daPro Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί Ρε συ αν το βάλεις στους 18 το αέριο καλά δεν είναι?κ αν σκας βάλτο πιο χαμηλά.. Καλά εδώ Αθήνα δεν κανει ακόμα πολύ κρύο..πάνω φαντάζομαι είναι πιο χαμηλές οι θερμοκρασίες .
Thessalonikios200 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί Ρε συ αν το βάλεις στους 18 το αέριο καλά δεν είναι?κ αν σκας βάλτο πιο χαμηλά.. Καλά εδώ Αθήνα δεν κανει ακόμα πολύ κρύο..πάνω φαντάζομαι είναι πιο χαμηλές οι θερμοκρασίες . Δεν ειναι καλα γιατι ηδη το σπιτι απο μονο του εχει 19,5 χωρις θερμανση...αλλα στο δωματιο του μικρου εχει πιο πολυ κρυο διοτι ο ενας τοιχος του ειναι κενος ( δεν υπαρχει πολυκατοικια δεξια). Στη θεσσαλονικη φιλε τη νυχτα εχει 95% υγρασια εξω οποτε και 6c να εχει αυτο μεταφραζεται με την υγρασια ισως και 2c. Παγωνεις χωρις να εχει κρυο! Με 2 κουβερτες κοιμαμαι+ παπλωμα αν χρειαστει ! Βεβαια ειμαι ρετιρε αλλα ειπαμε η θεσσαλονικη ειναι " κρυα " πολη με ζεστους ανθρωπους ! Αθηνα οταν ερχομαι στη καλλιθεα χαλαρα με μια ψιλη κουβερτα κοιμαμαι και χωρις θερμανση,καμια σχεση το κλιμα. Τετοια διαφορα στο κλιμα επισης θα δεις αν πας Τωρα απο Αθηνα νοτια κρητη...Ακομα καλοκαιρι εχουν εκει κατω! 1
daPro Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Καλά κ εδώ που μένω έχει πολύ υγρασία..κάθε μέρα κάνα 5 ωρο το απόγευμα ανοίγω αφυγραντηρα..
Thessalonikios200 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Καλά κ εδώ που μένω έχει πολύ υγρασία..κάθε μέρα κάνα 5 ωρο το απόγευμα ανοίγω αφυγραντηρα.. Ελα ; σε ποια περιοχη ;
Thessalonikios200 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Αγια μαρίνα..θάλασσα.. και πιο μηχανημα εχεις για να τραβαει την υγρασια ;
daPro Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/394384/Fagor-DH-10D.html Κάνει την δουλειά του αλλά δεν το συνιστώ γιατί κάνει πολύ θόρυβο..
Thessalonikios200 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/394384/Fagor-DH-10D.html Κάνει την δουλειά του αλλά δεν το συνιστώ γιατί κάνει πολύ θόρυβο.. Ενταξει αυτα σχεδον ολα κανουν θορυβο,το βασικο ειναι να σου κανουν την δουλεια ! Εξαλλου τα μωρα φιλε ναρκωνονται δεν ακουν τιποτα στον υπνο !!
gia_nnis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Κλίμα δεν βολεύει για το μωρό φίλε μου. Έχω κλίμα στο μωρό ήδη για το καλοκαίρι αλλά και πάλι είναι θέμα υγείας. Νομίζω ότι η καλύτερη λύση είναι ένας Atlantic f117, στα 90 ευρώ μαζί με τα ποδαράκια. Επίσης ο θερμοστάτης από ότι διάβασα και αλλού είναι ακριβείας οπότε... Θα κάνει καλύτερη οικονομία από τον mica που είχα.τσαμπα χρηματα θα δωσεις... εγω στο λεω για να σε προστατεψω.. ειπα και πριν οτι ειχα δει στην πραξη και ακριβους θερμοπομπους και δεν ειχαν καμια διαφορα στην αποδοση..
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Ας πάρει ο άνθρωπος ένα αερόθερμο 30-40 ευρώ, να μην το λειτουργεί συνέχεια και να αφήνει την πόρτα του δωματίου μια χαραμάδα να εισέρχεται και κρύος αέρας που έχει υγρασία και έτσι δεν θα ξηρανθεί πολύ ο αέρας του δωματίου.
Thessalonikios200 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 τσαμπα χρηματα θα δωσεις... εγω στο λεω για να σε προστατεψω.. ειπα και πριν οτι ειχα δει στην πραξη και ακριβους θερμοπομπους και δεν ειχαν καμια διαφορα στην αποδοση.. Τι προτεινεις φιλε μου ; Στειλε link . Ας πάρει ο άνθρωπος ένα αερόθερμο 30-40 ευρώ, να μην το λειτουργεί συνέχεια και να αφήνει την πόρτα του δωματίου μια χαραμάδα να εισέρχεται και κρύος αέρας που έχει υγρασία και έτσι δεν θα ξηρανθεί πολύ ο αέρας του δωματίου. Παιδια εχω μπερδευτει ...κανε προταση φιλε μου στειλε κανα link να δω τι ακριβως εννοεις !
ge000 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Τι προτεινεις φιλε μου ; Στειλε link . Παιδια εχω μπερδευτει ...κανε προταση φιλε μου στειλε κανα link να δω τι ακριβως εννοεις ! Βάλε ένα πάνελ υπέρυθρης στο παιδικό και θα είσαι εντάξει. Το έχω εγώ στο παιδικό και έχω σταματήσει να ανήσυχο αν τα παιδιά είναι ξεσκέπαστα η όχι.
Haldol Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Ότι δηλαδή τα θερμαντικά πάνελ είναι φτηνότερα από τους θερμοπομπούς; Ένα ψόφιο θερμαντικό πάνελ 500W κάνει όσο 1-2 θερμοπομποί 2kW.
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Τι προτεινεις φιλε μου ; Στειλε link . Παιδια εχω μπερδευτει ...κανε προταση φιλε μου στειλε κανα link να δω τι ακριβως εννοεις ! Σορρυ νόμιζα οτι είσαι εξοικειωμένος με τα διάφορα συστήματα θέρμανσης. Εννοώ κάτι σαν αυτά http://www.skroutz.gr/c/1499/Aerotherma.html τώρα αυτά είναι πολύ φθηνά στα 10 ευρώ και κακής ποιότητας, ψάξε ένα με 30-40 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα