Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω αυτον τον υπολογιστη και θελω να βαλω καρτα γραφικων.γινεται?ειναι απο αυτους τους υπολογιστες με το μικρο κουτι που μπαινουν και ξαπλώτοι.το λεω γιατι οταν τον ανοιξα,ειδα πολυ μικρο χωρο για αυτην..πατησα να δω ενχειριδιο στο google και λεει

PCI Express x16 connector (SLOT1)

PCI Express x1 connector (SLOT4)
PCI connector (SLOT2)
PCI connector (SLOT3)
καποιος κατι??
Δημοσ.

Low Profile GPU θες, Nvidia 210 πχ ή κάτι παρόμοιο. Ανάλογα και το τι θες και τα χρήματα που διαθέτεις.

Πριν κάνεις παραγγελία σιγουρέψου οτι η συσκευασία περιέχει τα low profile brackets μαζί για να τα βάλεις στο κουτί σου.

Ακόμα πάρε 2 ανεμιστήρες για το κουτί για να ψύχεται σωστά η κάρτα (όσο πιο αθόρυβα γίνεται να μην σου πάρουν και τα αυτιά).

Δημοσ.

συγνωμη ρε παιδια αλλα δεν καταλαβα  η τουλαχιστον δε βλεπω καλα.ειμαι λιγο ασχετος βεβαια...και ρωταω: low profile gpu παταω στο σκρουτζ για να τις δω και αυτες που βγαζει νομιζω ειναι μεγαλες!χοντρες μακρυες!κανω λαθος??η με μπερδευει η φωτογραφια που εχει διπλα?δεν βλεπω καμια κοντη καρτα?

Δημοσ.

Αυτή η 210 λέει κάτω κάτω Form factor: ATX/LP. Κανονικιά δηλαδή και Low Profile, μέσα στο κουτί θα έχει και άλλο σετάκι brackets να το αλλάξεις και να μικρύνει. 

Αυτή η 5450 τα ίδια.

Αυτή και αυτή η 6450. (Το πρώτο μαγαζί καλύτερα απόφυγε το).

Αυτή η 610.

Το τροφοδοτικό του υπολογιστή πόσα watt είναι; Γράφει τίποτα χαρακτηριστικά απάνω;

Αμα πάρεις καμία απο αυτές πάρε τους τηλέφωνο πρώτα να σιγουρέψεις οτι υπάρχει μέσα στο κουτί δεύτερο σετάκι κουμπωμάτων για Low Profile.

Για ανεμιστήρα μέσα στο κουτί το έψαξες; Είναι παράξενο σύστημα και νομίζω θέλει ειδικά ανεμιστηράκια...

Δημοσ.

Αμα πάρεις καμία απο αυτές πάρε τους τηλέφωνο πρώτα να σιγουρέψεις οτι υπάρχει μέσα στο κουτί δεύτερο σετάκι κουμπωμάτων για Low Profile.????δηλαδη???οπως θα ειναι δεν θα κουμπωνει επανω??

μετα για τα ανεμηστηρια....μιλαμε για ενα πολυ μικρο κουτι γενικα...χωρανε και ανεμησρηρια επανω???δηλαδη το εχω τωρα μπροστα μου ανοιχτο και δεν χωραει μεσα ουτε ενας αναπτηρας που λεει ο λογος...

Δημοσ.

Όπως είναι οχι, κανονικά δεν θα κουμπώνει η κάρτα, πρέπει απο έτσι να γίνει έτσι (και τα brackets που αλλάζεις πρέπει να είναι στο κουτί, ένα κατσαβίδι και ένα πενσάκι θες για την αλλαγή).

Ανεμιστήρα ναι, κάπου είδα και εγώ οτι παίρνει ειδικό, δεν χωράνε οι συμβατικοί... Για βγάλε μια φωτογραφία αμα μπορείς να δούμε πως γίνεται να μπει κανένα ανεμιστήρι....

Δημοσ.

Πριν προβεις στην αγορα της καρτας, βεβαιωσου κιολας τι δεχεται, διοτι συνηθως τα OEM Desktops εχουν custom Bios / UEFI με Whitelists / Blacklists ωστε να δεχονται συγκεκριμενο H/W το οποιο το αγοραζεις απο αυτους με το αναλογο καπελο...

Επισης απο search στο google, φαινεται να υπαρχει και περιορισμος στα watt του pci-x16

Slot 1: PCI express x16 (75W)

Slot 2: PCI

Slot 3: PCI

Slot 4: PCI express x1 (10W)

Δημοσ.

Για ανεμιστήρα άστο προς το παρόν.... Άμα χρειαστεί θα δούμε....  :wacko:  Θέλει φασαρία...

Οι κάρτες οι ΑΤΙ μάλλον έχουν χαμηλότερη κατανάλωση άρα καλύτερα πήγαινε σε κάποια απο αυτές (οχι οτι οι άλλες έχουν μεγάλη διαφορά).

Δημοσ.

http://prntscr.com/5gevjy

http://prntscr.com/5gew0k

εκει που γραφει slot pcie x16(16,1)   25watt 

και το τροφοδοτικο 275βαττ

Απ'οτι φαινεται εχεις το SFF.Η Dell λεει για HD2400.Δεν ξερω αν θα μπορεσει να παιξει καποια αλλη καρτα...

http://www.dell.com/downloads/ap/products/optix/brochure_optix_755.pdf

Δημοσ.

καλημερα με μια γρηγορη ματια στο γοογλε δεν βλεπω να κυκλοφορουν τετοιες τωρα...σωστα????και εκει που λες μηπως εννοει οτι αυτη εχει το κουτι που παρεχει η dell??

Δημοσ.

Οταν αγορασεις καινουρια καρτα low profile εχει μεσα δυο λαμακια ενα το κανονικο και ενα το low profile.

Δεν το εχει μεσα η μοναδα σου.

Μπορει να εχει και 3 λαμακια οπως η φωτογραφια.

attachment.php?attachmentid=76025&d=1381

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...