Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον το λαπτοπ μου που κοστιζει 1500 ευρω τουρμπο Χ το πηρα πριν 9 μηνες και τωρα αρχιζει και κανει φασαρια ενω το CPU ειναι 3% και η οθονη κλεινει σε ακυρες στιγμες για ωρες ενω ο ηχος παιζει...στην εγγυηση τους λεει οτι αμα ειναι σοβαρη ζημια που βλεπω οτι ειναι θα μου το αλλαξουν με ενα αλλο ειτε το ιδιο η ισης δυναμης απο αλλη εταιρια και επειδη δεν θελω παλι τουρμπο Χ και ιδικα το ιδιο γινεται να τους το πω οτι δεν θελω το ιδιο ? και αμα τους το πω θα το κανουν η μπα ? επισης υπαρχουν μονο 2 που φτανουν κοντα στο δικο μου σε δυναμη το ενα εχει 15 ραμ ενω εγω εχω 24 και το αλλο 32...ποιο λογικα θα μου προτεινουν ? αποψη και απο εμπειρια κανεις ?

Δημοσ.

Καλυτερα να μιλησεις πρωτα μαζι τους, να δεις τι θα σου πουν, ωστε να μην απανταμε υποθετικα... Μπορει να σου τυχει και να εξυπηρετηθεις οπως πρεπει. Στο ευχομαι δηλαδη.. γιατι χλωμο το κοβω με το Πλαισιο. 

• Like 1
Δημοσ.

Το πιθανοτερο ειναι να σου αλλαγχθει καμια μητρικη, παρεα με αλλαγη ψυκτρας και νεα παστα και θα εισαι οκ.

Σπανια καποια εταιρια σου δινει πιστωτικο μετα απο τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα. 

Δημοσ.

Αρχικά πήγαινε το για έλεγχο μήπως στο φτιάξεις και βλέπεις μετα για το πιστωτικό αλλα καλύτερα να μην ξανα πάρεις turbo x και τόσα χρήματα καλύτερα καποιο επώνημο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...