Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα και παλι θα μπορουσε καποιος να μου πει καποιες καρτες γραφικων που μπορω να παρω?απο το σκρουτζ.παταω εκει που λεει low profile και βρισκω μερικες με λιγα βαττ που να μου κανουν (μεχρι 25)αλλα δεν ξερω ποσα βαττ τροφοδοτικο ζητανε(εγω θελω μεχρι 275).ευχαριστω και σορυ για το πριξιμο

Δημοσ.

Το θέμα είναι όμως οτι δεν υπάρχει κάρτα με μικρότερη κατανάλωση... Άρα διαλέγεις αυτήν που έχει την μικρότερη κατανάλωση και την βάζεις... Όπως και να έχει 5-10watt δεν είναι κάτι....

Άμα έχεις ακόμα αμφιβολίες πάρε απο εδώ απο τις αγγελίες μια τέτοια αμα βρεις και πες σε αυτόν που θα στην δώσει οτι άμα δεν σου κάνει θα την γυρίσεις πίσω και είσαι καλυμμένος... Τα Low Profile brackets μην ξεχάσεις όπως και να έχει.

Δημοσ.

Τα watt της κάρτας δες να είναι όσο το δυνατόν πιο λίγα, απο όσο θυμάμαι η ΑΤΙ ήταν με την μικρότερη κατανάλωση btw...

Το τροφοδοτικό δίνει πες στον επεξεργαστή 100 βατ, στην μητρική με τις μνήμες κτλπ άλλα 20-30 (?), δίσκος άλλα 10, cd άλλα 5, σούμα είσαι πολύ κάτω απο τα 200 άρα δεν θα έχεις θέμα με το τροφοδοτικό (που πες δίνει 200-220 πραγματικά βατ).

Άρα ναι, στην ουσία η κατανάλωση της κάρτας μόνο σε ενδιαφέρει, να είναι μικρή, οχι μόνο για το τροφοδοτικό να μην ζορίζεται αλλά και για την θερμότητα που θα βγάζει να μην σου ψήνει το κουτί.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χαίρεται και από μένα :) έχω το ίδιο ακριβώς μηχάνημα (sff 755). Πήρα από το Πλαίσιο της Sapphire την 6450 (με παθητικό σύστημα ψύξης) και έχει και το LP bracket που χρειάζεται για το κουτί και δουλεύει μια χαρά. Όπως λέει και ο nikos903 δεν βγάζουν ζέστη και ότι φασαρία βγάζει το κουτί (κοινώς ελάχιστη ;) )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...