johnvolos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΕΡΙΛΙΠΤΙΚΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΙΣΘΕΝΤΟΣ ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ TCP.ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΚΥΚΛΩΝΩ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΗΛΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
Xvipes Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Ποιος ο λόγος της στρωματοποίησης! Το θεωρείτε καλό να μαθαίνει κάποιος τις ελληνικές ορολογίες? Σορρυ για το off-topic αλλά μου έβγαλε το μάτι. On-topic: Έχω καιρό πλέον να ασχοληθώ με δίκτυα οπότε ας απαντήσει κάποιος άλλος καλύτερα μη πω κοτσάνα.
defacer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Με τέτοια θέματα πώς να μη σου ανοίξει η όρεξη ν' ασχοληθείς μετά... Το μάτι πάλι βγαίνει ακόμα περισσότερο από το "ένα βήμα ορίζετε" -- έλεος. Το 3ο θέμα δε βγάζει κανένα απολύτως νόημα (εγώ τουλάχιστον δε μπορώ να καταλάβω ούτε τι υποτίθεται πως μας δείχνει). Μάλλον βαριόταν ο θεματοθέτης να γράψει πολλά και σκέφτηκε πως τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.
Xvipes Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Από τα λίγα που ξέρω νομίζω ότι μιλάει για TCP σύνδεση και αποστολή πακέτων.Μάλλον θέλει να "κυκλώσουν" τα πακέτα που γίνονται ACK με βάση το frame window. Με κάθε επιφύλαξη τα παραπάνω
gon1332 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Το ολισθέν παράθυρο δε σας χτύπησε καθόλου έεε; Όταν λέει παράθυρο μήπως εννοεί το Congestion Window (μέγιστος αριθμός ανεπιβεβαίωτων πακέτων);
defacer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Ο θεός κι η ψυχή του τι εννοεί, αλλά φαίνεται πως λέει για το sliding window και όχι για το congestion (αυτό θα χρειαζόταν να έχει μέσα στο παιχνίδι και timeouts και δε φαίνεται κάτι τέτοιο από το σχήμα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα