Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, να δίνουμε καμιά 500αρα που περνάνε μια φορά στις 10 μέρες και σκουπίζουνε, καλά τα λες.

Εσυ φαντάζομαι δίνεις εθελοντικά κάθε μήνα κάτι παραπάνω ε;

Τι μια φορά στις 10 μέρες, που έτσι και κάνουν 2 μέρες απεργία δεν μπορείς να βγεις στους δρόμους από τις μπόχες και τις κατσαρίδες και τα ποντίκια στους κάδους. Δουλευόμαστε μεταξύ μας τώρα. Από όλους τους γαμησιάτικους φόρους, αυτά που πληρώνουμε στον δήμο παίζει να είναι τα μόνα χρήματα που πιάνουν τόπο.

Και όχι, παραπάνω τον μήνα δεν δίνω, κοιτάζω να μην φτύνω/πετώ αποτσίγαρα/σκουπίδια κτλ στον δρόμο, φαντάζομαι άθλημα άγνωστο για σένα.

καλε ναι χαρη μου κανουν ακου εκει σαν δεν ντρεπομαι ζηταω συγνωμη και παω να αυτομαστιχωθω 100 βουρδουλιες φθανουν ? :mrgreen:

με του που ακουει την σκουπιδιαρα τρεχει και βοηθαει τους εργατες μετα τους κανει το τραπεζι, φτιαχνει καφεδακι και τους δινει και απο ενα 20κακι χαρτζιλικι χαχαχαχα

Άσε μας που μπήκες σε thread της ΔΕΗ να μας κλαφτείς (ΞΑΝΑ) για την αφραγκία σου, λες και η ΔΕΗ έχει την οποιαδήποτε σχέση με δήμο και Νεριτ πέρα του ότι και οι τρεις λογαριασμοί μας έρχονται γραμμένοι σε ένα χαρτί.

Για τον ΕΝΦΙΑ παραπονα δεν έχεις; Θέρμανση; Νοικιάρη; Τώρα που το βρήκες πρόχειρο το thread, έλα βγάλε όλα τα εσώψυχά σου, μπορείς!

• Απαντ. 252
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν και δυσκολευτηκα να καταλαβω για την καταμετρηση ειναι υπευθυνος ο ΔΕΔΔΗΕ και οχι η ΔΕΗ απο 1/5/2012 που εγινε ο διαχωρισμος.

Αν η ενδειξη στο ρολοι ειναι πιο μικρη απο αυτη που λει ο λογαριασμος απλα πας σε πρακτορειςο ΔΕΔΔΗΕ και οχι ΔΕΗ και ζητας με την τελευταια ενδειξη να δωσει εντολη ο ΔΕΔΔΗΕ στην ΔΕΗ για εκδοση νεου λογαριασμου.

Το γιατι μπορει να εχει συνβει αυτο ειναι αλλη πονεμενη ιστορια αν ο καταναλωτης εχει το ρολοι σε μη προσβασιμο σημειο ή αν δωσει αυτος λαθος ενδειξη τηλεφωνικα ή μεσω internet .

Αλλη περιπτωση ο υπαλληλος του εργολαβου μιας και του ΔΕΔΔΗΕ οι καταμετρητες  εχουν μεινει ελαχιστοτατοι να εκανε λαθος ή να μην περασε καθολου

Δημοσ.

Τι μια φορά στις 10 μέρες, που έτσι και κάνουν 2 μέρες απεργία δεν μπορείς να βγεις στους δρόμους από τις μπόχες και τις κατσαρίδες και τα ποντίκια στους κάδους. Δουλευόμαστε μεταξύ μας τώρα. Από όλους τους γαμησιάτικους φόρους, αυτά που πληρώνουμε στον δήμο παίζει να είναι τα μόνα χρήματα που πιάνουν τόπο.

Και όχι, παραπάνω τον μήνα δεν δίνω, κοιτάζω να μην φτύνω/πετώ αποτσίγαρα/σκουπίδια κτλ στον δρόμο, φαντάζομαι άθλημα άγνωστο για σένα.

Άσε μας που μπήκες σε thread της ΔΕΗ να μας κλαφτείς (ΞΑΝΑ) για την αφραγκία σου, λες και η ΔΕΗ έχει την οποιαδήποτε σχέση με δήμο και Νεριτ πέρα του ότι και οι τρεις λογαριασμοί μας έρχονται γραμμένοι σε ένα χαρτί.

Για τον ΕΝΦΙΑ παραπονα δεν έχεις; Θέρμανση; Νοικιάρη; Τώρα που το βρήκες πρόχειρο το thread, έλα βγάλε όλα τα εσώψυχά σου, μπορείς!

Σε χαλαει που εκφραζω την γνωμη μου και που ειμαι σε οικονομικη δυσχερεια ? δεν μπορεις να φας το πατε χηνας ?  B)

και γιατι να ερχονται μαζι και να μην ερχονται ξεχωριστα δηλαδη εμενα αν δεν εχω να πληρωσω δημο και νεριτ να μου κοψουν το ρευμα που ειναι κοινωνικο αγαθο ? Ας παει στην εφορια και ας μην ερχεται με το λογαριασμο του ρευματος.

Δημοσ.

Σε χαλαει που εκφραζω την γνωμη μου και που ειμαι σε οικονομικη δυσχερεια ? δεν μπορεις να φας το πατε χηνας ? B)

και γιατι να ερχονται μαζι και να μην ερχονται ξεχωριστα δηλαδη εμενα αν δεν εχω να πληρωσω δημο και νεριτ να μου κοψουν το ρευμα που ειναι κοινωνικο αγαθο ? Ας παει στην εφορια και ας μην ερχεται με το λογαριασμο του ρευματος.

Sorry, αλλά το έχεις χάσει ντιπ για ντιπ;

Ξέρεις τι πάει να πει χρωστούμενα στο δημόσιο; Καλύτερα να μην έχεις να φας παρά να χρωστάς στο δημόσιο, εκτός και αν τους χρωστάς εκατομμύρια, εκεί κάνουν τα στραβά μάτια.

Και όσον αφορά το γιατί να σου έρχονται μαζί πάλι άσχετο με το thread, και όπως κοινωνικό αγαθό, όπως ισχυρίζεσαι, είναι το ρεύμα, ακόμα περισσότερο αγαθό και ανάγκη είναι να σου μαζεύουν τα σκουπίδια. Χωρίς ρεύμα ζεις, μέσα στην μπόχα και στα τρωκτικά και στις ασθένειες και στα σκουπίδια, εστίες μολύνσεων, κανά τρίμηνο ζήτημα να αντέξεις πριν πας να δεις τα ραδίκια ανάποδα. Χώρια να ανάψει καμιά πυρκαγιά και να σου καεί και το σπίτι.

Το ρετιρέ μην το έχεις κενό, νοίκιασέ το.

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα, για αρκετούς είναι πολλά χρήματα αλλά σε σχέση με όλους τους άλλους φόρους που πληρώνουμε αυτοί έχουν την μεγαλύτερη ανταποδοτικότητα σε σύγκριση με όλα τα άλλα που δεν ξέρεις που πάνε, τα περισσότερα μάλλον στα δάνεια και τα χρέη.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδες, να ρωτησω κατι, για τους λογαριασμους της ΔΕΗ γινεται παντα μετρηση στα οικιακα ρολογια απο τους υπαλληλους ή μηπως τα ελεγχουνε εξ αποπστασεως απο τα κεντρα τους?

Δημοσ.

Παιδες, να ρωτησω κατι, για τους λογαριασμους της ΔΕΗ γινεται παντα μετρηση στα οικιακα ρολογια απο τους υπαλληλους ή μηπως τα ελεγχουνε εξ αποπστασεως απο τα κεντρα τους?

Έχεις μπερδέψεις τους δεητζίδες με τους μασόνους

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις μπερδέψεις τους δεητζίδες με τους μασόνους

Δεν υπαρχει online συστημα να βλεπουν τις μετρησεις στο κομπιουτερ?

Μου φαινεται πολυ περιεργο να ελεγχουν χειροκινητα οι υπαλληλοι εκατομμυρια σπιτια.

Οσο για τους μασονους, οπως ισως ξερεις ειναι τιτλος τιμης σε ολο το κοσμο εκτος απο την πρωτογονη Ελλαδα:)

Δημοσ.

Από όσο ξέρω οι μετρητές που έχουμε δεν μπορούν να ελεγθούν εξ αποστάσεως, μόνο αν στηθείς μπροστά τους και κοιτάξεις την ένδειξη. Ή κάνει καταγραφή ο υπάλληλος, ή βάζουν ένα νούμερο κατά προσέγγιση.

Δημοσ.

Όχι, με τα υπάρχοντα ρολόγια δεν γίνεται η εξ αποστάσεως καταμέτρηση/διαχείριση του μετρητή, με τους νέους που θα τεθούν σε ισχύει από του χρόνου, νομίζω, θα μπορεί η ΔΕΗ να δει πόση κατανάλωση έχεις και την διακοπή της παροχής σε περίπτωση οφειλών, δες το ποστ μου στην σελίδα για τους ενδοιασμούς μου για αυτό το θέμα.

Δημοσ.

Τι λες ρε c πως ειναι δυνατόν να τα βλέπουν απο μακρία;!!! Οταν μπουν οι ψηφιακοί και καταφέρεις να το συνδέσεις κάπως internet;,τηλεφωνο; τοτε ναι ...

Ναι καλά αυτό κι αν βαρέθηκα να ακούω. Εβραιομασώνοι και πράσινα άλογα. Έτσι κι' αλλιώς στο κόβουν το ρεύμα αν δεν έχεις να πληρώσεις και δεν κάνεις ούτε διακανονισμούς, δεν αποτελεί επιχείρημα να μην τοποθετηθούν έξυπνοι μετρητές επειδή έτσι δεν θα χρειάζεται να φτάσει στο σπίτι υπάλληλος να κόψει το ρεύμα από το ρολοϊ. Εσύ υποθέτεις οτι στην πολυκατοικία θα βρίσκονται ένοικοι και θα εμποδίσουν τον υπάλληλο να κόψει το ρεύμα ή θα πλακωθούν στο ξύλο. Αυτά μόνο σε κανένα χωριό πιάνουν. Σε όλο τον κόσμο προωθούνται οι έξυπνοι μετρητές για την καταγραφή της καταναλισκόμενης ηλεκτρικής ενέργειας και εδώ θα μένουμε σε όλα πίσω.

Τα οφέλη από τον έξυπνο μετρητή είναι αρκετά, αποφυγή λαθών καταμέτρησης, τέρμα στις κλοπές ρεύματος και τις λαμογιές που κάνουν μερικοί, απευθείας και πραγματική καταγραφή κατανάλωσης το οποίο θα βοηθήσει την ΔΕΗ σε καλύτερες προβλέψεις και ενεργειακό σχεδιασμό, το κράτος θα γνωρίζει ποια σπίτια έχουν ρεύμα και ποια δεν έχουν, τέρμα στις μαύρες ενοικιαζόμενες βίλες των νησιών που δηλώνονται ως κενές και τις νοικιάζουν χωρίς μισθωτήριο φοροδιαφεύγοντας. Πολύ μικρά σφάλματα μέτρησης και αποκλίσεις. Τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν.

Μη το λες. Απο άτομα που πειράζουν τα ρολόγια ξέρω πως ειναι πολυ κοντα στο να παραβιάσουν και τους ψηφιακούς (αν δε το καταφεραν ήδη) και η "δουλειά" ξεκινά απο μέσα... 

Δημοσ.

Τι λες ρε c πως ειναι δυνατόν να τα βλέπουν απο μακρία;!!! Οταν μπουν οι ψηφιακοί και καταφέρεις να το συνδέσεις κάπως internet;,τηλεφωνο; τοτε ναι ...

Μη το λες. Απο άτομα που πειράζουν τα ρολόγια ξέρω πως ειναι πολυ κοντα στο να παραβιάσουν και τους ψηφιακούς (αν δε το καταφεραν ήδη) και η "δουλειά" ξεκινά απο μέσα... 

1) Η αποστολή/λήψη θα γίνεται μέσω του δικτύου κινητής. Η λήψη της μέτρησης θα γίνεται περίπου ανα 15 λεπτά, σαν ηλεκτρολόγος δεν το βρίσκω άσχημο αφού σε βάθος χρόνου θα ξέρει η ΔΕΗ τη καταναλώσεις θα περιμένει από συγκεκριμένα μέρη ώστε να βάλει ή βγάλει γεννήτριες στο δίκτυο, μιας και η διαδικασία εισαγωγής στο ήδη υπάρχων δίκτυο είναι χρονοβόρα διαδικασία.

2) Αχι αχι αχι, θα σταματήσεις τον δίσκο να γυρίζει και νομίζεις ότι δεν θα σε χρεώνει η ΔΕΗ; Γνωρίζεται την αρχή του λειτουργίας ενός "παραδοσιακού" μετρητή και τα πετάτε αυτά μερικοί μερικοί;

Δημοσ.

Δε γνωρίζω ούτε έχω πειράξει κανένα ρολόι μου ούτε θέλω. 

Αλλά ξέρω άτομα που το κάνουν επαγελματικά αυτό αλλα και άλλους που έχουν πειράξει τα ρολόγια τους (δεη,ευδαπ) .Και επίσης απο ότι ξέρω δεν είχαν βρει τρόπο για τους ψηφιακούς μετρητές 

Δημοσ.

Απο υπαλληλους ελαχιστους του ΔΕΔΔΗΕ που στελνουν ενδειξεις στη ΔΕΗ για εκδοση λογαριασμων και κατα κυριο λογο απο υπαλληλους εργολαβου.Ολοι εχουν φορητους καταχωρητες που στο τελος της ημερας συνδονται με υπολογιστη και περνανε εκει τις ενδειξεις .

Πιλοτικα εχει αρχισει η αντικατασταση μετρητων με αλλους που θα δινουν τηλεμετρκα τις ενδειξεις .

Δημοσ.

Από όσο ξέρω οι μετρητές που έχουμε δεν μπορούν να ελεγθούν εξ αποστάσεως, μόνο αν στηθείς μπροστά τους και κοιτάξεις την ένδειξη. Ή κάνει καταγραφή ο υπάλληλος, ή βάζουν ένα νούμερο κατά προσέγγιση.

Tι εννοεις "κατα προσεγγιση"?? Δηλαδη δε βαζουν την ακριβη καταναλωση?

Μηπως εννοεις οτι βαζουν κατα προσεγγιση το τετραμηνο, και οταν κανουν τη κανονικη καταμετρηση μετα απο πχ. 1-2 χρονια τοτε αντιλογιζουν?

Απο υπαλληλους ελαχιστους του ΔΕΔΔΗΕ που στελνουν ενδειξεις στη ΔΕΗ για εκδοση λογαριασμων και κατα κυριο λογο απο υπαλληλους εργολαβου.Ολοι εχουν φορητους καταχωρητες που στο τελος της ημερας συνδονται με υπολογιστη και περνανε εκει τις ενδειξεις .

Και προλαβαινουν αυτοι οι ελαχιστοι υπαλληλοι να ελεγξουν εκατομμυρια σπιτια σ ολη τη χωρα?

Και γνωριζουν που ακριβως βρισκονται τα ρολογια?

Εγω παντως τοσα χρονια δεν ειδα ποτε υπαλληλο να καταγραφει, τι ωρες ερχονται, τη νυχτα? :)

Παντως ενα διπλοτσεκαρισμα θα ηταν απαραιτητο για την αποφυγη λαθων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...