DamienBane Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 λοιπον το λαπτοπ μου που κοστιζει 1500 ευρω τουρμπο Χ το πηρα πριν 9 μηνες και τωρα αρχιζει και κανει φασαρια ενω το CPU ειναι 3% και η οθονη κλεινει σε ακυρες στιγμες για ωρες ενω ο ηχος παιζει...στην εγγυηση τους λεει οτι αμα ειναι σοβαρη ζημια που βλεπω οτι ειναι θα μου το αλλαξουν με ενα αλλο ειτε το ιδιο η ισης δυναμης απο αλλη εταιρια και επειδη δεν θελω παλι τουρμπο Χ και ιδικα το ιδιο γινεται να τους το πω οτι δεν θελω το ιδιο ? και αμα τους το πω θα το κανουν η μπα ? επισης υπαρχουν μονο 2 που φτανουν κοντα στο δικο μου σε δυναμη το ενα εχει 15 ραμ ενω εγω εχω 24 και το αλλο 32...ποιο λογικα θα μου προτεινουν ? αποψη και απο εμπειρια κανεις ?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Καλυτερα να μιλησεις πρωτα μαζι τους, να δεις τι θα σου πουν, ωστε να μην απανταμε υποθετικα... Μπορει να σου τυχει και να εξυπηρετηθεις οπως πρεπει. Στο ευχομαι δηλαδη.. γιατι χλωμο το κοβω με το Πλαισιο. 1
xristoforos89 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Το πιθανοτερο ειναι να σου αλλαγχθει καμια μητρικη, παρεα με αλλαγη ψυκτρας και νεα παστα και θα εισαι οκ. Σπανια καποια εταιρια σου δινει πιστωτικο μετα απο τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα.
Hamurabi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Να ρωτησω κατι...σορυ κιόλας αλλα έδωσες τόσα λεφτά για turbo x??
SPANK Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Αρχικά πήγαινε το για έλεγχο μήπως στο φτιάξεις και βλέπεις μετα για το πιστωτικό αλλα καλύτερα να μην ξανα πάρεις turbo x και τόσα χρήματα καλύτερα καποιο επώνημο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα