nvel Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 το wifi χωρίς εξωτερική κεραία λειτουργεί; ή είναι σαν κάποια άλλα που πρέπει να είναι δίπλα στο router καθώς και ένα jack για Ethernet. Φυσικά, διαθέτει και on/off πλήκτρο φυσικά και ΔΕΝ διαθέτει on/off πλήκτρο, ethernet jack και dual band wifi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 κατι σχετικο με 2γιγα και καλη τιμη παιζει;;;και ενα ενα μικρο χειριστηριο (bluetooth λογικα?) για να μπορω να το δουλευω απο μακρια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azuli Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 αυτο εχει βγει εδω και 2 χρονια κοντα ρε ινσομνια που το θυμηθηκες? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Τώρα μπαίνουν και διαφημίσεις στα νέα; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azuli Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 το wifi χωρίς εξωτερική κεραία λειτουργεί; ή είναι σαν κάποια άλλα που πρέπει να είναι δίπλα στο router φυσικά και ΔΕΝ διαθέτει on/off πλήκτρο, ethernet jack και dual band wifi στο κινητο σου εχεις και εξωτερικη κεραια για το wifi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo99rge Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 αυτο ειναι καλυτερο MK809III? στα 36 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvel Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 στο κινητο σου εχεις και εξωτερικη κεραια για το wifi? το κινητό μου δεν έχει πρόβλημα στον ίδιο ακριβώς σημείο, ούτε τα tablets-laptops, tv. Άλλα το τρία παρόμοια dongles χωρίς εξωτερική κεραία που δοκίμασα απλά δεν μπορούσαν ούτε internet να μπουν ενώ άλλο τέταρτο με εξωτερική λειτουργούσε κανονικά, οπότε κόλλησα μια εξωτερική και λειτουργεί όχι τέλεια αλλά ικανοποιητικά. Εσύ φυσικά που έχεις δοκιμάσει περισσότερα dongles με ή χωρίς κεραία από εμένα γνωρίζεις καλύτερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 και γιατι να μην παρεις αυτο http://www.ebay.com/itm/MK808-B-Android-4-2-Dual-Core-Smart-TV-Box-Dongle-HD-Mini-PC-RAM-1GB-ROM-8GB-MB-/131242849661?pt=AU_MultiFormatMediaPlayers&hash=item1e8eaef57d και χωρις μεταφορικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaskontis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 πολυ promotion αυτη η Gearbest,μπραβο της... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hetfield Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Μια χαρα ειναι το 1GB για το decoding σε 1080p. Εδω το WDTV Live εχει 512Mb και τα παει ακομα και στα πιο δυσκολα decodings αψογα. Τωρα αν θα τρεχει Android με ολα τα περιττα components που περιεχει ειναι αλλο θεμα.. Αλλα για decoding ειναι μια χαρα Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2014 από Hetfield 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prezakis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Να ρωτήσω εγώ κάτι...αν το θέλω για να μπαίνω σε καμιά ιστοσελίδα στην TV που έχω στο σαλόνι και καμιά ταινιούλα, θα κάνει δουλειά; Δεν θα το φορτώσω εφαρμογές και πολλά πολλά. Παίρνει οποιοδήποτε mouse & keyboard ή έχει θέμα με τους drivers και πρέπει να αγοράσω συγκεκριμένο; Όπως το είδα μου έκανε καλή εντύπωση, αλλά βλέπω και το κράζετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Να ρωτήσω εγώ κάτι...αν το θέλω για να μπαίνω σε καμιά ιστοσελίδα στην TV που έχω στο σαλόνι και καμιά ταινιούλα, θα κάνει δουλειά; Δεν θα το φορτώσω εφαρμογές και πολλά πολλά. Παίρνει οποιοδήποτε mouse & keyboard ή έχει θέμα με τους drivers και πρέπει να αγοράσω συγκεκριμένο; Όπως το είδα μου έκανε καλή εντύπωση, αλλά βλέπω και το κράζετε. ...θα το μετανοιώσεις και θα λες γιατί δεν έδωσα 20eur παραπάνω να πάρω ένα καλύτερο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darksoho33 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 για xbmc παιζει το εχω πολλα χρονια. το κακο ειναι δεν περνιουτε το Lampda κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kexas22 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 εγω εδω και 2 χρονια εχω το προηγουμενο μοντελο που ειναι 2 πυρηνο στα 1700 με 1gb ram και 8gb rοm και το εχω βολευτει αφανταστα τρεχει αψογα το xbmc και τις hd ταινιες που διαθετει, και της 720p ταινιες που κατεβαζω. και να προσθεσω οτι μπορειτε να βαλετε και ethernet με ειδικο ανταπτορα που υπαρχει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kexas22 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Να ρωτήσω εγώ κάτι...αν το θέλω για να μπαίνω σε καμιά ιστοσελίδα στην TV που έχω στο σαλόνι και καμιά ταινιούλα, θα κάνει δουλειά; Δεν θα το φορτώσω εφαρμογές και πολλά πολλά. Παίρνει οποιοδήποτε mouse & keyboard ή έχει θέμα με τους drivers και πρέπει να αγοράσω συγκεκριμένο; Όπως το είδα μου έκανε καλή εντύπωση, αλλά βλέπω και το κράζετε. φίλε πάρε το αξίζει τα λεφτά του και θα δεις ότι θα σταματήσεις να κατεβάζεις πλέων ταινίες όλα θα τα βλέπεις live streaming .μπορείς να βάλεις και κοντρόλ ps3 η xbox για παίζεις και Κανά παιχνιδάκι . όλο το θέμα είναι να ψαχτείς λιγάκι και μην τα περιμένεις όλα στο πιάτο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα