vaggelouras Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα! Όντας και εγώ κάτοχος ενός g2 εχω πειραματιστεί με διάφορες rom! Αλλα εχω μπερδευτει κάπου και θελω Βοήθεια! Ποιά προτείνετε: cloudyg3 , cloudyflex ,cloudystock ή cloudypro; ευχαριστω!
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 εγω θα σου ελεγα στοκ ρομ με ροοτ και απλα σβηνεις καποιες μαλακιες της LG περνας ενα G2 TweaksBox και GravityBox και τελειωσες 1
vaggelouras Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Χρειαζομαι το multiwindow που δεν εχω με stock ... Επισης θελει διαδικασία για να ξαναπερασω την στοκ και δεν εχω τωρα πισι! Επισκευάζεται
arma1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 cloudyg3 φιλε αν εχεις σκοπο για αλλαγη rom
vaggelouras Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Αυτη ειχα πριν μια εβδομάδα αλλα μου φαινεται λιγο unstable με μερικα κολληματα απο εδω και απο εκει! Γι αυτο και θελω να δω αν εχουν καμια διαφορα!
arma1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 αν ειχες με αυτην κολληματα φανταζομαι με τις αλλες, εγω που την ειχα εναν καιρο μια χαρα δουλευε 1
vaggelouras Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Χμμμμ! Θα γυρίσω μάλλον σε aosp!!! Ευχαριστώ!
vrwmiaris Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 εγω θα σου ελεγα στοκ ρομ με ροοτ και απλα σβηνεις καποιες μαλακιες της LG περνας ενα G2 TweaksBox και GravityBox και τελειωσες ποιες σβηνεις?
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 δεν θυμαμαι ακριβως ποιες εχω σβησει γιατι ειναι πολλες! αλλα απο εφαρμογες της lg αφησα αν θυμαμαι καλα μονο το μεμο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα