Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To Hollywood έχει ξεμείνει απο ιδέες, οι υπερήρωες πουλάνε καλά οπότε θα δούμε ακόμα πιο παράξενα πράγματα απο αυτό το ζευγάρι.

Δεν το λές παράξενο αυτό το ζευγάρι.Σε πάρα πολλά crosover είναι μαζί όπως το Civil war, Secret Wars Και άλλα.

Και βασικά είμαι περίεργος να δω πως θα κάνουν civil war χωρίς spiderman καθώς είχε σημαντικό ρόλο σε αυτό.

Δημοσ.

Καλά, τι να πούμε και εμείς που τους έχουμε διαβάσει μαζί (φίλους και "εχθρούς") πριν από 20 χρόνια ? Σιγά την έκπληξη.....

Όσο για τον Deadpool: όταν βγει μια "κανονική" ταινία με τον Lobo, τα ξαναλέμε :D

Δημοσ.

Να μας λείπει,χειρότερες ταινίες απ΄το The Amazing Spider-Man 1 & 2 δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου!

Τίποτα δεν είναι χειρότερο από το Spiderman 3 και τον  Peter Parker σε emo έκδοση.

• Like 1
Δημοσ.

Αν καταφέρει να ξαναπάρει τα δικαιώματα spiderman, x-men και fantastic four(από τις χειρότερες υλοποιήσεις σούπερ ηρώων σε ταινίες οι 4 φανταστικοί), θα δούμε πάρα πολύ ωραία πράγματα.

Είναι κρίμα που δεν έχουμε δει μαζί με τον spiderman και τη firestar και τον iceman, πολύ αγαπημένοι...

Έχει εξαιρετικό υλικό η Marvel, μακάρι να μπορέσει να το συγκεντρώσει και να μας εντυπωσιάσει!

Νομίζω έχει αποφασιστεί οι F4 να μην έχουν δικό τους κόμικ από εδώ και πέρα και να εμφανίζονται σαν guests σε cross-over events με άλλους ήρωες.

Οπότε δε βλέπω η Marvel να εστιάζει στο συγκεκριμένο project στην παρούσα φάση, ακόμα κι αν έχει τα δικαιώματα.

Δημοσ.

Νομίζω έχει αποφασιστεί οι F4 να μην έχουν δικό τους κόμικ από εδώ και πέρα και να εμφανίζονται σαν guests σε cross-over events με άλλους ήρωες.

Οπότε δε βλέπω η Marvel να εστιάζει στο συγκεκριμένο project στην παρούσα φάση, ακόμα κι αν έχει τα δικαιώματα.

Μα κι εγώ γι'αυτό μιλάω, για τη συμμετοχή όλων μαζί, δεν μπορεί να κάνουν ότι δεν έχουν ακοήυσει για τους x-men και τους fantastic 4 ή να λείπει ο spiderman, αν τα καταφέρει η Marvel, θα μιλάμε για έπη!

Δημοσ.
Δεν έχεις δει τον Ινδό Superman για αυτό το λες!

Ξέχασες τον Τούρκο Superman. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και όλες οι υπόλοιπες ταινείες με υπερήρωες Made in Hollywood είναι αριστουργήματα!

Δημοσ.

Τίποτα δεν είναι χειρότερο από το Spiderman 3 και τον  Peter Parker σε emo έκδοση.

To πρωτο (2002) εσπερνε όμως.

Συν οτι ο Maguire εχει αυτη την "φλωροφατσα" τύπου Peter Parker.

Το δευτερο (2004) ήταν απλά μέτριο ενώ το τρίτο ...wasted potential. Αν ήταν κατά μισήώρα συντομοτερο και έδινε περισσότερη βάση στον Venon θα μπορουσε να ειναι το κορυφαιο.

Βασικά ήταν αχρείαστα τα "Αmazing".  

Δημοσ.

Τα πρωτα spiderman καηκαν αγρια απο το απαραδεκτο καστ συν οτι ηταν της μοδας εκεινη την εποχη το πιο χαρτινο και παιδικο. μετα τα  batman του νολαν μπηκαν στο νοημα του πως να φτιαχνουν σωστες ταινιες

• Like 1
Δημοσ.

Τα πρωτα spiderman καηκαν αγρια απο το απαραδεκτο καστ συν οτι ηταν της μοδας εκεινη την εποχη το πιο χαρτινο και παιδικο. μετα τα  batman του νολαν μπηκαν στο νοημα του πως να φτιαχνουν σωστες ταινιες

και ομως.. η μοδα των super hero φιλμ (μετα τo τραγικo Batman & Robin) επανήλθε με το Spiderman 1.

Φυσικα απογειωθηκε με τις ταινιες του Nolan μερικα χρονια αργοτερα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...