Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκει που δουλευα photoshop ξαφνικα κουτακια στην οθονη και μετα γραμμες.Δεν ανταποκρινοταν και το ποντικι και αναγκαστηκα εκανα reset τον υπολογιστη.Μετα ανοιξε με αναλυση 800x600 και μου εβγαλε μηνυμα στη διαχειριση υλικου ''τα windows διεκοψαν αυτη την συσκευη επειδη ανεφερε προβληματα. κωδικος σφαλματος 43'' .Κατηργησα την συσκευη (καρτα γραφικων) ξανακατεβασα drivers εγκατεστησα αλλα τιποτα.Windows update αλλα παλι τιποτα.Να αρχισω να κλαιω για την καρτα;post-188941-0-20637500-1418235513_thumb.jpgpost-188941-0-36302200-1418235573_thumb.jpg

Δημοσ.

Κλασική περίπτωση artifacts. Έχει εγγύηση η κάρτα; Επίσης, καλού-κακού δοκίμασε με άλλο καλώδιο να την συνδέσεις στην οθόνη. Κάποιες φορές φταίνε τα καλώδια, αλλά τις περισσότερες η κάρτα.

Δημοσ.

καλωδιο δε νομιζω.γιατι επεσε η αναλυση στα 800x600?τι σχεση μπορει να εχει το καλωδιο με αυτο?

Κοίτα, το error 43 είναι ένα γενικό error που σχετίζεται με hardware που δεν λειτουργεί σωστά και δεν "αρέσει" στα Windows. Θέμα με καλώδιο μου έχει ξανατύχει στα forums και δημιουργούσε artifacts. Αλλαγή ανάλυσης από καλώδιο δεν θυμάμαι, πράγματι. H αλλαγή ανάλυσης μπορεί πολλά να σημαίνει, αλλά και απλά ότι η οθόνη δεν οδηγείται σωστά ή ότι η κάρτα δεν συνεργάζεται καλά με το σύστημα. Ἀρα, για κάρτα μιλάμε βασικά. Απλά, ας αποκλειστούν τα πιό απλά ενδεχόμενα. Και αυτό που είπε ο Zapeee είναι ένα από τα απλά ενδεχόμενα, η ελλειπής τροφοδοσία.

Είσαι με Intel επεξεργαστή; Έχεις ενσωματωμένη κάρτα γραφικών να δοκιμάσεις; Αυτό το τεστ θα δείξει πολλά. 

Δημοσ.

Άλλαξε πάστα στις μνήμες και στον πυρήνα της κάρτας ,το είχα πάθει παλιά με 8800gtx και μετά ήταν κομπλέ .

Κοίτα θερμοκρασίες, πρέπει να είναι ανεβασμένες νομίζω.

• Like 1
Δημοσ.

Υπερθέρμανση η Quadro 4000 βλέπω ότι παθαίνει συχνά, κάνοντας μια γύρα στο Google. Άρα και αυτό ένα ενδεχόμενο. Μήπως έχει πιάσει χνούδι και θέλει φύσημα; 

Δημοσ.

Μερικές φορές βγάζουν artifacts οι κάρτες από ανεβασμένες θερμοκρασίες, άμα είναι χαμηλές και γίνεται αυτό ,πας για αλλαγή πιθανόν

Δημοσ.

παιδια πριν μια βδομαδα ή λιγο περισσοτερο αλλαξα παστα (εβαλα την πιο ακριβη) και καθαρισα πολυ καλα τα παντα μεσα με ειδικο σπρει.ειναι σαν καινουριος ο υπολογιστης μεσα.ειχα προβλημα με θερμοκρασιες και τις εριξα στον επεξεργαστη 40 βαθμους και στην καρτα καμια 25 αν θυμαμαι καλα.οποτε αποκλειω αυτο το ενδεχομενο.το τροφοδοτικο ζητημα να το εχω ενα χρονο και ειναι 650w.

Δημοσ.

Με την ενσωματωμένη κάρτα έχεις θέματα; 

(Ποιό τροφοδοτικό έχεις; Κάποια χαλάνε και νωρίτερα από χρόνο, δεν παίζει ρόλο αυτό, είναι κομμάτι του συστήματος που γενικώς χαλάει εύκολα)

Δημοσ.

Άλλαξε πάστα στις μνήμες και στον πυρήνα της κάρτας ,το είχα πάθει παλιά με 8800gtx και μετά ήταν κομπλέ .

Κοίτα θερμοκρασίες, πρέπει να είναι ανεβασμένες νομίζω.

θα το τσεκαρω και αυτο με την παστα στην καρτα αλλα τωρα που τον ξαναανοιξα και λογικα ειναι κρυα δεν θα πρεπε να μη μου βγαζει γραμμες;και ομως παλι τα ιδια!

ασε που μου πεταει και μπλε οθονες 2-3 φορες μεχρι να ανοιξει

Με την ενσωματωμένη κάρτα έχεις θέματα; 

(Ποιό τροφοδοτικό έχεις; Κάποια χαλάνε και νωρίτερα από χρόνο, δεν παίζει ρόλο αυτό, είναι κομμάτι του συστήματος που γενικώς χαλάει εύκολα)

xilence ειναι

Μερικές φορές βγάζουν artifacts οι κάρτες από ανεβασμένες θερμοκρασίες, άμα είναι χαμηλές και γίνεται αυτό ,πας για αλλαγή πιθανόν

εχεις δει την τιμη της καρτας;;;

Δημοσ.

Ξέρω πόσο έχει. Μπορεί να φταίει και το PSU σου,και να έκανε ζημιά στην κάρτα,

. Υπέρταση - υπόταση , πρέπει να έχεις ups σε τέτοια μηχανήματα και καλό psu

• Like 1
Δημοσ.

Εκει που δουλευα photoshop ξαφνικα κουτακια στην οθονη και μετα γραμμες.Δεν ανταποκρινοταν και το ποντικι και αναγκαστηκα εκανα reset τον υπολογιστη.Μετα ανοιξε με αναλυση 800x600 και μου εβγαλε μηνυμα στη διαχειριση υλικου ''τα windows διεκοψαν αυτη την συσκευη επειδη ανεφερε προβληματα. κωδικος σφαλματος 43'' .Κατηργησα την συσκευη (καρτα γραφικων) ξανακατεβασα drivers εγκατεστησα αλλα τιποτα.Windows update αλλα παλι τιποτα.Να αρχισω να κλαιω για την καρτα;attachicon.gifIMG_20141210_182647.jpgattachicon.gifIMG_20141210_182921.jpg

Αν δεν ειναι απο θερμοκρασια τοτε εχει καει η καρτα ειναι το κλασσικο προβλημα που δημιουργειται μετα απο παρατεταμενη χρηση σε υψηλες θερμοκρασιες :-)

Δημοσ.

οποτε αν βρω μια αλλη καρτα να την βαλω να δουλεψει και ειναι ολα οκ αυτοματως συμπεραινουμε οτι ειναι θεμα quadro?

Αν δεν ειναι απο θερμοκρασια τοτε εχει καει η καρτα ειναι το κλασσικο προβλημα που δημιουργειται μετα απο παρατεταμενη χρηση σε υψηλες θερμοκρασιες :-)

και γιατι γελας;;; χαχαχαχα

αφου ειπα οτι το ελυσα το προβλημα της θερμοκρασιας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...