madagaskari Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Επειδη τελευταια δεν εχω ασχολιθει με κινητα, θελω ενα κινητο που να μπορω να βλεπω ιστοσελιδες, να παιζω κανενα 2d παιχνιδι( poker), να διαβαζω για πλακα κανενα ebook.. κατέληξα σε αυτο, http://www.buyincoins.com/item/41264.html#.VIgodnvo7IU αν εχετε να προτεινετε καποιο καλυτερο πειτε μου, το budget μου φτανει μεχρι τα 70e
krevikos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δώσε κάτι παρπάνω και πάρε το xperia E3 για να ευχαριστιέσαι καλύτερα τις σελίδες που βλέπεις
maddoctor Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Το site δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο, αλλά το κινητό δεν το ξέρει κανένας. Κοίτα σε πιο αξιόπιστα site cooliccol (εγώ από εδώ αγοράζω), vickmall,to2c.
shine Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 καλύτερα αυτό γενικά το ποσό είναι μικρό οπότε κάποιες υποχωρήσεις θα πρέπει να κάνεις
madagaskari Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 ωραια ευχαριστω για το ενδιαφερον, αν ξερετε κανενα που να εχει και λογικο sar θα ηταν οτι καλυτερο.
arc Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Το buyincoins ειναι αξιόπιστο (εχω ψωνίσει αρκετές φορές) αλλά οχι κινητά. Πέρα απο αυτό αν αγόραζα φθηνό smartphone θα προτιμουσα κάτι πιο επώνυμο και δοκιμασμένο και σίγουρα απο δοκιμασμένα sites για κινητα (vickmall, coolingcool. minideal, κλπ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα