο λογος δε ξερω ποιος ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα