Tragic! Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Το μονο που εχει να μας δειξει το τηλεφωνο αυτο ειναι το παχος του, το οποιο το πληρωνεις πολυ ακριβα. 500 δολλαρια στη Κινα ειναι πολλα ευρω στην Ευρωπη. Αδερφέ ο ολοκαινουργιος octa core Snapdragon και 2g ram, με την τελευταια εκδοση android έχουν να δείξουν πολλά, όπως και ή κατασκευαστική ποιότητα αξίζει (μερικώς μεταλλο, amoled fhd κλπ) και το πάχος σίγουρα. όντως τσιμπημενο αλλά όχι εχει να δειξει μονο πάχος... θα πεσει πιστεύω άλλωστε.
jim_tron Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 η μπαταρία δεν είναι από μόνη της αυτή που ορίζει την διάρκεια... έχω το Galaxy Alpha με 1860mah, και η μπαταρία μου κρατάει πολύ περισσότερο από τι κραταγε το HTC one m7 1
nosfer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Τα εικονίδια θυμίζουν iPhone... και το χέρι μοιάζει του Στιβ Τζομπς 10
chrisSerres Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 αν είχε και λεπτά περιθώρια στις άκρες της οθόνης, ακόμη λεπτότερα από g2/g3 θα'ταν όντως πανέμορφο, θα έδειχνε ακόμα ποιο λεπτό, και ποιο σινιέ γενικά
exor Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 πολυ μαματο κινητο και πολυ ομορφο ..παρα πολυ καλο
21century Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Aλήθεια επειδή μου αρέσουν τα εικονίδια μπορούμε να βρούμε το ui του κινητού κάπου στο play store?
Tragic! Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 αν είχε και λεπτά περιθώρια στις άκρες της οθόνης, ακόμη λεπτότερα από g2/g3 θα'ταν όντως πανέμορφο, θα έδειχνε ακόμα ποιο λεπτό, και ποιο σινιέ γενικά Με τέτοιο πάχος την μπαταρία, και τα capacitive buttons που διάολο θα τα βάλει;;; Απο πανω ίσως έκανε λίγη οικονομία
atsddd Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Aλήθεια επειδή μου αρέσουν τα εικονίδια μπορούμε να βρούμε το ui του κινητού κάπου στο play store? μπορεις να κατεβασεις αυτο http://www.appsapk.com/dzire-lite-ios-7-theme/ που μιμηται το ios. Ομορφο κινητο αλλα θα ειναι πολυ δυσκολο να το κρατησεις στο χερι οταν μιλας λογο παχους. Απο εμπειρια στο lg g3 που ειναι και πιο παχυ απ αυτο. Ερχεται τελειως αφυσικα στο χερι.
torq Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 ωραίο κινητό αλλά δε καταλαβαίνω τη μανία που έχει πιάσει τους πάντες με το πάχος. συναγωνίζονται για το 1/10 του χιλιοστού. εγώ περισσότερη σημασία δίνω στο βάρος,
renesismotor Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Vivo Mach 3 για λιγότερους ερεθισμούς. Y.Γ. Τρέχει την τελευταία έκδοση του Android KitKat, την 4.4.4 Επιτέλους ανακαλύφθηκε η χρονομηχανή....
Panagiotis32 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Will it bend? Will it blend? That is the question! Απο πίσω πάντως αν το δείτε είναι αρκετά άσχημο! Η τετράγωνη κάμερα δεν μου άρεσε καθόλου και η όλη εικόνα φαίνεται σαν φτηνή αντιγραφή iPhone και HTC....
dimos47ki7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Vivo Mach 3 για λιγότερους ερεθισμούς. Y.Γ. Επιτέλους ανακαλύφθηκε η χρονομηχανή.... τρεχει την τελευταια εκδοση του KitKat λεει, οχι του android γενικοτερα
manwlis77 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Εχω ακουσε οτι θα κερασει ολο το forum οταν το πουλησει. http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/variousmobile/292678-vivo-xplay-3s/ κάτι για να πουληθεί πρέπει να έχει σωστή τιμή και αυτό δεν έχει .
evelinoula Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 κάτι για να πουληθεί πρέπει να έχει σωστή τιμή και αυτό δεν έχει . poia einai swsth Sent from my iPhone using Insomnia
Cowboy Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Εχω ακουσε οτι θα κερασει ολο το forum οταν το πουλησει. http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/variousmobile/292678-vivo-xplay-3s/ Εχει περασει τις 15.000 επισκεψεις η αγγελια, και το παλικαρι δεν τα βαζει κατω! Ας το αγορασει καποιος βρε παιδια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα