HALF EVIL Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Πριν από μέρες τσίμπησα από το Steam σχεδόν τσάμπα το παραπάνω θρυλικό παιχνίδι, έτσι για να θυμηθώ τα παλιά καλά παιχνίδια. Το θέμα είναι ότι μόλις πάω να φτιάξω τα video options, με πετάει έξω και πρέπει να το κάνω uninstall και reinstall για να ξαναμπώ στην αρχική οθόνη. Τι φτάει;
Despotas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Θα έλεγα να τσεκάρεις τα παρακάτω unofficial patch: http://pcgamingwiki.com/wiki/Return_to_Castle_Wolfenstein#Essential_improvements Στην ίδια σελίδα έχει και άλλα link που ίσως βοηθήσουν. 1
Alchemist` Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δεν χρειάζεται κανένα patch το παιχνίδι για να τρέξει κανονικά σε νέα συστήματα (αν και το widescreen support του unofficial patch δεν ακούγεται άσχημο). Έχω το original παιχνίδι αγορασμένο το 2002 και βάζοντας την original version του cd μου τρέχει άπταιστα χωρίς καν να απαιτείται λειτουργία συμβατότητας στο σύστημα της υπογραφής με win7x64. Πιθανώς το πρόβλημα που περιγράφεις να προέρχεται από την steam version του παιχνιδιού.
HALF EVIL Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Σε win 8.1 όμως μήπως δεν τρέχει;
HALF EVIL Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Εβαλα το unofficial patch ,μου επιτρέπει να διαλέξω ανάλυση, αλλά τελικά βγαζει μηνυμα κάτι για drivers open GL και φυσικά δεν παιζει.
Alchemist` Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Εβαλα το unofficial patch ,μου επιτρέπει να διαλέξω ανάλυση, αλλά τελικά βγαζει μηνυμα κάτι για drivers open GL και φυσικά δεν παιζει. Πες μας τι ακριβώς σου λέει το μύνημα...
HALF EVIL Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό. GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem λ
VasKag Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 πρωτο αποτελεσμα στο google. http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1399920 1
HALF EVIL Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Όλα ΟΚ. Ευχαριστώ . I have an Nvidia GeForce 8700M gt and could not get this game to load because of the opengl error. Just now, after reviewing the single player config file (wolfconfig.cfg) file for the umpteenth time, I saw an entry I had not noticed before,seta r_glIgnoreWicked3D "0"I manually toggled the value to "1", saved the config file and lo and behold...the game loaded.
Alchemist` Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Κερδίζω χρυσό φτυάρι για το ξέθαμα αλλά βρήκα ένα mod προχτές για το παιχνίδι και έχω αρχίσει ένα rerun. Ειλικρινά το εξαιρετικό αυτό παιχνίδι αγγίζει πλέον το τέλειο και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Για παλιούς και νέους παίκτες, πιστεύω αξίζει ένα install. Το mod λέγεται "Real RTCW" και μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ: http://wolfenstein4ever.de/index.php/downloads/summary/56/2447 (κατεβάζετε το REALRTCW + HD-PACK + HOTFIX Version:2.1 ) [1.06gb] Κύριες αλλαγές που προσφέρει το mod: - Widescreen support, επιτέλους παίζω το παιχνίδι σε 1920x1080. - Νέα HD textures για όλο το παιχνίδι - Νέοι ήχοι, δυνατή (επιτέλους) η ποιότητα 44khz από τα options. - Νέα μοντέλα για τα όπλα - Δουλεύει η ελαχιστοποίηση (ALT+TAB) Βασικά στοιχεία που κάνουν το παιχνίδι καλύτερο: - Περισσότερα όπλα (δεν το έχω τερματίσει ακόμη, μέχρι τώρα έχω βρεί MG42, MP34, M1 Garand, ένα shotgun) - (επιτέλους) οι εχθροί χρησιμοποιούν διάφορα όπλα, ακόμη και στις πρώτες πίστες πολλοί από αυτούς έχουν mauser rifle για παράδειγμα. Συνήθως δεν ξέρω πλέον τί να περιμένω στο campaign (σε σχέση με τυπικό MP40 που είχαν σχεδόν όλοι στο αρχικό παιχνίδι). - Σαφώς βελτιωμένο AI. Οι εχθροί αντιδρούν πολύ πιο γρήγορα στην παρουσία του παίκτη, αρκετές φορές με έχουν κυνηγήσει και γενικώς έχουν συμπεριφερθεί διαφορετικά από ότι περίμενα. - Επίπεδο δυσκολίας ++++ . Παίζω το παιχνίδι στο death incarnate χωρίς cursor. Τα health packs δίνουν μόλις 5-10hp. Το βασικό όμως είναι ότι οι εχθροί έχουν πολύ μεγαλύτερη ευστοχία. Επίσης το armor παίζει τεράστια σημασία και γενικώς είναι αρκετά πιό ρεαλιστικό το παιχνίδι. Αν δεν έχεις armor με 2-3 σφαίρες είσαι νεκρός. Γενικώς όλα τα όπλα είναι πιο "φονικά" και ειδικά οι χειροβομβίδες έχουν πολύ μεγαλύτερο "όγκο" στην έκρηξή τους (επιτέλους γίνανε χρήσιμες). Σε γενικές γραμμές νιώθω σαν να ξαναπαίζω το παιχνίδι πρώτη φορά, ενώ επειδή οι εχθροί φέρονται πιο ρεαλιστικά και έξυπνα, το να πας σε stealth mode αντί να παριστάνεις τον ράμπο έχει μεγάλη σημασία. Επίσης έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στον ήχο και τα γραφικά και με το mod αυτό η ηλικία του παιχνιδιού κρύβεται πολύ καλά. Υ.Γ. έχω το original παιχνίδι, δεν μπορώ να δοκιμάσω το αν λειτουργεί το Mod με την έκδοση του steam. 9
phanispal Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Ξεκόλλα τώρα! Το κατεβάζω να το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία.
phanispal Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Το δοκίμασα στο GOG και ενώ έχει αλλάξει το menu, δε μου βγάζει επιλογή για 2560*1440, ούτε για 1920*1080.
MSSB Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Κερδίζω χρυσό φτυάρι για το ξέθαμα indeed you do....
Alchemist` Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Το δοκίμασα στο GOG και ενώ έχει αλλάξει το menu, δε μου βγάζει επιλογή για 2560*1440, ούτε για 1920*1080. Έχεις βάλει όλα τα αρχεία στην θέση τους και τρέχεις το ioWolfSP.x86_64.exe αντί του WolfSP.exe ?
ultraex2003 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 thanks bro !! δουλευει αψογα και ο ηχος κομπλε !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα