Thessalonikios200 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 <p>Να πάρεις ένα όργανο να βλέπεις την υγρασία. Πρέπει να είσαι πάντα κάτω απο 60%. Αυτό θα το πετύχεις αν αερίζεις συχνά το σπίτι, ειδικά όταν έχει ήλιο. Μπορεί να φαίνεται γελοίο, αλλά δεν αρκετός κόσμος δεν αερίζει.</p> <p> </p> <p>Επίσης αερο στοπ στις πόρτες για να μην φευγει η ζεστη. Οι χοντρές κουρτίνες βοηθούν επίσης.</p> <p> </p> <p>Φυσικά και η ταπετσαρία δεν κάνει τίποτα.</p> <p> </p> <p>Αν κάποιος έχει αέριο, φυσικά και δεν χρειάζεται να ασχοληθεί για κάτι άλλο.</p> <p> </p> <p>Εκτός αν έχει σπίτι 200 τετραγωνικά και θέλει ζεστό μόνο το ένα δωμάτιο.</p> <p> </p> <p>Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που θέλουν να κυκλοφορούν γυμνοί στο σπίτι. Ε ναι, τότε θα πληρώσεις πολλά για θέρμανση. Οι 20 βαθμοί στο σπίτι με σχετική υγρασία 60% είναι τέλεια. Για να πας στους 22 προφανώς θες αρκετή μεγαλύτερη καταναλωση</p> Ακριβό είναι το αέριο φίλε... Επίσης στοπ στις πόρτες; έχω κουφώματα είπα όχι απλές πόρτες .
Haldol Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Αξίζει να αναφερθεί και το ότι το να ανέβει η θερμοκρασία, είναι πιο δύσκολο όταν η ατμόσφαιρα είναι πιο υγρή! Δηλαδή από τους 18°C για να πας στους 20°C, θέλεις παραπάνω ενέργεια (ρεύμα / πετρέλαιο / αέριο / ξύλο / φασολάδα / οτιδήποτε) όταν η σχετική υγρασία είναι 85% από ότι όταν είναι 50%.
trebelas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Η καλύτερη λύση για την υγρασία είναι το κλιματιστικό.Εφόσον κοιτάμε οικονομικές λύσεις. Βέβαια δεν είναι το πιο υγιεινό οπότε συχνό σκούπισμα-καθάρισμα και καλός αερισμός όπως έγραψε ενας φίλος πιο πριν.
Thessalonikios200 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Η καλύτερη λύση για την υγρασία είναι το κλιματιστικό.Εφόσον κοιτάμε οικονομικές λύσεις. Βέβαια δεν είναι το πιο υγιεινό οπότε συχνό σκούπισμα-καθάρισμα και καλός αερισμός όπως έγραψε ενας φίλος πιο πριν. Ο λογος που ειναι η καλυτερη λυση το κλιμα ; Επισης εννοεις απλο κλιμα η inverter ; Αεριζουμε το σπιτι καθε μερα, εστω 20 λεπτακια ανοιγουν τα παντα . Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2014 από Thessalonikios200
daPro Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Το κλιματιστικό ξερενει την ατμόσφαιρα..Οπότε μειώνεται η υγρασία..
Thessalonikios200 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Το κλιματιστικό ξερενει την ατμόσφαιρα..Οπότε μειώνεται η υγρασία.. ναι αλλα το 12αρι που εχω στο σαλονι δεν πιανει ολο το σπιτι...αρα θελω αφυγραντηρα καλο,αρα 300++ ευρω τα οποια δεν παιζουν! Με τον θερμοπομπο δεν μειωνεται η υγρασια ;
daPro Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 ναι αλλα το 12αρι που εχω στο σαλονι δεν πιανει ολο το σπιτι...αρα θελω αφυγραντηρα καλο,αρα 300++ ευρω τα οποια δεν παιζουν! Με τον θερμοπομπο δεν μειωνεται η υγρασια ; από τι ξέρω όχι..πόσο μετράει το όργανο είπες?μέχρι 60-65 καλά είσαι..
Thessalonikios200 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 από τι ξέρω όχι..πόσο μετράει το όργανο είπες?μέχρι 60-65 καλά είσαι.. στο δωματιο του μικρου,εκει ειναι το μεγαλο προβλημα μετραει χωρις θερμανση 60 εως 70% Μολις αναψω αεριο πεφτει εως και 50-55 %.
Liverpool89 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Συμβουλη μην τσιγκουνευεσαι τωρα γιατι μετα θα τρεχεις στους γιατρους .... Το κλιματιστικο ζεσταινει τον αερα, το καλοριφερ τον χωρο... 1
Thessalonikios200 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Συμβουλη μην τσιγκουνευεσαι τωρα γιατι μετα θα τρεχεις στους γιατρους .... Το κλιματιστικο ζεσταινει τον αερα, το καλοριφερ τον χωρο... Δεν κανω οικονομια φιλε,ολα ανοιχτα τα εχω ...απλα στον υπνο δεν γινεται να αναβω το αεριο ιδρωνω. Για τον μικρο θελω κατι που να ανοιγει και να κλεινει οταν παραδειγμα πεσει η θερμοκρασια κατω απο 20.
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Φίλε πάρε έναν θερμοπομπό να κάνεις δουλειά σου. Αερόθερμο για παιδί δεν κάνει, κλιματιστικό δεν έχεις λεφτά οπότε το μόνο που μένει είναι θερμοπομπός ή καλοριφέρ λαδιού. Πάρε κάτι από τα δύο με κανα δυο σκάλες και με το δυνατόν καλό θερμοστάτη και θα είσαι κομπλέ. Πολύ το ζαλίζεις και δεν σε βλέπω να το αποφασίζεις
Thessalonikios200 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Φίλε πάρε έναν θερμοπομπό να κάνεις δουλειά σου. Αερόθερμο για παιδί δεν κάνει, κλιματιστικό δεν έχεις λεφτά οπότε το μόνο που μένει είναι θερμοπομπός ή καλοριφέρ λαδιού. Πάρε κάτι από τα δύο με κανα δυο σκάλες και με το δυνατόν καλό θερμοστάτη και θα είσαι κομπλέ. Πολύ το ζαλίζεις και δεν σε βλέπω να το αποφασίζεις Ενταξει να μην ρωτησω πριν παρω κατι ; Ενας φιλος εχει Nobo 1200w και μου ειπε κανει τρελη οικονομια . Εγω λεω για Atlantic . Απο δευτερα που εχω αδεια θα παρω να παρω εναν απο τους 2 και τελος. Αδικα κρυωνει το παιδι τη νυχτα.
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Ενταξει να μην ρωτησω πριν παρω κατι ; Ρε φίλε έχουν προταθεί τα πάντα και όσο παιρνάνε οι σελίδες τόσο φαίνεται να μπερδεύεσαι κιάλλο και κάνεις και συνεχώς ίδιες ερωτήσεις. Εγώ να σε βοηθήσω θέλω γιατί μερικοί προτείνουν ότι τους έρθει χωρίς να διαβάζουν τις προηγούμενες σελίδες. Επίσης για την οικονομία έχει ξαναειπωθεί πως όλα με ηλεκτρικές αντιστάσεις το ίδιο ρεύμα καίνε για την ζέστη που βγάζουν. Κατάλαβέ το. Πόσο οικονιμκός ή όχι είναι ο θερμοπομπός εξαρτάται από την μόνωσή σου. Παρε έναν τέτοιο να τελειώνεις. Αυτό είναι που ψάχνεις
daPro Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 στο δωματιο του μικρου,εκει ειναι το μεγαλο προβλημα μετραει χωρις θερμανση 60 εως 70% Μολις αναψω αεριο πεφτει εως και 50-55 %. καπου ειχα διαβασει οτι μεχρι 70% υγρασια...παραπανω ειναι επικίνδυνα ειδικά για τα παιδια.. εγω εδω που μενω εχει πολυ..μπορει να φτασει κα τα 85%.. γιαυτο πηρα αφυγραντηρα. εσυ νομιζω δεν χρεαζεσαι με 60-70%
Thessalonikios200 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Ρε φίλε έχουν προταθεί τα πάντα και όσο παιρνάνε οι σελίδες τόσο φαίνεται να μπερδεύεσαι κιάλλο και κάνεις και συνεχώς ίδιες ερωτήσεις. Εγώ να σε βοηθήσω θέλω γιατί μερικοί προτείνουν ότι τους έρθει χωρίς να διαβάζουν τις προηγούμενες σελίδες. Επίσης για την οικονομία έχει ξαναειπωθεί πως όλα με ηλεκτρικές αντιστάσεις το ίδιο ρεύμα καίνε για την ζέστη που βγάζουν. Κατάλαβέ το. Πόσο οικονιμκός ή όχι είναι ο θερμοπομπός εξαρτάται από την μόνωσή σου. Παρε έναν τέτοιο να τελειώνεις. Αυτό είναι που ψάχνεις Μονωση ειπαμε εχω απλα εχει υγρασια γιατι ειμαι Ρετιρε,χρειαζεται θερμο-μονωση το σπιτι αλλα ο ιδιοκτητης δεν δινει λεφτα! καπου ειχα διαβασει οτι μεχρι 70% υγρασια...παραπανω ειναι επικίνδυνα ειδικά για τα παιδια.. εγω εδω που μενω εχει πολυ..μπορει να φτασει κα τα 85%.. γιαυτο πηρα αφυγραντηρα. εσυ νομιζω δεν χρεαζεσαι με 60-70% καλα τοσο πολυ και εσυ ; Σε ρετιρε εισαι ; Σε ενα site ειχα διαβασει οτι στο παιδικο δωματιο οπως και να εχει χρειαζεται και λιγη υγρασια για τα μωρα οχι πανω απο 70% ομως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα