Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η προσφορά συνεχιζει και μετά τις 21.00!

Δοκιμάστε να τη συνδυάσετε και το http://www.insomnia.gr/topic/551684-tablet-asus-memo-pad-7-me176cx-%E2%82%AC9900-mediamarkt/και θα πάρετε ακόμα €5 ευρώ έκπτωση.... Επίσης στον ίδιο συνδυασμό μπορείς να πάρεις office 365 με 39 ευρώ!

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

προφανώς θα έχουν πέσει πολλές παραγγελίες χωρίς να εμφανιστεί ποτέ κανένας οπότε γιαυτό κοψανε την πληρωμή στο κατάστημα. Ενώ αν το έχεις προπληρωσει τότε θα πας να παραλάβεις...

Λογικό, αλλά αν εφαρμόσει κανείς το "κόλπο" που έγραψα στο προηγούμενο post μου (με ντεμέκ πληρωμή μέσω τράπεζας), έτσι & δεν πάει να το πάρει ή/& τους στείλει ένα e-mail ακύρωσης, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα τον πάρουν τηλέφωνο να τον ρωτήσουν αν ισχύει η ακύρωση. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να τους πει "παιδιά, θέλω να το πάρω, αλλά σε τράπεζα δεν τρέχω να πληρώσω... θέλετε να το πληρώσω κατά την παραλαβή απ' το κατάστημα σήμερα;", οπότε... τι λέει η λογική ότι θ' απαντήσουν;  ;)

Η προσφορά συνεχιζει και μετά τις 21.00!

Δοκιμάστε να τη συνδυάσετε και το http://www.insomnia.gr/topic/551684-tablet-asus-memo-pad-7-me176cx-%E2%82%AC9900-mediamarkt/και θα πάρετε ακόμα €5 ευρώ έκπτωση.... Επίσης στον ίδιο συνδυασμό μπορείς να πάρεις office 365 με 39 ευρώ!

Πράγματι, ακόμη & τώρα το δείχνει στα 19,90 €.

Αυτά τα 5 € έκπτωση είναι με κουπόνι ή γίνεται αυτόματα;

Ρωτάω γιατί δεν είδα να μου λέει κάτι σχετικό με πρόσθετη έκπτωση όταν έκανα την παραγγελία του TP-Link power bank, απλά μου πρότεινε κάποια άλλα είδη (σαν το tablet).

Δημοσ.

ρε παιδια αξιζει; εχω παρει κινεζικα απο ebay 12000mah και καλα και την μπαταρια του g2 που ειναι 3000mah δε την φορτιζε ουτε 2 φορες..

Δημοσ.

ρε παιδια αξιζει; εχω παρει κινεζικα απο ebay 12000mah και καλα και την μπαταρια του g2 που ειναι 3000mah δε την φορτιζε ουτε 2 φορες..

Όποιες κριτικές διάβασα ήταν καλές. Από 'κει κι ύστερα το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω, ψαξ' το κι αποφάσισε πριν είν' αργά κι αποσυρθεί η προσφορά.

Δημοσ.

Την έκπτωση στην βγάζει στο τέλος αφού συμπεριλάβεις και κάποιο άλλο απο τα προϊόντα που ειναι στο πακέτο όπως το as us tablet.

• Like 1
Δημοσ.

Την έκπτωση στην βγάζει στο τέλος αφού συμπεριλάβεις και κάποιο άλλο απο τα προϊόντα που ειναι στο πακέτο όπως το as us tablet.

Άρα δεν υπάρχει τρόπος να τη γνωρίζεις από πριν; Δεν λέει κάτι κάπου στο site του ΜΜ;

Δημοσ.

Παιδιά, για να πληρώσετε στο κατάστημα επιλέγετε πληρωμή με κατάθεση στην τράπεζα. Μετά πάτε στα ΜΜ και στην reception με τις online παραγγελίες και ζητάτε την παραγγελία στο όνομά σας. Εννοείτε πως μπορείτε να πληρώσετε τοις μετρητοίς μετά. Όποτε θέλω να πάρω κάτι από ΜΜ κάνω το ίδιο...

Δημοσ.

Παιδιά, για να πληρώσετε στο κατάστημα επιλέγετε πληρωμή με κατάθεση στην τράπεζα. Μετά πάτε στα ΜΜ και στην reception με τις online παραγγελίες και ζητάτε την παραγγελία στο όνομά σας. Εννοείτε πως μπορείτε να πληρώσετε τοις μετρητοίς μετά. Όποτε θέλω να πάρω κάτι από ΜΜ κάνω το ίδιο...

Εγώ πάντως τους πήρα τηλέφωνο & τους ζήτησα σήμερα να γίνει η παραγγελία-πληρωμή μου με αντικαταβολή, & μου είπαν ότι δεν μπορούν να το κάνουν αυτό. Γι' αυτό πρότεινα ως "κόλπο" αυτό που είπες  ;) , μόνο που για να μην τρέχει κανείς τζάμπα & δεν του δώσουν την παραγγελία, καλό είναι να τους ψήσει πρώτα λίγο το ψάρι στα χείλη. :devil:

Δημοσ.

Πάντως δεν έχει νόημα αυτό που κάνουν γιατί τα media markt είναι κανονικά καταστήματα με μεγάλο απόθεμα και όχι σημεία παραλαβής όπως έχει το e-shop πχ, οπότε το να ολοκληρώσουν την παραγγελία μας εμπεριέχει απλά το κόπο του να πάει ο υπάλληλος στο ράφι και να πάρει ένα αντικείμενο να μας το κρατήσει. Δεν υπάρχει κάποιο κόστος για το κατάστημα , όπως σε άλλα καταστήματα που η παραγγελία πρέπει να σταλεί από κεντρικές αποθήκες στο συγκεκριμένο σημείο κλπ. Θα μπορούσαν να σου λένε έχεις τρεις μέρες να παραλάβεις  κι αν δε πας το δίνουν σε άλλον ή το βάζουν στο ράφι. Μάλιστα αν κάτι δεν είναι σε χαμηλό απόθεμα θα μπορούσαν να μην στο κρατάνε καν απλά να στο δίνουν επιτόπου. Να έχουν πχ στα 50 που είναι διαθέσιμα μια μικρή σημείωση για παν ενδεχόμενο ότι τα 2 είναι κρατημένα.

Πληρωμή κατά την παραλαβή έχουν όλοι, ακόμα και μικρά καταστήματακια που το όποιο κόστος για αυτά είναι σαφώς μεγαλύτερο, ενώ για τα media markt μια τόσο μεγάλη εταιρεία τα κόστη είναι μηδαμινά...

Επίσης αυτό που προτείνεται, επίσημα τουλάχιστον δε γίνεται γιατί το Σάββατο τους πήρα τηλέφωνο και τους ρώτησα αν είναι έτοιμη η παραγγελία μου, μου είπαν ναι αλλά δεν έχει εξοφληθεί και τους είπα να περάσω τώρα καθώς βρισκόμουν κοντά και μου είπαν όχι δε γίνεται πρέπει να γίνει μέσω κατάθεσης.

Έχει να κάνει και με ποιον υπάλληλο θα σου τύχει γιατί την προηγούμενη εβδομάδα κατά την παραλαβή μου ζήτησαν κωδικό παραγγελίας και ταυτότητα ενώ αυτή τη βδομάδα ήθελαν εκτυπωμένο το e-mail...

Δημοσ.

Καλημέρα,

Εγώ το παρέλαβα εχθές ( πλήρωσα με paypal και δεν βλέπω τον λόγο αφού όλοι εδώ αγοράζουμε από έξω να γίνετε όλο αυτό το σούσουρο για πληρωμή με την παραλαβή.. Ξέρω τι παίρνω, είμαι σίγουρος και το αγοράζω…)

Λοιπόν πολύ όμορφη συσκευασία (Σε ζελατίνα καλό και για δώρο!!)  και το ίδιο όμορφο εμφανισιακά και ποιοτική κατασκευή. Στην συσκευασία έχει καλώδιο USB για την φόρτιση το οποίο μου έκανε εντύπωση με την ποιότητα του. Καθόλου ψεύτικο με αρκετά χοντρό καλώδιο και καλά jacks. Επίσης μέσα στην συσκευασία έχει και ένα πουγκί μεταφοράς.

Βάση των LED είχε ένα 35%-50% . Αμέσως το δοκίμασα με ένα SAMSUNG Tablet PAD Pro 8.4  και του έδωσε ένα 2% μέσα σε λίγα λεπτά (2-3 ). Φαίνεται να το φορτίζει κανονικά σε σχέση με αυτά που λέει το επίσημο site ότι δεν υποστηρίζει  SAMSUNG Tablet.

Έχει ένα κύκλο φορτίσεων τουλάχιστον 500 φορές. Δεν ξέρω τι λέει η XIAOMI αντίστοιχα.

Όπως είπαμε πιο πριν αγοράζεις άμεσα ένα επώνυμο προϊόν με εγγύηση  (1 χρόνο στα ΜΜ δεν ήξεραν κάτι για 2) σε πολύ καλή τιμή το οποίο το κάνει ανταγωνιστικό με τις αγορές από κίνα.

Α ξέχασα.. Ο φακός ! Πολύ δυνατό LED με καλό φωτισμό. Ένα ακόμα PLUS

• Like 1
Δημοσ.

ΤΕΛΟΣ προσφοράς ΜΜ, η τιμή που εμφανίζει τώρα είναι 32,90 €.

Επόμενη καλύτερη προσφορά από το e-shop CZ στα 23,90 € μέχρι την Κυριακή (νομίζω ότι παραμένει καλή τιμή για το προϊόν).

Ενημερώθηκε ο τίτλος & το 1ο post του θέματος.

Δημοσ.

Πάντως δεν έχει νόημα αυτό που κάνουν γιατί τα media markt είναι κανονικά καταστήματα με μεγάλο απόθεμα και όχι σημεία παραλαβής όπως έχει το e-shop πχ, οπότε το να ολοκληρώσουν την παραγγελία μας εμπεριέχει απλά το κόπο του να πάει ο υπάλληλος στο ράφι και να πάρει ένα αντικείμενο να μας το κρατήσει. Δεν υπάρχει κάποιο κόστος για το κατάστημα , όπως σε άλλα καταστήματα που η παραγγελία πρέπει να σταλεί από κεντρικές αποθήκες στο συγκεκριμένο σημείο κλπ. Θα μπορούσαν να σου λένε έχεις τρεις μέρες να παραλάβεις  κι αν δε πας το δίνουν σε άλλον ή το βάζουν στο ράφι. Μάλιστα αν κάτι δεν είναι σε χαμηλό απόθεμα θα μπορούσαν να μην στο κρατάνε καν απλά να στο δίνουν επιτόπου. Να έχουν πχ στα 50 που είναι διαθέσιμα μια μικρή σημείωση για παν ενδεχόμενο ότι τα 2 είναι κρατημένα.

Πληρωμή κατά την παραλαβή έχουν όλοι, ακόμα και μικρά καταστήματακια που το όποιο κόστος για αυτά είναι σαφώς μεγαλύτερο, ενώ για τα media markt μια τόσο μεγάλη εταιρεία τα κόστη είναι μηδαμινά...

Επίσης αυτό που προτείνεται, επίσημα τουλάχιστον δε γίνεται γιατί το Σάββατο τους πήρα τηλέφωνο και τους ρώτησα αν είναι έτοιμη η παραγγελία μου, μου είπαν ναι αλλά δεν έχει εξοφληθεί και τους είπα να περάσω τώρα καθώς βρισκόμουν κοντά και μου είπαν όχι δε γίνεται πρέπει να γίνει μέσω κατάθεσης.

Έχει να κάνει και με ποιον υπάλληλο θα σου τύχει γιατί την προηγούμενη εβδομάδα κατά την παραλαβή μου ζήτησαν κωδικό παραγγελίας και ταυτότητα ενώ αυτή τη βδομάδα ήθελαν εκτυπωμένο το e-mail...

Δεν είναι καθόλου flexible στα ΜΜ, Δείγμα του πόσο αρτηριοσκληρωτικός είναι πάντα ένας μεγάλος οργανισμός.

Λίγη ώρα μετά την παραγγελία του asus tablet και της powerbank έκανα και δεύτερη με μία MS Web Camera που έβγαλαν στο night offer. 

Κάλεσα σήμερα και ρώτησα αν μπορούν να μπουν μαζί (αφού μου επιβεβαλίωσε διαθεσιμότητα και άρα δυνατότητα να έρθουν μαζί) αλλά δεν μπορεί να κοπεί η χρέωση μεταφορικών από τη δεύτερη παραγγελία ούτε μπορώ να την πληρώσω με χρέωση κάρτας τηλεφωνικα και όχι αντικαταβολή όπως είχα ζητήσει όταν έκανα την παραγγελία! Το μόνο που "πέτυχα" ήταν να έρθει το κούριερ μία φορά φέρνοντας και τα δύο!

Δημοσ.

Γι' αυτό λέω "να τους ψήσουμε το ψάρι στα χείλη", κατά προτίμηση για κάτι που δεν θα χαλάσει κι ο κόσμος αν δεν το πάρουμε τελικά. Προτεινόμενη "μέθοδος":

1. Κάνουμε παραγγελία με τραπεζική πληρωμή.
  2. Τους ρωτάμε αν μπορούμε να το πάρουμε απ' το κατάστημα πληρώνοντας εκεί.
  3. Λογικά μας αρνούνται, οπότε δεν το παίρνουμε.
  4. Πριν λήξει ο χρόνος για πληρωμή της παραγγελίας μας & αποδεσμευτεί, λογικά μας παίρνουν τηλέφωνο για να μας ενημερώσουν ότι λήγει (εμένα μου τηλεφώνησαν για παραγγελία με τραπεζική πληρωμή που τους είχα στείλει e-mail ότι δεν τη θέλω, διότι δεν πλήρωσα, πήγα σε κατάστημα ΜΜ, είδα το προϊόν & δεν μου άρεσε).
  5. Σε αυτή τη φάση τους λέμε "ok, να το πάρω αλλά δεν τρέχω σε τράπεζα, θέλετε να το πληρώσω στο κατάστημα & να το πάρω σήμερα;:devil:

Αν ενεργήσουμε κατ' αυτό τον τρόπο κάμποσοι, τι λέτε, δεν θα ξανασκεφτούν την πολιτική τους για πληρωμή κατά την παραλαβή απ' το κατάστημα; Θα κάθονται να χάνουν τις δεσμευμένες παραγγελίες που θέλει να πάρει ο κόσμος; ;)

Δεν είναι καθόλου flexible στα ΜΜ, Δείγμα του πόσο αρτηριοσκληρωτικός είναι πάντα ένας μεγάλος οργανισμός.

Λίγη ώρα μετά την παραγγελία του asus tablet και της powerbank έκανα και δεύτερη με μία MS Web Camera που έβγαλαν στο night offer. 

Κάλεσα σήμερα και ρώτησα αν μπορούν να μπουν μαζί (αφού μου επιβεβαλίωσε διαθεσιμότητα και άρα δυνατότητα να έρθουν μαζί) αλλά δεν μπορεί να κοπεί η χρέωση μεταφορικών από τη δεύτερη παραγγελία ούτε μπορώ να την πληρώσω με χρέωση κάρτας τηλεφωνικα και όχι αντικαταβολή όπως είχα ζητήσει όταν έκανα την παραγγελία! Το μόνο που "πέτυχα" ήταν να έρθει το κούριερ μία φορά φέρνοντας και τα δύο!

Πράγματι δεν είναι καθόλου φιλική-επαγγελματική αντιμετώπιση προς τον πελάτη, τον απομακρύνει από μελλοντικές αγορές απ' το κατάστημα τους.  <_<

Αν όμως είχες κάνει την παραγγελία με τραπεζική πληρωμή, θα μπορούσες άνετα να μην πάρεις τη 2η μικρή παραγγελία & να μην πληρώνεις τα κερατιάτικα μεταφορικά που ζητάνε.  :rolleyes: .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα & το πήρα σήμερα, οπότε ας κάνω μια πολύ γρήγορη παρουσίαση με φωτογραφίες, στις οποίες φαίνονται η συσκευασία, τα περιεχόμενα της & το power bank με "συγκριτικό" διαστάσεων.

Το κουτί ήταν στη ζελατίνα του:

p20141zfz.jpg --- p20141pup.jpg

Ανοίγοντας το, το power bank μέσα σε σακουλάκι, "χωνεμένο" σε υποδοχή για να μην κοπανάει δεξιά-αριστερά:

p20141lnl.jpg

Το κουτί με τα περιεχόμενα του (ωραίο το πουγκάκι του, χωράει το καλώδιο φόρτισης -ίσως κι ένας μαζεμένος φορτιστής USB- κι έχει & ΠΟΠ ετικέτα  :P ):

p20141ctc.jpg

Διάφορες όψεις (για αντίληψη του όγκου του, σύγκριση πάνω σε νέο χαρτονόμισμα των 10 € & δίπλα σε κέρμα 1 €):

p20141ded.jpg

p20141ixi.jpg

p20141ymy.jpg

Φακός αναμμένος (ποιος ξέρει πόσες ώρες να μπορεί να μείνει ανοιχτός, όταν το power bank είναι πλήρως φορτισμένο):

p20141wgw.jpg

LED ένδειξης φόρτισης μόλις το άνοιξα (2 από τα 4):

p20141gug.jpg

Ειδικά για τα 4 ledάκια ένδειξης φόρτισης, είναι πολύ ενδιαφέρουσα η ερμήνευση τους. Ενώ στα power bank που γνωρίζω το κάθε ledaki σημαίνει περίπου αναλογικό ποσοστό από το 100% (π.χ. τα 4 led από 25% το καθένα, άρα τα 2 led = 25%-50%), στο quick user guide που έριξα μια ματιά γράφει πως αν το τελευταίο led αρχίσει ν' αναβοσβήνει, σημαίνει πως έχει μείνει ενέργεια 0%-10%. Θυμάμαι πως κάπου το είχα διαβάσει όταν το έψαξα, τώρα το επιβεβαίωσα.

userguidet.jpg

Σαν κατασκευή φαίνεται στιβαρή, δεν τρίζει/κουδουνίζει, αλλά πέρα απ' το ότι γλιστράει στο χέρι, προσωπικά δεν μ' αρέσει το λευκό γυαλιστερό πλαστικό περίβλημα του. Περί ορέξεως & αισθητικής βέβαια κολοκυθόπιτα, διότι σε κάποιους άρεσε & γράψανε σε μια κριτική ότι μοιάζει με τα πλαστικά κάποιου επώνυμου κινητού (δεν θυμάμαι τίνος). Γενικά σαν ποιότητα κατασκευής πάντως, αν & φαίνεται πραγματικά πολύ καλό, δεν μου έδωσε την κορυφαία ποιοτική αίσθηση του Romoss που έχω (που πρέπει να είναι κάτι σαν τη... RR-Bentley των power bank :P ). Το ζητούμενο βέβαια είναι να δουλεύει-αποδίδει καλά σε βάθος χρόνου, κάτι που το ελπίζω λόγω των min 500 φορτίσεων που γράφει η TP-Link.  B)

Επεξ/σία από evankouros
  • Like 5
Δημοσ.

Ενημερωτικό Update:

Έβαλα χθες το TP-Link, με τη φόρτιση που είχε από τη "μαμά" του, να φορτίσει (από τη θύρα 1Α) ένα Asus Zenfone 5 που ήταν σχεδόν άδεια η μπαταρία του (2110 mAh). Σταμάτησε στο 99% της φόρτισης γιατί άδειασε. Έχω την αίσθηση ότι το φόρτισε πολύ γρηγορότερα απ' ό,τι ο "μαμά" φορτιστής (με 5,2V - 1,35A output) της Asus.

Αργότερα, κατά τις 22:00 έβαλα τον ίδιο φορτιστή της Asus να φορτίσει το TP-L & νωρίτερα σήμερα το πρωί το έβγαλα πλήρως φορτισμένο. Μου έκανε εντύπωση πως δεν είχε ζεσταθεί καθόλου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...