fsbmaniac Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Το καταστημα ομως εχουν βαλει φωτογραφια απο keyboard dock ...οποτε καποιος αδαης ευκολα την παταει. Το folio ειναι πολυ μετριο... περιμενω το keyboard dock με full usb .. η μαμακια ειναι οτι δεν μπορεις να το βρεις ξεχωριστα πουθενα...
ktsak Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Ουτε και πακετο για καποιον που θελει να το παρει τωρα το ταμπλετ. Δυστυχως ειναι μονοδρομος
ipeppas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους !! Θα ήθελα να μου πουν αν γίνεται τα παιδια που έχουν αγοράσει το συγκεκριμένο αν παίζει απροβλημάτιστα 1080p mkv ταινια (περίπου 15gb) και επιπρόσθετα αν μπορεί να την κανει stream. Ευχαριστω εκ των προτέρων .
arxaggelos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά έχω δύο ερωτήσεις για όσους το έχουν: - Παρατηρείτε μια ελαφριά αλλοίωση των χρωμάτων στα όρια της οθόνης περιμετρικά; Σήμερα στο ΜΜ έβλεπα το ανοιχτό δείγμα και στα όρια της οθόνης είχε αυτό το θέμα. - Τα γραφικά είναι πετσοκομμένα; Στο ίδιο δείγμα δεν υπήρχε flow, δηλαδή ήταν όλα "σπαστά". Δεν ξέρω αν είναι κάτι που έκανε η Lenovo για να τρέχουν καλύτερα τα γραφικά ή αν ήταν ρύθμιση συστήματος. Δηλαδή και η μπάρα με τα charms όταν την άνοιγα με swipe από δεξιά, πεταγόταν με τη μια, δεν "κυλούσε" στην οθόνη. Σχεδόν το ίδιο και στο κλείσιμο εφαρμογών από πάνω προς τα κάτω.
ktsak Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Εγω που το πηρα χθες απο ΜΜ δεν διαπιστωσα αλοιωση χρωματων .... Για τα γραφικα δεν εχω κατι να πω. Γενικα το βρισκω value for Money. Πολυ καλο
efo355 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά ούτε εγώ βλέπω κάποιο πρόβλημα στην οθόνη. Όσο για το θέμα ταινία εγώ έχω δοκιμάσει 1080p 8gb ταινία και πήγαινε νερό.
arxaggelos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Όταν λέω παραμόρφωση χρωμάτων μιλάω για 1-2 χιλιοστά περιμετρικά της οθόνης, περίπου όπως είναι το light bleed αλλά πολύ λιγότερο. Στο κομμάτι που περιεργάστηκα το έβλεπες με ελάχιστη προσπάθεια, αλλά σίγουρα δεν ήταν ιδέα μου. Όσο για τα γραφικά, από ό,τι καταλαβαίνω από αυτά που λέτε μάλλον ήταν ρύθμιση στο συγκεκριμένο κομμάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα