MSSB Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Να πω καταρχήν ότι δεν ξέρω αν ταιριάζει εδώ ή στη κατηγορία για αναβαθμίσεις. Αν και πιστεύω, το ποντίκι δεν θεωρείτε αναβάθμιση (τουλάχιστον όχι στα λεφτά που δίνω :Ρ). Να μην μακρολογώ.. το ποντίκι μου έχει αρχίσει να μας αφήνει χρόνους και ήθελα να μου προτείνετε αν μπορείτε, κανένα 'gaming' ποντίκι μέχρι ~20€. Ενσύρματο. Το gaming μπαίνει σε εισαγωγικά γιατί δεν ξέρω με τόσα λεφτά τι ποιότητα gaming μπορώ να πετύχω. Αν και είμαι gamer, απλά δεν είμαι ψυχωτικός και θέλω 100% ακρίβεια στα FPS μου. Thanks!
Σαϊνόμπι Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Για ριξε μια ματια στα παρακατω: Sharkoon Shark Force Gaming Maus schwarz CSL - SM 690 Optical Gaming USB Maus | 3200 dpi Abtastrate (το ειχα, γιαυτο το προτεινω) Perixx MX-1000 (το εχω, γιαυτο το προτεινω) CSL - SM800c Optical Gaming USB Maus Sharkoon Shark Zone M20 Gaming (αν σε ψηνει η μικρη υπερβαση στο budget) ενω απο Eλλαδα: ZALMAN ZM-M400 OPTICAL GAMING COOLERMASTER SGM-3010-KKMF1 MS2K NATEC NMG-0375 GENESIS GX55 1
MSSB Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό το Perixx MX-1000 φαίνεται καλό. Από πιάσιμο πως είναι η αίσθηση; Βαρύ - ελαφρύ; Τo aiming πως είναι; Thanks!!!
Σαϊνόμπι Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό το Perixx MX-1000 φαίνεται καλό. Από πιάσιμο πως είναι η αίσθηση; Βαρύ - ελαφρύ; Τo aiming πως είναι; Thanks!!! Ειναι πολυ ανετο φιλε μου και με καλη αποκριση. Και εχει και software να κανεις assign τα κουμπακια του. Eπισης βγαινει και σε silver εκδοση. 1
theo93 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 θα πρότεινα και Site: αυτο , πολυ καλο για τα λεφτά του 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα