Stavmitsos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Έχει πέσει στα χέρια μου ενα ipad 3 με activation lock. Ο ιδιοκτήτης το έχει κλειδώσει, εμφανίζεται ένα μηνυμα "this has been stolen, please return" και αυτό είναι όλο. Δεν μπορώ να βρω σε ποιον ανήκει, η αστυνομία της περιοχής στην οποία βρέθηκε μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι, και η αναζήτη στο google του serial μηπως και το ψαχνει κανεις σε καποιο forum δεν εχει δωσει αποτελεσματα. Είναι στο ντουλάπι εδώ και ένα εξάμηνο. Τι μπορώ να το κάνω; Ξέρω πως δεν ξεκλειδώνει με τίποτα.
Kostasspil Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Τίποτα, ειδικά αφού έχει δηλωθεί και σαν κλεμμένο, σου είναι άχρηστο
arc Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Στην οθόνη δεν εμφανίζει κάποιο id ή κάποιο email; Επισης επικοινωνησε με την apple (π.χ. μεσω chat) και ενημέρωσε οτι βρήκες το ταδε προϊόν με ταδε serial αλλά δεν ξέρει σε ποιον ανήκει. Αυτοί από το serial μπορουν να δουν το apple id και να ενημερώσουν τον κάτοχο (αν βέβαια εχει δηλώσει σωστά στοιχεία). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα