Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Αν δεν ειναι στο ονομα του δεν μπορει . Αν ειναι στο ονομα του πρεπει να μην εχει χρεος για να ζητησει διακοπη. Να μην υπάρχει χρέος γενικά ή χρέος στο προηγούμενο όνομα που ήταν στην παροχή?
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Να μην υπάρχει χρέος γενικά ή χρέος στο προηγούμενο όνομα που ήταν στην παροχή? Να μην υπαρχει χρεος στο ονομα αυτου που ανηκει η παροχη γιατι μονο αυτος μπορει να ζητησει διακοπη. Τυχον χρεος απο αλλη παροχη στο ονομα του δεν επηρεαζει . 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Άρα αν αλλάξει πρώτα το όνομα και μετά κάνει διακοπή δεν θα υπάρχει πρόβλημα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Άρα αν αλλάξει πρώτα το όνομα και μετά κάνει διακοπή δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Σωστα . Να ξαναπω για αλλη μια φορα !!!! Για να μην υπαρχουν προβληματα ο χρηστης της παροχης πρεπει να την εχει στο ονομα του ειτε σαν ιδιοκτητης ειτε σαν ενοικιαστης του χωρου που καλυπτει. 1
athbag Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Να μην υπαρχει χρεος στο ονομα αυτου που ανηκει η παροχη γιατι μονο αυτος μπορει να ζητησει διακοπη. Τυχον χρεος απο αλλη παροχη στο ονομα του δεν επηρεαζει . Να μην υπάρχει χρέος στο άνομα ή στο ΑΦΜ στο οποίο ανήκει η παροχή; Στην περίπτωσή μας που αυτά τα 2 είναι διαφορετικά τι γίνεται; Και τι θα πει του "ανήκει" η παροχή; Ότι ο λογαριασμός εκδίδεται στο όνομά του; Η ΔΕΗ προσφέρθηκε αμέσως να κόψει το ρεύμα όταν το ζήτησα εγώ που δεν εμφανίζομαι ούτε σαν όνομα ούτε σαν ΑΦΜ στον λογαριασμό, αλλά αποδεικνύω ότι είμαι ιδιοκτήτης του χώρου που έχει τη συγκεκριμένη παροχή, μέσα από το Ε2. Προυπόθεση, βέβαια, ήταν να περάσει το χρέος σε κάποιο άλλο λογαριασμό που να είναι στο όνομά μου, ή να το πληρώσω απευθείας. Άρα αν αλλάξει πρώτα το όνομα και μετά κάνει διακοπή δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Μπορεί να αλλάξει το όνομα αν η παροχή έχει χρέος; Τότε όσοι χρωστάνε, προκειμένου να έχουν ρεύμα θα έβαζαν το όνομα του παππού τους, της γιαγιάς τους .... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Τότε όσοι χρωστάνε, προκειμένου να έχουν ρεύμα θα έβαζαν το όνομα του παππού τους, της γιαγιάς τους .... To χρέος όμως παραμένει στο όνομά του... Αυτό έλειπε να αφήνει χρέος ένας ενοικιαστής και ο ιδιοκτήτης να μην μπορεί ΠΟΤΕ να το αλλάξει αν δεν ξεχρεώσει ο ενοικιαστής... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Να μην υπάρχει χρέος στο άνομα ή στο ΑΦΜ στο οποίο ανήκει η παροχή; Στην περίπτωσή μας που αυτά τα 2 είναι διαφορετικά τι γίνεται; Και τι θα πει του "ανήκει" η παροχή; Ότι ο λογαριασμός εκδίδεται στο όνομά του; Αυτο εγινε απο καποιο δικο σας μπερδεμα για αυτο τωρα παιδευοσαστε. Για το ανηκει η παροχη ΝΑΙ σε αυτον που εκδιδεται ο λογαριασμος .
Bermudakias33 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Θα κάνεις νέα σύμβαση προμήθειας ρεύματος έτσι ώστε οι λογαριασμός να εκδίδεται στο όνομα σου. Μετά απλά θα πληρώσεις τον λογαριασμό σου (μερικές μέρες τέλη κτλ) και θα διακόψεις το ρεύμα. Για το προηγούμενο χρέος, δεν σε αφορά, και δεν σε αφορά ούτε ότι το όνομα και το ΑΦΜ των προηγούμενων δεν συμπίπτουν. Αυτό είναι πρόβλημα της ΔΕΗ (και φταίει μόνο αυτή για αυτό). Αυτή είναι η φυσιολογική διαδικασία και ότι «ισχύει». Προφανώς όμως, οι υπάλληλοι της ΔΕΗ έχουν λάβει οδηγίες να προσπαθούν να παίρνουν όλα τα χρήματα από τον ιδιοκτήτη ώστε να μην ζημιώνεται η ΔΕΗ. Όπως γινόταν παλιά… Μπορείς λοιπόν να πιέσεις, για αρχή, να σου αλλάξουν το όνομα / ΑΦΜ με τα δικά σου. Μετά θα βάλεις δικηγόρο να πιέσει. Καλό δικηγόρο... όχι της πλάκας που θα σου φάει τσάμπα λεφτά.
Joshua21 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Η ΔΕΗ δεν κυνηγάει κανέναν, αλλά δεν κόβει και το ρεύμα, οπότε με τα πρόστιμα τα ΔΤ, ΔΦ, ΤΑΠ, ο λογαριασμός θα ανεβαίνει στο θεό, σε ένα μαγαζί που είναι άδειο. Αν ο λογαριασμός ανέβει τόσο πολύ που η ΔΕΗ αποφασίσει να στο κόψει, θα χρειαστεί να το πληρώσεις όποτε χρειαστείς επανασύνδεση. Δεν γλυτώνεις! Όσο πιο γρήγορα ξεμπερδεύεις, τόσο καλύτερα... Εδώ είσαι λάθος, to χρέος στη ΔΕΗ ακολουθεί τον πελάτη(αυτόν που έχει γίνει η σύνδεση στο όνομά του), δεν ακολουθεί το ακίνητο. Όσο επιμένεις να μην θες να το καταλάβεις αυτό, τόσο θα βγάζεις λάθος συμπεράσματα. 1
athbag Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Θα κάνεις νέα σύμβαση προμήθειας ρεύματος έτσι ώστε οι λογαριασμός να εκδίδεται στο όνομα σου. Μετά απλά θα πληρώσεις τον λογαριασμό σου (μερικές μέρες τέλη κτλ) και θα διακόψεις το ρεύμα. Για το προηγούμενο χρέος, δεν σε αφορά, και δεν σε αφορά ούτε ότι το όνομα και το ΑΦΜ των προηγούμενων δεν συμπίπτουν. Αυτό είναι πρόβλημα της ΔΕΗ (και φταίει μόνο αυτή για αυτό). Αυτή είναι η φυσιολογική διαδικασία και ότι «ισχύει». Προφανώς όμως, οι υπάλληλοι της ΔΕΗ έχουν λάβει οδηγίες να προσπαθούν να παίρνουν όλα τα χρήματα από τον ιδιοκτήτη ώστε να μην ζημιώνεται η ΔΕΗ. Όπως γινόταν παλιά… Μπορείς λοιπόν να πιέσεις, για αρχή, να σου αλλάξουν το όνομα / ΑΦΜ με τα δικά σου. Μετά θα βάλεις δικηγόρο να πιέσει. Καλό δικηγόρο... όχι της πλάκας που θα σου φάει τσάμπα λεφτά.
Joshua21 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Προφανώς όμως, οι υπάλληλοι της ΔΕΗ έχουν λάβει οδηγίες να προσπαθούν να παίρνουν όλα τα χρήματα από τον ιδιοκτήτη ώστε να μην ζημιώνεται η ΔΕΗ. Όπως γινόταν παλιά… Ποτέ δεν γινόταν έτσι. Και ναι, από πάντα οι υπάλληλοι της ΔΕΗ είχαν οδηγίες να προσπαθούν να "ψαρώσουν" τον πελάτη μπας και δεχτεί να επωμισθεί το χρέος άλλου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Ποτέ δεν γινόταν έτσι. Και ναι, από πάντα οι υπάλληλοι της ΔΕΗ είχαν οδηγίες να προσπαθούν να "ψαρώσουν" τον πελάτη μπας και δεχτεί να επωμισθεί το χρέος άλλου. Δεν ισχυει κατι τετοιο. Το ξερω εκ των εσω. Κανονισμους ακολουθουν. Αν καποιοι κανουν λαθος απο αγνοια ή ημιμαθεια αυτο μπορει να συμβει σε οποιοδηποτε κλαδο χωρις βεβαια να το δικαιολογω.
Joshua21 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δεν ισχυει κατι τετοιο. Το ξερω εκ των εσω. Κανονισμους ακολουθουν. Αν καποιοι κανουν λαθος απο αγνοια ή ημιμαθεια αυτο μπορει να συμβει σε οποιοδηποτε κλαδο χωρις βεβαια να το δικαιολογω. Ποιο ακριβώς δεν ισχύει Γιάννη? Προσωπικά πήγα το 1994(πριν 21 χρόνια δηλαδή) στη ΔΕΗ για να κάνω νέα σύμβαση στο όνομα μου σε δικό μου κατάστημα, και η υπάλληλος μου είπε πως πρώτα πρέπει να πληρωθεί το χρέος του τελευταίου ενοικιαστή μου. Μόλις ζήτησα να μου δοθεί εγγράφως αυτό που μου είπε, η απάντηση της ήταν "τουλάχιστον πείτε μας αν ξέρετε τη νέα διεύθυνση του πρώην ενοικιαστή σας". Με λίγα λόγια, τα ίδια ακριβώς που ίσχυαν τότε ισχύουν και τώρα. Σε μια παροχη μονο διευθυνση αποστολης λογαριασμου μπορεις να αλλαξεις . Να σε ρωτήσω κάτι μήπως ξέρεις. Στο λογαριασμό ΔΕΗ του σπιτιού μου, και η διεύθυνση αποστολής λογαριασμού και η διεύθυνση ακινήτου είναι λάθος. Αντί να γράφει πχ Αχαρνών 55(τυχαία διεύθυνση) γράφει πάροδος Αχαρνών σκέτο, επίσης ο ταχυδρομικός κώδικας είναι ανύπαρκτος. Πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών(11770), και μου είπαν πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γιατί τα στοιχεία διεύθυνσης τα παίρνουν από τον τοπικό Δήμο. Ο λογαριασμός της ΔΕΥΑ όμως μου έρχεται με τη σωστή διεύθυνση γραμμένη πάνω του. Τι πρέπει να κάνω? 1
athbag Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Θα κάνεις νέα σύμβαση προμήθειας ρεύματος έτσι ώστε οι λογαριασμός να εκδίδεται στο όνομα σου. Μετά απλά θα πληρώσεις τον λογαριασμό σου (μερικές μέρες τέλη κτλ) και θα διακόψεις το ρεύμα. Για το προηγούμενο χρέος, δεν σε αφορά, και δεν σε αφορά ούτε ότι το όνομα και το ΑΦΜ των προηγούμενων δεν συμπίπτουν. Αυτό είναι πρόβλημα της ΔΕΗ (και φταίει μόνο αυτή για αυτό). Αυτή είναι η φυσιολογική διαδικασία και ότι «ισχύει». Προφανώς όμως, οι υπάλληλοι της ΔΕΗ έχουν λάβει οδηγίες να προσπαθούν να παίρνουν όλα τα χρήματα από τον ιδιοκτήτη ώστε να μην ζημιώνεται η ΔΕΗ. Όπως γινόταν παλιά… Μπορείς λοιπόν να πιέσεις, για αρχή, να σου αλλάξουν το όνομα / ΑΦΜ με τα δικά σου. Μετά θα βάλεις δικηγόρο να πιέσει. Καλό δικηγόρο... όχι της πλάκας που θα σου φάει τσάμπα λεφτά. Δλδ μου λέτε ότι θα πάω στη ΔΕΗ, θα ζητήσω αλλαγή ονόματος/ ΑΦΜ και θα το δεχτούν έτσι απλά, χωρίς να μεταφέρουν και το χρέος στο νέο όνομα; Μακάρι, παιδιά! Θα ξαναπροσπαθήσω. Μέχρι στιγμής πάντως έχω φάει μεγάλη αγένεια, γουρουνιά και ασχετοσύνη. Αρνήθηκαν να μου δώσουν προηγούμενους λογ/σμους για να καταλάβω γιατί χρεώθηκε ξαφνικά τόσο μεγάλο ποσό, σε ένα μόνο λογ/σμό & σε μια κατανάλωση με πολύ χαμηλότερη γενικά χρέωση. ΔΛΔ ΘΕΛΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΥΠΩΣΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ; ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΕΙΝΑΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΟΙ ΛΟ-ΓΑ-ΡΙΑ-ΣΜΟΙ!! μούγκρισε το ουργκ που με «εξυπηρέτησε» Πήρα ένα σωρό τηλέφωνα 11770, 11500 (ΔΕΔΗΕ), καταμετρητές, μπας και καταλάβω τι σόι λογ/σμος ήταν αυτός. Ο ένας με έστελνε στον άλλο και κατέληξαν να μου πουν να περάσω από το αρμόδιο κατάστημα της ΔΕΗ (εκεί που σε «εξυπηρετεί» το «ουργκ»), από όπου και ξεκίνησα, για να μου εξηγήσουν καλύτερα. Τελικά μάλλον θα πάω σε κάποιο άλλο κατάστημα μήπως πετύχω κανένα πιο εξημερωμένο ΔΕΗτζή. Ευχαριστώ όλους
Silverage Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δλδ μου λέτε ότι θα πάω στη ΔΕΗ, θα ζητήσω αλλαγή ονόματος/ ΑΦΜ και θα το δεχτούν έτσι απλά, χωρίς να μεταφέρουν και το χρέος στο νέο όνομα; Μακάρι, παιδιά! Θα ξαναπροσπαθήσω. Μέχρι στιγμής πάντως έχω φάει μεγάλη αγένεια, γουρουνιά και ασχετοσύνη. Αρνήθηκαν να μου δώσουν προηγούμενους λογ/σμους για να καταλάβω γιατί χρεώθηκε ξαφνικά τόσο μεγάλο ποσό, σε ένα μόνο λογ/σμό & σε μια κατανάλωση με πολύ χαμηλότερη γενικά χρέωση. ΔΛΔ ΘΕΛΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΥΠΩΣΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ; ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΕΙΝΑΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΟΙ ΛΟ-ΓΑ-ΡΙΑ-ΣΜΟΙ!! μούγκρισε το ουργκ που με «εξυπηρέτησε» Πήρα ένα σωρό τηλέφωνα 11770, 11500 (ΔΕΔΗΕ), καταμετρητές, μπας και καταλάβω τι σόι λογ/σμος ήταν αυτός. Ο ένας με έστελνε στον άλλο και κατέληξαν να μου πουν να περάσω από το αρμόδιο κατάστημα της ΔΕΗ (εκεί που σε «εξυπηρετεί» το «ουργκ»), από όπου και ξεκίνησα, για να μου εξηγήσουν καλύτερα. Τελικά μάλλον θα πάω σε κάποιο άλλο κατάστημα μήπως πετύχω κανένα πιο εξημερωμένο ΔΕΗτζή. Ευχαριστώ όλους Αφού είναι στο όνομα του άλλου πώς να σου τους δώσει; Μην λέμε ότι θέλουμε τώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα