Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο λογαριασμό ΔΕΗ του σπιτιού μου, και η διεύθυνση αποστολής λογαριασμού και η διεύθυνση ακινήτου είναι λάθος. 

Τι πρέπει να κάνω?

Διεύθυνση αποστολής λογαριασμού δίνεις όποια θες, (εγώ ζήτησα να μου στέλνουν τον «επίμαχο» λογ/σμο στο σπίτι μου) & την αλλάζουν αμέσως σε οποιοδήποτε κατάστημα.

Αφού είναι στο όνομα του άλλου πώς να σου τους δώσει; Μην λέμε ότι θέλουμε τώρα...

Δεν μπορεί να μου δώσει τους λογ/σμους που μου ζητάει να πληρώσω;

Μην λέμε ότι θέλουμε τώρα...

Σιγά το απόρρητο, με έναν παλιότερο λογ/σμο, κατεβάζεις τους 6-8 τελευταίους μήνες ηλεκτρονικά.

Απλώς ξύνονται και πουλάνε εξουσία.

• Απαντ. 252
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Διεύθυνση αποστολής λογαριασμού δίνεις όποια θες, (εγώ ζήτησα να μου στέλνουν τον «επίμαχο» λογ/σμο στο σπίτι μου) & την αλλάζουν αμέσως σε οποιοδήποτε κατάστημα.

Δεν μπορεί να μου δώσει τους λογ/σμους που μου ζητάει να πληρώσω;

Μην λέμε ότι θέλουμε τώρα...

Σιγά το απόρρητο, με έναν παλιότερο λογ/σμο, κατεβάζεις τους 6-8 τελευταίους μήνες ηλεκτρονικά.

Απλώς ξύνονται και πουλάνε εξουσία.

Άσε τί κάνεις εσύ με τους παλιούς λογαριασμούς, αυτοί τυπικά δεν μπορούν να στον δώσουν γιατί αν το ψάξει κανένας θα βρεθούν μπλεγμένοι.

Δημοσ.

Ποιο ακριβώς δεν ισχύει Γιάννη?

Προσωπικά πήγα το 1994(πριν 21 χρόνια δηλαδή) στη ΔΕΗ για να κάνω νέα σύμβαση στο όνομα μου σε δικό μου κατάστημα, και η υπάλληλος μου είπε πως πρώτα πρέπει να πληρωθεί το χρέος του τελευταίου ενοικιαστή μου. Μόλις ζήτησα να μου δοθεί εγγράφως αυτό που μου είπε, η απάντηση της ήταν "τουλάχιστον πείτε μας αν ξέρετε τη νέα διεύθυνση του πρώην ενοικιαστή σας".

Με λίγα λόγια, τα ίδια ακριβώς που ίσχυαν τότε ισχύουν και τώρα.

Να σε ρωτήσω κάτι μήπως ξέρεις. Στο λογαριασμό ΔΕΗ του σπιτιού μου, και η διεύθυνση αποστολής λογαριασμού και η διεύθυνση ακινήτου είναι λάθος. Αντί να γράφει πχ Αχαρνών 55(τυχαία διεύθυνση) γράφει πάροδος Αχαρνών σκέτο, επίσης ο ταχυδρομικός κώδικας είναι ανύπαρκτος.

Πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών(11770), και μου είπαν πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γιατί τα στοιχεία διεύθυνσης τα παίρνουν από τον τοπικό Δήμο. Ο λογαριασμός της ΔΕΥΑ όμως μου έρχεται με τη σωστή διεύθυνση γραμμένη πάνω του.

Τι πρέπει να κάνω?

Δεν ισχυει οτι "εκβιαζουν" οι υπαλληλοι  για οφειλες τριτων.Απλα μια υπεθυνη δηλωση οτι δεν ξερεις που πηγε και καθαρισες.

Για αλλαγη διευθυνσης σε οποιοδηποτε πρακτορειο ΔΕΗ .

Δημοσ.

εμένα από κει που μου ερχόταν 120~130 ευρώ ο λογαριασμός, μου ήρθε 350. wtf ?

Αν είναι εκκαθαριστικος ελεγξε αν ο μετρητης σου τωρα εχει ενδειξη μεγαλυτερη από την τελευταια που γραφει ο λογαρισαμος .Αν όχι παρε τηλεφωνο την καταμετρηση στον ΔΕΔΔΗΕ

Δημοσ.

Το χρεος βαρυνει αυτον που ειχε την παροχη και χρωσταει ασχετα αν ειναι ενοικιαστης ή ιδιοκτητης .

Να αναφερω οτι ενας συγγενης μου ειχε περιπτερο και το ειχε ενοικιασει σε καποιον. Οταν αυτος ο καποιος εφυγε αφησε χρεος στη ΔΕΗ και το ρευμα ειχε κοπει. Η ΔΕΗ δεν ξαναεδινε ρευμα αν δεν πληρωνονταν ο λογ/σμος, ετσι ο συγγενης αναγκαστηκε πρωτα να το πληρωσει, στη συνεχεια να κυνηγησει τον αλλο για να παρει τα λεφτα...

Δημοσ.

Να αναφερω οτι ενας συγγενης μου ειχε περιπτερο και το ειχε ενοικιασει σε καποιον. Οταν αυτος ο καποιος εφυγε αφησε χρεος στη ΔΕΗ και το ρευμα ειχε κοπει. Η ΔΕΗ δεν ξαναεδινε ρευμα αν δεν πληρωνονταν ο λογ/σμος, ετσι ο συγγενης αναγκαστηκε πρωτα να το πληρωσει, στη συνεχεια να κυνηγησει τον αλλο για να παρει τα λεφτα...

Αν η παροχη ηταν στο ονομα του συγγενή  σου λογικο. Κακως την αφησε στο ονομα του.

Δημοσ.

Αν η παροχη ηταν στο ονομα του συγγενή  σου λογικο. Κακως την αφησε στο ονομα του.

Nαι στο ονομα του ηταν, δε καθεται να κανει αλλαγη με καθε νεο ενοικιαστη.

Δηλαδη ολοι οι ιδιοκτητες πρεπει να μην εχουν στο ονομα τους αυτες τις υπηρεσιες για να εχουν το κεφαλι τους ησυχο?

Πόσο ειναι το κοστος?

Δημοσ.

Nαι στο ονομα του ηταν, δε καθεται να κανει αλλαγη με καθε νεο ενοικιαστη.

Δηλαδη ολοι οι ιδιοκτητες πρεπει να μην εχουν στο ονομα τους αυτες τις υπηρεσιες για να εχουν το κεφαλι τους ησυχο?

Πόσο ειναι το κοστος?

Φυσικα αν δεν κανουν οι ιδιοι χρηση της παροχης.Κοστος για τον ιδιοκτητη πιστοποιητικο ηλεκτρολογου αν εχει ληξει .

14 χρονια για σπιτι και 7 για μαγαζια

Περιπου 50-70 ευρω

Δημοσ.

Δεν ισχυει οτι "εκβιαζουν" οι υπαλληλοι  για οφειλες τριτων.Απλα μια υπεθυνη δηλωση οτι δεν ξερεις που πηγε και καθαρισες.

Για αλλαγη διευθυνσης σε οποιοδηποτε πρακτορειο ΔΕΗ .

Δεν είπα πως "εκβιάζουν", είπα πως "προσπαθούν να ψαρώσουν". Επίσης δεν είσαι υποχρεωμένος να κάνεις απολύτως τίποτα για να "καθαρίσεις" με κάτι που δεν σε αφορά(τις οφειλές τρίτων προς τη ΔΕΗ).

Όσο για την αλλαγή διεύθυνσης αποστολής λογαριασμού το ξέρω πως αλλάζει, για τη διεύθυνση του ηλεκτροδοτούμενου ακινήτου θέλω να μάθω.

Δημοσ.

Δεν είπα πως "εκβιάζουν", είπα πως "προσπαθούν να ψαρώσουν". Επίσης δεν είσαι υποχρεωμένος να κάνεις απολύτως τίποτα για να "καθαρίσεις" με κάτι που δεν σε αφορά(τις οφειλές τρίτων προς τη ΔΕΗ).

Όσο για την αλλαγή διεύθυνσης αποστολής λογαριασμού το ξέρω πως αλλάζει, για τη διεύθυνση του ηλεκτροδοτούμενου ακινήτου θέλω να μάθω.

Για αυτό με χαρτι από τον Δημο αν εχει αλλαξει ή είναι λαθος η διευθυνση.

Πιστεψεμε ότι ουτε ψαρωτικοι το παιζουν οι υπαλληλοι.

Δημοσ.

Πόσο ειναι το κοστος?

Δεν είναι προφανές πως ο ιδιοκτήτης ΔΕΝ πρέπει να έχει στο όνομα του τις παροχές ηλεκτρικού, φυσικού αερίου, τηλεπικοινωνιών, nova κτλ?

Μόνο τα χρέη της ΔΕΥΑ ακολουθούν το ακίνητο, εκεί θέλει λίγο προσοχή.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι προφανές πως ο ιδιοκτήτης ΔΕΝ πρέπει να έχει στο όνομα του τις παροχές ηλεκτρικού, φυσικού αερίου, τηλεπικοινωνιών, nova κτλ?

Μόνο τα χρέη της ΔΕΥΑ ακολουθούν το ακίνητο, εκεί θέλει λίγο προσοχή.

Και της ΕΥΔΑΠ στον ιδιοκτητη  και Φυσικου αεριου (στο ονομα του διαχειρηστη)  .

Δημοσ.

Φυσικα αν δεν κανουν οι ιδιοι χρηση της παροχης.Κοστος για τον ιδιοκτητη πιστοποιητικο ηλεκτρολογου αν εχει ληξει .

14 χρονια για σπιτι και 7 για μαγαζια

Περιπου 50-70 ευρω

Κοστος, ρωταω, για να μεταβιβαστει ο λογ/σμος απο το ονομα του στο ονομα του νοικαρη.

Ερωτηση περιεργειας, γιατι σκουραινεις τα γραμματα στο quote, αντι να σβηνεις τη φραση στην οποια δεν απαντας? :)

Δημοσ.

Κοστος, ρωταω, για να μεταβιβαστει ο λογ/σμος απο το ονομα του στο ονομα του νοικαρη.

Το κόστος για τον νοικάρη είναι η εγγύηση που πρέπει να πληρώσει στην ΔΕΗ, κάπου 0,50€ για κάθε τετραγωνικό αν θυμάμαι καλά. Την οποία θα την πάρει πίσω στο ακέραιο όταν ξενοικιάσει και κάνει διακοπή.

Το κόστος για τον ιδιοκτήτη είναι το νέο ηλεκτολογικό σχέδιο σε περίπτωση που έχει λήξει το παλιό. Η τιμή του είναι διαπραγματεύσιμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...