Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κανείς επειδή έχω το κινητό του τίτλου αν μπορώ να αντικαταστήσω την εργοστασιακή μεμβράνη στο πίσω μέρος του με μία νέα εξίσου ανθεκτική. όχι το battery cover την μεμβράνη που έχει πίσω διότι έχει κάποια σημάδια χρήσης κ αντίστοιχα να είναι το ίδιο ανθεκτική ! 

ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Δημοσ.

Λογικά θα πωλείται κάπου στο internet , αλλά αφού πρόκειται για τη πίσω γιατί δεν τη βγάζεις τελείως; Το γυαλί αντέχει

Δημοσ.

το σκέφτομαι διότι αν πάθει τα ίδια με το protector δεν θα έχει επιστροφή αλλιώς κανα 100εύρω. δεν ξέρω αν είσαι κάτοχος η το έχεις δει γιαύτο ρωτάω. βέβαια μπορεί να είναι πολύ χαζή η ερώτηση μου αλλά επειδή ξέρω για την stock μεμβράνη μπροστά που φεύγει κ το logo αν του βάλω την απλή μην έχει κανένα θέμα

Δημοσ.

το σκέφτομαι διότι αν πάθει τα ίδια με το protector δεν θα έχει επιστροφή αλλιώς κανα 100εύρω. δεν ξέρω αν είσαι κάτοχος η το έχεις δει γιαύτο ρωτάω. βέβαια μπορεί να είναι πολύ χαζή η ερώτηση μου αλλά επειδή ξέρω για την stock μεμβράνη μπροστά που φεύγει κ το logo αν του βάλω την απλή μην έχει κανένα θέμα

έχω Ζ1 και έχω βγάλει την εμπρός (γιατί μπροστά βλέπω τις χαρακιές)  οπότε έχω μια σχετική εμπειρία

την πίσω απλά την αγνοώ προς το παρόν, μου γδέρνεται, αλλά ψιλοχέστηκα

το κακό με την εμπρός να ξέρεις είναι ότι αν τη βγάλεις το touch ψιλοτρελαίνεται γιατί το γυαλί μετά δεν έχει oleophobic coating και έχεις θέματα με το λίπος που μπορεί να μείνει επάνω, οπότε αναγκάζεσαι να βάλεις άλλη, είτε ζελατίνα είτε tempered

στο z2 και z3 σταμάτησε επιτέλους η σόνυ το καραγκιοζιλίκι με τις ζελατίνες και ακουμπάς απευθείας γυαλί

επίσης χωρίς το λογότυπο μπροστά το κινητό είναι πολύ πιο όμορφο και σέξυ 

20141128_194001_zpsxsi5h5fq.jpg 

και για να απαντήσω στο αρχικό ερώτημά σου, το γυαλί μπορεί να χαραχτεί, αλλά αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει, καμιά σχέση με τις κωλοζελατίνες

τις ζελατίνες η σόνυ δε τις βάζει για τις χαρακιές, τις βάζει υποτίθεται για τη περίπτωση που πέσει και σπάσει το γυαλί, για να το κρατάει μαζί και να μη σε κόψει

αλλά αυτό είναι χαζομάρα, οι οθόνες με gorilla τόσα χρόνια πώς και δεν είχαν ανάγκη κάποιο anti-shatter film;

(και πλέον δεν έχουν ούτε και τα Ζ.. ) 

επίσης με βάση την εμπειρία μου, μπορείς να πάρεις aftermarket ζελατίνες ή tempered glass (αν και αυτά έχουν εμφανές πάχος..) τα οποία χαράσσονται πολύ πιο δύσκολα από το anti-shatter-film της sony, που είναι γτπκ και γδέρνεται με τη σκέψη 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...