Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η φατσα μπηκε εκ παραδρομης 

δες εδω 

http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B004GV0JUU/ref=sr_1_13_olp?ie=UTF8&qid=1418252632&sr=8-13&keywords=quadro+4000&condition=used

μπορεις να την βρεις αξιοπρεπως φτηνα

(αν και ειμαι της αποψης οτι μηπως πρεπει να σκεφτεις αλλες λυσεις οπως μια απλη geforce)

το προβλημα με τις θερμοκρασιες ειναι συσσωρευτικο και οχι στιγμιαιο . κοινως αν ψηνοταν ενα χρονο και την καθαρισες δεν σημαινει οτι σωθηκε η καρτα. 

Δημοσ.

δεν υπαρχει περιπτωση να φτιαχνεται;εγω θα αλλαξω την παστα για αρχη μεχρι να βρω μια αλλη καρτα γραφικων να κουμπωσω.απλα ομως θελω μια καρτα που να υποστηριζει GPU acceleration οπωσδηποτε και μεσα ειναι και οι GTX 285,470,570,580 σαν πιο οικονομικες λυσεις.αλλα δεν ξερω αν πωλουνται πλεον ή μονο μεταχειρισμενες

Δημοσ.

99% η καρτα. στην καλύτερη περίπτωση ισως να μπορει να φτιαχτει με reflow

εγγύηση δεν εχει ετσι;

οχι την gtx 285, ειναι παλια και τραβαει πολυ ρευμα. 180watt τραβαγε η 260 που ειχα

Δημοσ.

γενικα παντως η 4000 ειναι μια καρτα με hardware λιγο λιγοτερο απο μια 460 αλλα με double precision arithmetic και 2 γιγα ραμ + software/driver βελτιστοποιηση για cuda/opencl και γενικα non-rasterized graphics 

Δημοσ.

απο θερμοκρασια πηγε δηλ και θερμοκρασια (φουρνος) θα την σωσει;

χαχαχαχαχαχα γελαω για να μη κλαψω

http://www.ebay.co.uk/itm/Nvidia-Quadro-FX3800-Graphics-Card-1GB-GDDR3-Dual-Head-DVI-PCI-e-x16-CUDA-SLI-/400594148614?pt=UK_Computing_Computer_Components_Graphics_Video_TV_Cards_TW&hash=item5d45459d06

τι λετε για αυτην;

Δημοσ.

απο θερμοκρασια πηγε δηλ και θερμοκρασια (φουρνος) θα την σωσει;

χαχαχαχαχαχα γελαω για να μη κλαψω

ναι. :mellow:

δεν ξερω με αυτες τις καρτες τι παιζει, αλλα η gddr3 δεν θα ειναι αργη;

Δημοσ.

εμενα κρατησε ενα χρονο και την αλλαξα για να εχω directx11, δηλαδη δεν ξερω ποσο θα κρατουσε, παντος εναν χρονο τον ευγαλε, και δεν επαιζα και λιγο πανω της.

Δημοσ.

Εγω θα κανω το εξης απο δω και περα.Θα χρησιμοποιω πιο πολυ το λαπτοπ και το desktop μονο για μονταζ και photoshop.Αν κρατησει κανα χρονο θα μαι αρχηγος!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...