blackm76 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) για σας παιδια εχω αγορασει απο το ebay μια βαση/πληκτρολογιο για ενα ταμπλετ.εγκατεστησα και το external keyboard helper.με την βοηθεια αυτου του προγραμματος εχω ρυθμιση και την εναλλαγη γλωσσας.εχω ομως 2 προβληματακια για να γινει τελειο.1) αν μεινει πολυ ωρα σε αδρανεια και σβησει η οθονη απο το ταμπλετ χωρις να γραψω τιποτα,παυει να λειτουργει και πρεπει να κανω επανεκινηση το τα μπλετ για να ξαναλειτουργηση.γιατι το κανει αυτο;;;;τι μπορει να φταιει;;;;υπαρχει λυση;;;;;;;2)το δευτερο προβλημα μου ειναι οτι οταν παταω το πληκτρο g αυτο γραφει στην οθονη gv.πολλες φορες και σκετο v. και αν πατησω το v παλι τα ιδια κανει.αυτο το κανει και με ακομα 2 συνδυασμους.το κανει με το h και το mκαι ο τριτος συνδυασμος ειναι το x και το /.το πληκτρολογιο ειναι αυτο http://www.ebay.com/itm/310779328110?_trksid=p2060778.m2749.l2649&var=610216499421&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT υπαρχει λυση η ειναι κατασκευαστικο;;;;;μακαρι να μην ειναι κατασκευαστικο. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2014 από blackm76
blackm76 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 παιδια οποιος γνωριζει κατι και μπορει να βοηθησει θα ηταν πολυτιμη βοηθεια για μενα αυτη την στιγμη.σας ευχαριστω προκαταβολικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα