Kostas_xolargos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 σε ryan air πως περνας την κρατηση στο passbook ρε παιδια? σαρωνω με το passbook το χαρτι που μου στειλε ryan air και μου βγαζει αδειο το σκαναρισμενο? ξερει κανεις τι παιζει?
xtraktor Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 σε ryan air πως περνας την κρατηση στο passbook ρε παιδια? σαρωνω με το passbook το χαρτι που μου στειλε ryan air και μου βγαζει αδειο το σκαναρισμενο? ξερει κανεις τι παιζει? νομίζω πως στη ryan air δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτήν τη υπηρεσια δοκιμασμένο από έμενα είναι easy jet aegean KLM
Kostas_xolargos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 νομίζω πως στη ryan air δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτήν τη υπηρεσια δοκιμασμένο από έμενα είναι easy jet aegean KLM δεν ξερω προχτες που πεταγα παλι μπροστα μου ενας κυριος με αι φον το εδειξε απλα και περασε!
Dr.Fuzzy Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 δεν ξερω προχτες που πεταγα παλι μπροστα μου ενας κυριος με αι φον το εδειξε απλα και περασε! Μάλλον θα έδειξε το pdf με το electronic ticket.
itsgosu Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 κατεβαζεις πχ στην RyanAir το αντοίχτοιχο app και μετά παιρνάς απο εκεί (σου δίνει την επιλογή) στο passbook σαν να κάνεις import ένα πράγμα, τό ίδιο και ή easyjet.το έχω χρησιμοποίησει πολλές φορές χωρίς θέμα.
pho Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Να κατεβάζεις την εφαρμογή της Ryanair και από εκεί μπορείς να το κάνεις
Kostas_xolargos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 ευχαριστω παιδια τελικα κατεβασα το απλ της ραιαν και κομπλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα