Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για το θέμα,  κάποιους σίγουρα θα τους βολέψει ωστόσο να πω την γνώμη μου.

 

offtopic

Προσωπικά θα προτιμούσα μια «σαντουιτσιερα»  για να μπορείς να βάζεις αν θες και μπακέτες και να μην γεμίσεις με πολλές διαφορετικές συσκευές που ουσιαστικά κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα.

 

Τοστίερα όχι γιατί χωράει μόνο τοστ εκτός αν έχεις σκοπό να την “πατάς”.
Ψηστιέρα με σχάρα όχι γιατί τρέχει το λίπος πάνω στην αντίσταση με αποτέλεσμα να παίρνει μυρωδιά το ψητό, όσο και να την πλύνεις (όχι  να την γδάρεις) δεν θα καθαρίσει τελείως.

Ψηστιέρα με αντικολλητικη κάτω επιφάνεια δεν θα προτιμούσα επειδή δεν έχει πάνω θερμαντική επιφάνεια.

 

κάτι τέτοιο όχι το συγκεκριμένο αλλά το πώς είναι.

st-635.jpg

/offtopic

Δημοσ.

Αγόρασα αυτήν σήμερα από τα carrefour Αλίμου στα 31,9-6=25,9 ευρώ. (6 ευρώ το κουπόνι από το πρώτο θέμα)

Ίδια στο praktiker http://www.praktiker.gr/p/psistiera-rohnson-r-257-4129854.9 ευρώ.

 

Είχε αρκετά κομμάτια για όποιον ενδιαφέρεται.

Sooooo, εψησες; ρωταω γιατί έχω εδώ μια grilleρια και κάνει 2 ώρες για να ψησει ένα κοτοπουλο...

 

Τουτέστιν

Desire to know more intensifies.jpg

Δημοσ.

ρε παιδιά, άμα ο Έλληνας δε δει καμιά πιατέλα κρέατα δε χορταίνει... αυτή είναι πολύ μικρή! Καλύτερα να ανάψω τη μικρή ψησταριά για κάμπιγκ :-P Σόρυ για το τρόλιγκ!

Δημοσ.

Σιγα τα αυγά. 1ον μικρη, 2ον αδύναμη για κόκκινο κρεας (ψαράκια αντε και να τα ψήσει με το ζορι, κοτοπουλο-λάστιχο) 3ον ακριβή για αυτά που προσφέρει.
Εγω πχ εχω μια Severin νομίζω, την πήρα 24 ευρώ, 2400w χωραει γύρω στα 15 σουβλάκια, ναι μεν τα ψήνει ικανοποιητικα χωρις να ξερένονται αλλά σίγουρα θα την ηθελα και πιο δυνατή...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...