andreapaog328 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 φιλαράκι δω στο στρατο που ειμαι τουπεσε ενα παλιοτάμπλετ turbox απο το πανω κρεβατι. η οθόνη ράγισε στη μέση. δείχνει κανονικά αλλά δεν δουλευει η αφή σχεδον παντού. εχουμε και λεμε: δεν ειναι root δεν ειναι σε usb debugging mode (και δε μπορω να το βαλω αφου δεν εχω αφη) wifi bt off και δε μπορω να ταναψω δεν εχει καρτα μνημης (παιρνει micro sd) κουμπια εχει μονο vol +- το power button και ενα reset. rotate οθονης απενεργοποιημένο δε κατεβαίνει η πανω μπαρα για να το κανω mass storage οταν το συνδεω σε pc μου βγαζει δυο δίσκους στον υπολογιστη μου αλλα μου λεει οτι δεν υπαρχει καποιος δισκος σε αυτά. καμια ιδέα για το πως να παρω κατι αρχεία + φωτο πουναι μεσα? γενικά για stock fw χωρίς root δε βρήκα κατι στο νετ.
nikos903 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ποντίκι δεν παίρνει; (Με καλώδιο OTG). Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2014 από nikos903
andreapaog328 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 δεν εχω ιδεα. μονο μια micro usb εχει πανω. δε μπορω να ανοιξω bluetooth - wifi
nikos903 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Ναι, micro usb σε usb female είναι το OTG, και εκεί βάζεις το ποντίκι. Άμα υποστηρίζει το tablet θα το δει απευθείας και θα δουλεύεις έτσι κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα