vdeseris Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Καλό φαίνεται και σε καλή τιμή αρκεί να είναι πραγματική η χωρητικότητα του. Εγώ έχω εδώ και δύο μήνες ένα φορτιστή της Anker και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος. Premium κατασκευή με πολύ ωραίο υλικό στην αφή, 10 led για ένδειξη της χωρητικότητας της μπαταρίας (κάθε ένα είναι προφανώς 10%) και πραγματική χωρητικότητα 6400mah. Έχω το note 3 (με μπαταρία 3200mah) και το φορτίζει άνετα δύο φορές από το 15-20% μέχρι το 100%. Είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή του λόγω μεταφορικών του amazon αλλά αξίζει. Γενικά σαν εταιρεία έχει φοβερά προϊόντα και φοβερό after sales. Για ένα χαλασμένο power bank που πήρε μια γνωστή μου της έστειλαν νέο χωρίς να ρωτήσουν και πολλά.
evankouros Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Καλό φαίνεται και σε καλή τιμή αρκεί να είναι πραγματική η χωρητικότητα του. Την ονομαστική του απόδοση (π.χ. 10400mAh στο TP-L) δεν την πιάνει κανένα power bank, λόγω των απωλειών ενέργειας κατά τη φόρτιση των συσκευών. Για το συγκεκριμένο η TP-L γράφει για απόδοση έως 90%, που αν την πιάνει θα είναι πάρα πολύ καλό. Εγώ θα είμαι ευχαριστημένος αν πιάνει πάνω από 80%. Εγώ έχω εδώ και δύο μήνες ένα φορτιστή της Anker και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος. Ωραίος ο Anker & μεγειά, αλλά δες-σύγκρινε τον αν μπορείς με την αίσθηση ποιότητας (& την απόδοση) των Romoss.
vdeseris Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Την ονομαστική του απόδοση (π.χ. 10400mAh στο TP-L) δεν την πιάνει κανένα power bank, λόγω των απωλειών ενέργειας κατά τη φόρτιση των συσκευών. Για το συγκεκριμένο η TP-L γράφει για απόδοση έως 90%, που αν την πιάνει θα είναι πάρα πολύ καλό. Εγώ θα είμαι ευχαριστημένος αν πιάνει πάνω από 80%. Ωραίος ο Anker & μεγειά, αλλά δες-σύγκρινε τον αν μπορείς με την αίσθηση ποιότητας (& την απόδοση) των Romoss. Ναι αυτό το γνωρίζω με το 90%. To γράφει και η anker στο site της. Απλά κάπου διάβαζα σχόλια για το tp link και κάποιος έλεγε ότι έβαλε ένα ταμπλετάκι με 6000mah μπαταρία να φορτίσει και έφτασε μέχρι το 90%. Για αυτό λέω αν όντως είναι 10400 mah αξίζει.
evankouros Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Απλά κάπου διάβαζα σχόλια για το tp link και κάποιος έλεγε ότι έβαλε ένα ταμπλετάκι με 6000mah μπαταρία να φορτίσει και έφτασε μέχρι το 90%. Για αυτό λέω αν όντως είναι 10400 mah αξίζει. Το σχόλιο το έγραφε 1 εκ των 4 στο e-shop (έχω link στο 1ο post του θέματος), ο οποίος παρ' όλ' αυτά του έδωσε βαθμολογία 8/10. Ένας άλλος έγραφε όμως ότι "σε galaxy S4 βγάζει 3+ φορτίσεις". Δεν έχω πάντως λόγο ν' αμφιβάλλω ότι οι μπαταρίες του είναι 10400mAh (4x2600). Το πόσες θα είναι όμως οι απώλειες κατά τη φόρτιση των συσκευών εξαρτάται από διάφορους παράγοντες (συσκευή που φορτίζουμε, καλώδιο που χρησιμοποιούμε κλπ).
vdeseris Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Σωστός! Όποτε βρεις χρόνο (ή όποιος άλλος το αγόρασε) κάνε ένα τεστ πόσες φορτίσεις βγάζει. Χωρίς βέβαια να χρησιμοποιείται η συσκευή. Βάλτε κανένα ipad πχ το βράδυ και δείτε αν θα το φορτίσει όλο.
evankouros Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Σαφώς & θα το ελέγξω & θα ενημερώσω. Πιστεύω πάντως ότι ο έλεγχος είναι καλύτερο να γίνει μετά από 2-3 φορές που θα έχει αποφορτίσει/φορτίσει, ώστε να έχουν "στρώσει" λίγο οι μπαταρίες του. Άρα θα πάρει λίγο καιρό για να ενημερώσω πάνω σ' αυτό. Ελπίζω μόνο να μην πειράζει που δεν έχω ipad, καθότι είναι ακριβό για την τσέπη μου!
taksidiotis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 τα 10400 μετα απο μικρο διαστημα αποδιδουν περιπου σαν 8000mha,τοσο χασιμο εχουν πανω κατω.κατοχος xiaomi 10400 και tp link που ειναι φοβερα,απο anker μακρια προσωπικα.
evankouros Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Με 8000mAh, δηλ. απόδοση περ. στο 80% της ονομαστικής, θα είμαι πολύ ικανοποιημένος για τα ~20 € που έδωσα.
evankouros Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Σήμερα το πρωί φόρτισα μέσω της θύρας USB των 2Α του TP-Link power bank μια γαϊδουρένια μπαταρία 3950mAh του Nexus 7 που ήταν σχεδόν άδεια (από ένδειξη 3%). Στο TP-Link άναβαν & τα 4 led, άρα βάσει specs η φόρτιση του πρέπει να ήταν 75-100% (φαντάζομαι πιο κοντά στο 100%, διότι το φόρτισα πλήρως 2 μέρες πριν & δεν το χρησιμοποίησα σχεδόν καθόλου έκτοτε, ό,τι έχασε θα είναι περισσότερο από τη φυσιολογική μικροεκφόρτιση των μπαταριών). Εξεπλάγην ιδιαίτερα θετικά όταν είδα ότι φόρτισε τη μπαταρία του Nexus σε λιγότερο από 3 ώρες, όταν με τον "μαμά" USB φορτιστή των 5V-1,35A θέλει δεν ξέρω κι εγώ πόσες ώρες. Άλλη θετική έκπληξη ήταν ότι δεν ζεστάθηκαν καθόλου οι συσκευές (Nexus & power bank). Όταν έκανα την αποσύνδεση, πάτησα το κουμπί ελέγχου στο TP-Link κι άναψαν τα 2 led, άρα η φόρτιση που του έμεινε πρέπει να είναι 25-50%. Θα φορτίσω & τίποτ' άλλο & θα ενημερώσω ξανά όταν έχω κάτι νεότερο.
evo481 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Το δοκίμασα σε ταξίδι με Ν5 και πάει η φόρτιση σφαίρα με το 2Α.Πολύ ικανοποιημένος!
evankouros Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Συνέχεια φόρτισης & νέο ενημερωτικό update: Το απόγευμα φόρτισα & μια original Samsung μπαταρία 1350 mAh σ' ένα GT-B5512 που το έχω παρατήσει από τότε που πήρα το Zenfone 5, με αποτέλεσμα η μπαταρία να έχει αδειάσει τελείως. Φόρτιση απ' το 0% λοιπόν, απ΄τη USB θύρα του 1Α απ' το TP-L αυτή τη φορά. Ξεκινώντας τη φόρτιση πάτησα το κουμπί ένδειξης των led, & το περίεργο ήταν πως άναψαν τα 3 απ' τα 4, ενώ όπως μπορείτε να δείτε στο προηγούμενο post μου όταν τέλειωσε η φόρτιση του Nexus 7 άναβαν 2/4. Anyway, η μπαταρία φόρτισε πλήρως, κι όταν έλεγξα το TP-L άναβαν πάλι 2/4 led. Συνεπώς, έχοντας φορτίσει πλήρως μπαταρίες συνολικού ονομαστικού φορτίου 5300mAh (3950+1350), θεωρητικά το TP-Link έχει ακόμη 25-50% απόθεμα των ονομαστικών 10400mAh. Ακόμη & πιο κοντά στο 25% (2600mAh) να είναι, είμαι ευχαριστημένος με πραγματική απόδοση περ. στο 80% της ονομαστικής. Μόλις φορτίσω κάποια άλλη μπαταρία που θα είναι σχεδόν άδεια, θα ενημερώσω & πάλι. 1
evankouros Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Γέμισε κι άλλη μια μπαταρία 1130mAh μιας Samsung nx300 το power bank της TP-Link, άρα σύνολο ~6500mAh μέχρι τώρα, κι ακόμη ανάβει το 1 λαμπάκι του. Αφού δεν αναβοσβήνει, σημαίνει ότι του έχει μείνει το 10-25%. Άντε να δω ποια άλλη εντελώς άδεια μπαταρία θα βρω (με σβηστή τη συσκευή της ) για να το testάρω φορτίζοντας τη.
germants Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Και εγω επιβεβαιωνω οτι η πραγματικη καλυψη που δινει ειναι γυρω στα 8000mAh. Μου εβγαλε 4 φορτισεις σε μπαταρια smartphone 2000mAh. Για τα λεφτα που δωσαμε ειναι εξαιρετικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα