besttt Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) ας ανταλαξουμε αποψεις σε οσους εχουν την εμπειρια με αυτους τους επεξεργαστες με την γνωστη πατεντα σε οποιοδηπωτε μαδερμποαρντ ωστε να μπορουμε να πετυχουμε το καλυτερο οβερκλοκινγκ θα προσθεσω κατι που ξεχασα που με συμβουλευσε πολυ σωστα εNα παλικαρι στα μυνηματα μου οι εικονεσ που ποσταρω δεν ειναι για να μιμηθειται τα αναλογα σετινγκσ διοτι θα τον παρεται αγκαλια τον επεξεργαστη πολυ γρηγορα ειναΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΑΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ RECOMENDED VOLTAGE TA EHO POSTARI SE PINAKA Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2014 από besttt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikri Nefeli Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Παρε AMD λεμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
besttt Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 σημερα εστησα εναν x5470 xeon default 3330 mhz στα 5.0ghz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Αφου ρε φιλε κανεις δεν ασχολειται με oc παλιων συστηματων γιατι δεν το αφηνεις να παει στο καλο ? επισης επαναλαμβανω οτι με 1.53volt με μαξιμουμ το 1.36 θα εχεις γρηγορο degradation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
besttt Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Αφου ρε φιλε κανεις δεν ασχολειται με oc παλιων συστηματων γιατι δεν το αφηνεις να παει στο καλο ? επισης επαναλαμβανω οτι με 1.53volt με μαξιμουμ το 1.36 θα εχεις γρηγορο degradation εισαι βαθια νυχτωμενως φιλε υπαρχει αγγκλικο φορουμ με οβερκλοκιν που ασχολειται εντονα με αυτο το θεμα και εχει 300000 μελοι http://www.overclock.net/t/1431723/mod-lga775-support-for-lga771-xeon-cpus/5450 μονο το τελευταιο εξαμηνο εισηχθησαν απο ebay στην ελληνικη αγορα 12000 xeon oπωτε οτι και να λες ειναι περιτο το 1.36 δεν ισχυει το προτεινομεο μαξ vcore φορ χεον ειναι 1.450-1.600 1.36???? τι θα ελεγες για 1.8??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 εισαι βαθια νυχτωμενως φιλε υπαρχει αγγκλικο φορουμ με οβερκλοκιν που ασχολειται εντονα με αυτο το θεμα και εχει 300000 μελοι http://www.overclock.net/t/1431723/mod-lga775-support-for-lga771-xeon-cpus/5450 μονο το τελευταιο εξαμηνο εισηχθησαν απο ebay στην ελληνικη αγορα 12000 xeon oπωτε οτι και να λες ειναι περιτο το 1.36 δεν ισχυει το προτεινομεο μαξ vcore φορ χεον ειναι 1.450-1.600 1.36???? τι θα ελεγες για 1.8??? ok ...επανατοποθετουμαι .. .σε αυτο το φορουμ κανεις δεν ενδαιφερεται και φαινεται αυτο γιατι ο κοσμος σε τρολαρει ασυστολα . και μοιαζει να μην το καταλαβαινεις. τελοσπαντων η intel λεει max 1.35 εσυ σιγουρα θα ξερεις περισσοτερα απο μενα γιατι δεν ασχολουμαι πια με το 775 socket . Γενικα στις cpu οτι ρευμα θες τους δινεις μεχρι ενα ανω οριο το θεμα εινια ποσο θα ζησουν εκει πανω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
besttt Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 ok ...επανατοποθετουμαι .. .σε αυτο το φορουμ κανεις δεν ενδαιφερεται και φαινεται αυτο γιατι ο κοσμος σε τρολαρει ασυστολα . και μοιαζει να μην το καταλαβαινεις. τελοσπαντων η intel λεει max 1.35 εσυ σιγουρα θα ξερεις περισσοτερα απο μενα γιατι δεν ασχολουμαι πια με το 775 socket . Γενικα στις cpu οτι ρευμα θες τους δινεις μεχρι ενα ανω οριο το θεμα εινια ποσο θα ζησουν εκει πανω εφοσον ρε φιλε δεν ασχολεισαι γιατι λερωνεις το θεμα που ανοιξα??? δεν εισαι καν κατοχος 775 οπωτε δεν εχεισ καμια θεση να απαντας δεν μας απασχολει το ντεγκραντε σιγα μην εχουμε την ιδια cpu 200 xronia ειναι τοσο φτηνοι οι xeon που μας παιρνει να κανουμε οτι πειραματα θελουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 εφοσον ρε φιλε δεν ασχολεισαι γιατι λερωνεις το θεμα που ανοιξα??? δεν εισαι καν κατοχος 775 οπωτε δεν εχεισ καμια θεση να απαντας χρονια ειχα oc -ed 775 συστηματα Απανταω γιατι σε βλεπω να εχεις ανοιξει 2 θεματα που σε τρολαρουν στεγνα και συνεχιζεις να ποσταρεις . Αυτο λεγεται "προσπαθω να σε προστατεψω" Αν το θεωρεις οτι στο λερωνω το πεντακαθαρο θεμα σου δεν ξαναπανταω. να δουμε και αυτην την μεγαλη κοινοτητα των 12000 overclockers να συμμετεχει . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
besttt Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 χρονια ειχα oc -ed 775 συστηματα Απανταω γιατι σε βλεπω να εχεις ανοιξει 2 θεματα που σε τρολαρουν στεγνα και συνεχιζεις να ποσταρεις . Αυτο λεγεται "προσπαθω να σε προστατεψω" Αν το θεωρεις οτι στο λερωνω το πεντακαθαρο θεμα σου δεν ξαναπανταω. να δουμε και αυτην την μεγαλη κοινοτητα των 12000 overclockers να συμμετεχει φιλε ειμαι κατοχος xeon l5420 e5450 5460 5470 ειμαι υποστιρηξη σε xeon επεξεργαστες στην αθηνα τελειως αφιλοκερδως αμα σου λεω τελειως δεν παιρνω ουτε 1 ευρω και επειδη μου αποσπαγε πολυ χρονο απο την προσωπικη μου ζωη αποφασισα να ακνοιξω εδω τα θεματα για να ενημερωνονται μπορει να μην βλεπεις ποστ αλλα αν δεις ποσοι ειδαν τα θεματα μου θα καταλαβεις το ενδιαφερον απλα σταματα να λες πραματα εκτος θεματος συμβουλες οπως ντεγκραντε και τα σχετικa τις δεχομαι και σε ευχαριστω αλλα οχι οτι δεν εχει σχεση το φορουμ εχει την ενοια διαλογου ευχαριστως να μου μου απαντησεις στα παντα αλλα σε αυτα που γραφω οχι ρε φιλε τι μας νοιαζουν οι χεον και ειναι παλια και τα σχετικα που κολανε αυτεσ οι απαντησεις ειναι σαν να ανηγεις εσυ ενα θεμα και να ρωτας μου καηκε η καρτα γραφικων και να ποσταρω εγω και να σου απαντω χεστηκαμε τι μας νοιαζει η καρτα γραφικων σου!!!!! υστερογραφο εαν σε προσεβαλα με οπιοδηπωτε τροπο ζητω ταπεινα συγνωμη με εκτιμηση besttt για να μην μπερδεθονται οσοι μας διαβαζουν οι εικονες που ποσταρω ειναι για να δειται τις δυνατοτητεσ των xeon και οχι να τα μιμηθειται τα προτεινομενα voltage ειναι τα παρακατω και δεν τα εγραψα εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikri Nefeli Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Τελικά πήρες AMD ή ακόμα "παίζεις" με ΙΝΤΕΛ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackChef Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Παρε AMD λεμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gf030 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Θελω εδω και συγνωμη για το offtopic να ευχαριστησω δημοσια τον χρηστη @besttt του οποιου τη βοηθεια ζητησα μεσω πμ. για να κλοκαρω εναν xeon E5450: Ανταποκρηθηκε αμεσα, μου εδωσε το κινητο του και μεσω αυτου εγινε το overclocking σε τρια λεπτα! Και οχι μονο αυτο, την ιδια μερα επειδη εχασα το bios προσπαθωντας να κανω update απο windows, με μολις μιας μερας τηλεφωνικης γνωριμιας με καλεσε στο σπιτι του και με βοηθησε να ανακτησω ξανα το bios και το motherboard μου! Ειλικρινα δεν μπορω να πω με σιγουρια αν ειναι καλυτερος γνωστης υπολογιστων η καλυτερος ανθρωπος.... Ευχαριστω φιλε ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα