Bilbo1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 καλησπερα σας εχω ενα laptop hp probook 4545s και σημερα παρατηρησα οτι η οθονη εχει κατι σαν "λεκεδες" επισυναπτω εικονες για να καταλαβετε για τι πραγμα μιλαω να υποθεσω οτι εχει χαλασει η οθονη και θα χρειαστει service? να μιλησω με την hewlett-packard η με το e-shop απ' οπου ειχα αγορασει το laptop?
nikos903 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Κατα τα άλλα λειτουργεί κανονικά η οθόνη; Την καθαρίζεις με αζαξ ή με τίποτα υγρό και την κάνεις μούσκεμα; Αν θες να την αλλάξεις (εν τέλει) καλύτερα κάνε το μόνος σου γιατί η αλλαγή απο την HP ή το eshop θα είναι φουσκωμένη....
Bilbo1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 ναι, κανονικα λειτουργει, αλλα εχει αυτα τα σημαδια τωρα, δε θυμαμαι να καθαριζω τη συγκεκριμενη οθονη με κατι, αλλα εαν την καθαρισα ηταν με ειδικο υποτιθεται spray για lcd το λαπτοπ εχει εγγυηση ακομα και ελεγα μηπως το καλυπτε, αλλα με ποιους θα ηταν καλυτερα να μιλησω?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Για φθηνη οθονουλα κοιτα απο eBay παντως. Πχ: HP ProBook 4530s 4535s 4540s 4545s New 15.6" WXGA LED LCD Screen MATTE AntiGlare Πριν την οποια αγορα, σιγουρα τους ζητας δωρεαν αντικατασταση της οθονης εφ οσον ειναι εντος εγγυησης!
arc Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Αν εχει κατάστημα eshop στην περιοχη σου, μιλησε με e-shop για να γλυτώσεις τα μεταφορικά. Θα πάει eshop και αυτοί θα το στείλουν στην hp. Αν βιάζεσαι, πάρε απευθείας την hp
nikos903 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ θα έλεγα HP απευθείας, γλυτώνεις κάτι μέρες... Αυτό πάντως έτσι όπως το βλέπω έχει περάσει υγρό μέσα στο πλαστικό κάλυμα και έχει αράξει εκεί, πρέπει να γίνει βίδες και να καθαριστεί το πάνελ... Και το σπρέι άμα έβαλες πολύ μπορεί να πέρασε... Μπορεί να σου πούνε είναι δικιά σου υπαιτιότητα και να μην σε καλύψουν πάντως...
Bilbo1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 ευχαριστω για τις απαντησεις, θα μιλησω με hp και ελπιζω να το καλυψουν
Bilbo1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 γεια σας παιδια, επανερχομαι στο θεμα επειδη θελω τη γνωμη σας ειχα μιλησει με την hp και μου ειπαν οτι εκεινοι δινουν ενα χρονο εγγυηση στα probook οποτε μετα μιλησα με το eshop και τους το πηγα να το δουν με πηρανε σημερα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ο κανονισμος του κατασκευαστη ειναι σαφης και οτι επειδη ειναι υγρασια το laptop βγαινει εκτος εγγυησης αφου λοιπον ειναι εκτος εγγυησης λενε οτι ο τεχνικος ελεγχος κοστιζει 15 ευρω ειναι λογικη αυτη η χρεωση? να τους πεισω με καποιο τροπο να το καλυψουν στην εγγυηση φανταζομαι δεν παιζει βεβαια αλλα θα μπορουσα να κανω κατι για τα 15 ευρω?
SPANK Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Αφού ειναι δικιά σου υπαιτιότητα και η hp το βγάζει εκτός εγγύηση μην περιμένεις να καλύψουν τιποτα τώρα τα 15 euro φαντάζομαι ειναι ο έλεγχος που έγινε απο τον τεχνικό οποτε ουτε αυτα νομίζω θα τα γλυτώσεις 1
arc Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μια επιφύλαξη-παραθυράκι. Αν το κατάστημα τον ενημέρωσε εκ των προτέρων οτι υπάρχει κόστος ελέγχου, τότε δεν τα γλυτώνει. Αν όμως εν αναφέρθηκε τιποτα και δεν αναγράφεται σε κανενα χαρτί με υπογραφή ή όρους, τοτε απο εμένα αντί για 15 θα έπαιρναν 15/5 Αυτό γιατι το μηχάνημα ειναι ακομα εκτός εγγύησης, δηλαδη «πηγα να εξετάσουν τι έχει». «Δεν είμαι τεχνικός για να ξέρω τι καλύπτει και τι όχι η εγγύηση». Αν ήταν εκτός εγγυησης, ορθά θα χρεώναν το κόστος ελέγχου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα