Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Night offer να πουμε ότι είναι, γιατι ο παραπανω σύνδεσμος το λεει ακομα 30€. Από 22.00-02.00 η ισχυς της τιμης 23.90

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/OSIO-ACO-4360U,99452,502170,1332511.html

Για ενα παλιό αυτοκίνητο η φορτηγό είναι ότι πρεπει......στα 28 το επόμενο σε skroutz...δηλ.15% κάτω

Δημοσ.

Με πρόλαβες.

Χαρακτηριστικά OSIO ACO-4360U

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Τύπος: Ηχοσύστημα Αυτοκινήτου
Τύπος οθόνης: LCD

Ήχος
Αριθμός καναλιών: 4
Ισχύς/κανάλι εξόδου: 15 Watt

Οθόνη
ID3, CD-Text: Ναι
Μορφές αναπαραγωγής: MP3 /WMA

Συνδέσεις
Συνδέσεις: Είσοδοι AUX/USB/SD, 2 RCA εξόδου

Γενικά χαρακτηριστικά
Φωτισμός: Μπλε φωτισμός οθόνης
Ειδικά χαρακτηριστικά: Ψηφιακός PLL δέκτης με FM Stereo λήψη, ISO σύνδεση, ID3-TAG συμβατό
Βάρος: 0.7 kg
Χρώμα: Μαύρο
Εγγύηση κατασκευαστή: 2 Έτη  

Αν και το τελευταίο ψιλοάχρηστο. Σαν OSIO έχει εγγύηση εφ'όρου ζωής 

• Like 2
Δημοσ.

Αν και το τελευταίο ψιλοάχρηστο. Σαν OSIO έχει εγγύηση εφ'όρου ζωής 

ζωγραφισες :-D :-D

• Like 1
Δημοσ.

Night offer να πουμε ότι είναι, γιατι ο παραπανω σύνδεσμος το λεει ακομα 30€. Από 22.00-02.00 η ισχυς της τιμης 23.90

ΧΑ-ΧΑ! Η προσφορά βγήκε στον αέρα κι ακόμη δεν την άλλαξαν την τιμή!  :mrgreen:

osioscreen.jpg

edit: ok, τώρα είναι σωστή.

Δημοσ.

..θα παω αυριο σε ενα καταστημα να δω αμα θα με το δωσουν στα 23 αντι για 29 ,λεγονταε οτι δεν εχω σχεση με τεχνολογια και οτι με το ειπανε,θα φορεσω τιποτα σκισμενα ρουχα για καλυψη :P

• Like 2
Δημοσ.

Βρε παιδιά... για ένα ηχοσύστημα αυτοκινήτου της τάξης των 24 € μιλάμε... μόλις 4 € κάτω απ' την κανονική τιμή του... αμφιβάλλω αν θ' αντέξει όσο τα σκισμένα ρούχα του "vrwmiaris"! :P   :mrgreen:  :lol:

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλέπω καλά ή κάνω λάθος? Ράδιο-mp3, όχι cd.

Mε τόσα λεφτά μήπως έψαχνες και με cd και 4x45 ή 50W και εκτός από την έξοδο RCA να είχε και έξοδο για sub και χειριστηρια τιμονιού? :P Πέρα από την πλάκα, το cd εκτός του ότι δε βολεύει καθόλου, είναι πλέον ξεπερασμένο.

Είχα σουφρώσει το pioneer του πατέρα μου επειδή έπαιζε mp3 cd και είχε και aux, και ούτε που κάνω τον κόπο να γράψω κάνα cd mp3 ή να συνδέσω κάνα κινητό στο aux... Απλά δε βολεύει τίποτα. Ενώ με USB ξεμπέρδεψες... Τι άλλο να θες;

Επεξ/σία από .::NikoS::.
  • Like 5
Δημοσ.

Mε τόσα λεφτά μήπως έψαχνες και με cd και 4x45 ή 50W και εκτός από την έξοδο RCA να είχε και έξοδο για sub και χειριστηρια τιμονιού? :P Πέρα από την πλάκα, ο cd εκτός του ότι δε βολεύει καθόλου, είναι πλέον ξεπερασμένο.

Είχα σουφρώσει το pioneer του πατέρα μου επειδή έπαιζε mp3 cd και είχε και aux, και ούτε που κάνω τον κόπο να γράψω κάνα cd mp3 ή να συνδέσω κάνα κινητό στο aux... Απλά δε βολεύει τίποτα. Ενώ με USB ξεμπέρδεψες... Τι άλλο να θες;

Εγώ δεν θα το έπαιρνα έτσι και αλλιώς. Αλλά για κάποιον μεγάλο που δεν ξέρει από usb και υπολογιστές είναι πρόβλημα να μη έχει  cd. Γι' αυτό το έγραψα, γιατί κάποιος μπορεί να το παραγγείλει μόνο για την τιμή και να υπολογίζει ότι έχει cd.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...