Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 12 λεπτά πριν, nikolas.stamb είπε Πάτησα το λινκ για έλεγχο ΥΔΕ, και έχει λήξει από το 2016. Το διαμέρισμα το νοικιάζω από το 2014 (είμαι ο ενοικιαστής). Δεν μου έχει έρθει γράμμα. Τώρα που πάτησα όμως εκεί μέσα λέτε να το πάρουν χαμπάρι και αυτοί και να στείλουν κάνα γράμμα? Υπάρχει λόγος να απασχολήσω τον ιδιοκτήτη από τώρα ή να περιμένω μήπως και στείλουν γράμα? Μην ανησυχεις ...Χωρις αιτια δεν ζηταει ουσιατηκα ανανεωση ο ΔΕΔΔΗΕ. Ο επομενος ενοικιαστης θα θελει ΥΔΕ. 1 1
Vasivouzoukos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Εμένα μου ήρθε σήμερα έναντι λογαριασμός που είχε κανονική κατανάλωση και χρέωση φυσικά ΑΔΜΗΕ/ΔΕΔΔΗΕ/ και όλα τα άλλα κερατιάτικα και η σούμα βγήκε διπλάσια απ'ότι κανονικά πληρώνω στους έναντι. Πρώτη φορά γίνεται αυτό το πράγμα, σε όλους τους υπόλοιπους λογαριασμούς ο έναντι είχε 0 κατανάλωση (και λογικό αφού ο έναντι δεν βασίζεται σε κανονική κατανάλωση αλλά υποτίθεται είναι κατά προσέγγιση της περσινής περιόδου). Έχει κανείς καμιά ιδέα του τι συνέβη; Μου άλλαξαν και την εγγύηση για κάποιο λόγο (μου την ανέβασαν 5 ευρώ)
Joshua21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε Έχει κανείς καμιά ιδέα του τι συνέβη; Απλά πλέον στον έναντι αντί να σου βάζουν ένα σκέτο ποσό ως έναντι κατανάλωσης, σου βάζουν κιλοβατώρες ως έναντι κατανάλωσης. Δεν έχει διαφορά πάντως, ο εκκαθαριστικός θα βγει με τον ίδιο τρόπο, ότι πλήρωσες στον έναντι θα αφαιρεθεί. Όσο για την εγγύηση δεν το πολυκατάλαβα αυτό, η εγγύηση πληρώθηκε όταν έκανες την σύμβαση πως στην άλλαξαν? Θες να πεις πως εκτός από όλα τα υπόλοιπα σου χρέωσαν και 5€ ως αύξηση εγγύησης?
Vasivouzoukos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Απλά πλέον στον έναντι αντί να σου βάζουν ένα σκέτο ποσό ως έναντι κατανάλωσης, σου βάζουν κιλοβατώρες ως έναντι κατανάλωσης. Δεν έχει διαφορά πάντως, ο εκκαθαριστικός θα βγει με τον ίδιο τρόπο, ότι πλήρωσες στον έναντι θα αφαιρεθεί. Όσο για την εγγύηση δεν το πολυκατάλαβα η εγγύηση πληρώθηκε όταν έκανες την σύμβαση πως στην άλλαξαν? Θες να πεις πως εκτός από όλα τα υπόλοιπα σου χρέωσαν και 5€ ως αύξηση εγγύησης? Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Τώρα όσον αφορά την ερώτηση εκεί που λέει εγγύηση ήταν αυξημένο κατά 5 ευρώ το ποσό (χωρίς προφανώς να έχω αλλάξει έτσι, και γνωρίζω πως στον τελικό λογαριασμό η εγγύηση αφαιρείται). Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2019 από Vasivouzoukos
Joshua21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε Τώρα όσον αφορά την ερώτηση εκεί που λέει εγγύηση ήταν αυξημένο κατά 5 ευρώ το ποσό (χωρίς προφανώς να έχω αλλάξει έτσι, και γνωρίζω πως στον τελικό λογαριασμό η εγγύηση αφαιρείται). Ε πιστεύω πως στον τελικό λογαριασμό θα βρουν το "λάθος", αν όχι θα γίνεις 5€ πιο πλούσιος
kostakiss Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 γνωριζετε αν στη μεταβιβαση ονοματος στη ΔΕΗ ανανεωνεται η συμβαση για 12 η 24 μηνες??
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, kostakiss είπε γνωριζετε αν στη μεταβιβαση ονοματος στη ΔΕΗ ανανεωνεται η συμβαση για 12 η 24 μηνες?? Δεν καταλαβα μαλλον...Οι συμβασεις με ΔΕΗ ειναι αοριστου αν δεν αλαξει ονομα η παροχη . Αν αλαλξει παλι αοριστου ειναι στο νεο ονομα.
kostakiss Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 10 minutes ago, Γιάννης Platano said: Δεν καταλαβα μαλλον...Οι συμβασεις με ΔΕΗ ειναι αοριστου αν δεν αλαξει ονομα η παροχη . Αν αλαλξει παλι αοριστου ειναι στο νεο ονομα. α οκ δεν το γνωριζα αυτο. απλα επειδη οι νεες εταιρειες ενεργειας λενε για 12 η 24 μηνες νομιζα πως και στη δεη θα ειναι ετσι. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, kostakiss είπε α οκ δεν το γνωριζα αυτο. απλα επειδη οι νεες εταιρειες ενεργειας λενε για 12 η 24 μηνες νομιζα πως και στη δεη θα ειναι ετσι. Αυτα κανουν για να μην μπορει να φυγει καποιος οταν ανακαλυπτει χρεωσεις που ναι μεν ειναι γραμμενες αλλα κανεις δεν δινει σημασια με οτι μπορει να συμβαινει αυτο . 1
kostakiss Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 On 16/03/2019 at 14:40, Γιάννης Platano said: Αυτα κανουν για να μην μπορει να φυγει καποιος οταν ανακαλυπτει χρεωσεις που ναι μεν ειναι γραμμενες αλλα κανεις δεν δινει σημασια με οτι μπορει να συμβαινει αυτο . αυτο ειναι στανταρ? ισχυει σε ολες τις εταιρειες?
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 14 λεπτά πριν, kostakiss είπε αυτο ειναι στανταρ? ισχυει σε ολες τις εταιρειες? Σε οσς ξερω ναι και εχουν και εγγημενη τιμη για ορισμενο χρονικο διάστημα . Οι υπολοιες χρεωσεις που είναι πολύ μεγαλες ΥΚΩ , ΕΤΜΕΑΡ κλπ είναι με εντολες ΡΑΕ κοινες για ολους
kostakiss Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 1 hour ago, Γιάννης Platano said: Σε οσς ξερω ναι και εχουν και εγγημενη τιμη για ορισμενο χρονικο διάστημα . Οι υπολοιες χρεωσεις που είναι πολύ μεγαλες ΥΚΩ , ΕΤΜΕΑΡ κλπ είναι με εντολες ΡΑΕ κοινες για ολους Άρα να πάω ΔΕΗ ξανά ; Χαχ 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 30 λεπτά πριν, kostakiss είπε Άρα να πάω ΔΕΗ ξανά ; Χαχ Η αποφαση δικη σου αλλα δεν εχει κρυφους ορους και φευγεις οποτε θελεις .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα