Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περίπου ξέρω ότι ο δίσκος πάει για φούντο αλλά ας ρωτήσω κάποιον που να ξέρει περισσότερα ;)

Έχω έναν παλιό SATA1 δίσκο ο οποίος συχνά δεν ξεκινάει και χρειάζεται chkdsk /f /r για να διορθωθεί. Έπειτα από λίγο καιρό - κάνα μήνα - παθαίνει πάλι τα ίδια.

Υπάρχει τρόπος να σωθεί; Παίρνω back up γιατί γνωρίζω ότι κάποια στιγμή δεν θα ξεκινήσει ;) Μπορεί να φταίει κάτι άλλο; Και τέλοσπάντων, υπάρχει τρόπος να επαναφέρω το image αυτού του δίσκου σε άλλον, καινούργιο για να μη χρειαστεί ξανά εγκατάσταση;

:)

Δημοσ.

Αν ο δίσκος προορισμού είναι διαφορετικού μεγέθους, το πρόγραμμα θα σε ρωτήσει πώς θέλεις να προχωρήσεις. Πχ αν θέλεις να δημιουργηθεί ένα partition αντίστοιχου μεγέθους και ο υπόλοιπος χώρος να μείνει κενός, κλπ, κλπ

Δημοσ.

Αν ο δίσκος προορισμού είναι διαφορετικού μεγέθους, το πρόγραμμα θα σε ρωτήσει πώς θέλεις να προχωρήσεις. Πχ αν θέλεις να δημιουργηθεί ένα partition αντίστοιχου μεγέθους και ο υπόλοιπος χώρος να μείνει κενός, κλπ, κλπ

Ναι, έχεις δίκιο. Δεν είναι πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι η σύνδεση των δύο δίσκων. Το motherboard είναι παλιό και έχει μόνο ένα καλώδιο SATA, πως θα τους συνδέσω και τους δυο;

Δημοσ.

Ναι, έχεις δίκιο. Δεν είναι πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι η σύνδεση των δύο δίσκων. Το motherboard είναι παλιό και έχει μόνο ένα καλώδιο SATA, πως θα τους συνδέσω και τους δυο;

?τι εννοεις ενα;

υπαρχουν ανταπτορας ή μετατροπεας για ολες τις λυσεις.

Αυτο που εχω εγω, ειναι ενα sata to usb μετατροπεα και κανω το δισκο σαν εξωτερικο ,οπου καθονται εκει ολα τα clone / back up

large_a009a2ba7ff31c389b7eeb1c8361491b.j

Δημοσ.

?τι εννοεις ενα;

υπαρχουν ανταπτορας ή μετατροπεας για ολες τις λυσεις.

Αυτο που εχω εγω, ειναι ενα sata to usb μετατροπεα και κανω το δισκο σαν εξωτερικο ,οπου καθονται εκει ολα τα clone / back up

large_a009a2ba7ff31c389b7eeb1c8361491b.j

Α, μπορώ να πάρω ένα που βγάζει σε δύο SATA ε? Δεν το σκέφτηκα. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...