Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να είναι αρχισχεδιαστής φιλε μου. Τόσοι κατασκευαστες καταφέρνουν και χωράνε τα εξαρτήματα με αρκετά μικρότερα bezels. Επειδή σου αρέσει η ποιότητα και ο ήχος των htc δεν θα κλείσουμε και τα μάτια. Είναι τραγικό όλος ο πλανήτης να προσπαθεί να μειώσει τα bezels και αυτοί οχι. Ας αλλάξουν σχεδιασμό να χωρέσουν χωρίς το logo τους.

• Like 2
Δημοσ.

Σίγουρα Δεν χρειάζεται να είσαι αρχισχεδιαστης για να τα μικρυνεις. Αν όμως το κάνεις για χάρη του design και έχεις επανεκκινησεις η προβλήματα υπερθέρμανσης η χάλια σήμα μετά οι καταναλωτές θα γκρινιάζουν ότι δεν είναι καλή η εταιρεία. Εσύ λοιπόν στη θέση τους τι θα προτιμουσες? Design αλλά θέματα η το αντίθετο? Επίσης μην ξεχνάς ότι η συσκευή είναι αδιάβροχη... Είναι καμία της LG και δεν το ξέρουμε?

Δημοσ.

κανενας δεν εδωσε σημασια για τα 5 κομματια που επεστρεψε ο φιλος ποιο πανω στο φορουμ?

• Like 2
Δημοσ.

Σίγουρα Δεν χρειάζεται να είσαι αρχισχεδιαστης για να τα μικρυνεις. Αν όμως το κάνεις για χάρη του design και έχεις επανεκκινησεις η προβλήματα υπερθέρμανσης η χάλια σήμα μετά οι καταναλωτές θα γκρινιάζουν ότι δεν είναι καλή η εταιρεία. Εσύ λοιπόν στη θέση τους τι θα προτιμουσες? Design αλλά θέματα η το αντίθετο? Επίσης μην ξεχνάς ότι η συσκευή είναι αδιάβροχη... Είναι καμία της LG και δεν το ξέρουμε?

Είναι το HTC M7 και τα υπόλοιπα HTC με το ακριβώς ίδιο σχεδιαστικό χαρακτηριστικό αδιάβροχα? Όχι. Μη συνδέουμε λοιπόν το αδιάβροχο με το μεγάλο bezel. Το Galaxy s5 έχει θέματα σήματος, υπερθέρμανσης κτλ? Όχι και είναι αδιάβροχο ( που προσωπικά μου είναι αδιάφορο )και έχει το μισό bezel.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να είναι αρχισχεδιαστής φιλε μου. Τόσοι κατασκευαστες καταφέρνουν και χωράνε τα εξαρτήματα με αρκετά μικρότερα bezels. Επειδή σου αρέσει η ποιότητα και ο ήχος των htc δεν θα κλείσουμε και τα μάτια. Είναι τραγικό όλος ο πλανήτης να προσπαθεί να μειώσει τα bezels και αυτοί οχι. Ας αλλάξουν σχεδιασμό να χωρέσουν χωρίς το logo τους.

αν θυμαμαι καλα, απο ενα βιντεο της htc που ειχα δει, ολο αυτο το bezel υπαρχει αναγκαστικα πανω και κατω επειδη μεσα εχει κατι σαν αντηχειο για το boomsound. εκαναν λοιπον την επιλογη να αυξησουν λιγο το υψος για να εχουν κορυφαιο ηχο.

αν ισχυει, εγω το δεχομαι ευχαριστα, μιας και χρησιμοποιω πολυ το κινητο χωρις ακουστικα για μουσικη και βιντεο. ειναι θεμα επιλογων

• Like 1
Δημοσ.

Και γιατί να μην πάρω το νότε 4 ?

γιατι αν εβγαιναν ταυτοχρονα το note 4 θα ειχε 300 ευρω παραπανω.

τι μανια σας πιανει μερικους να συγκρινετε την επισημη τιμη αντιπροσωπειας ενος προιοντος με την σκρουτζοτιμη ενος αλλου προιοντος που ειναι στην αγορα μηνες?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...