Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,εχω μια ολιγον γελοια ερωτηση.

Προσφατα πηρα λαπτοπ και παρακολουθω θερμοκρασιες με το amd overdrive.

Τις θερμοκρασιες cpu τις δειχνει ξεχωριστα για καθε πυρηνα (εχω 4πυρηνο)

Αυτη ειναι συνολικη της cpu η παει προσθετικα?

Δημοσ.

Καλύτερα να δείς και με το hwmonitor και πες μας πως ειναι , αν δεν κάνω λάθος ναι ειναι ξεχωριστά για κάθε πυρήνα

Δημοσ.

Το εχω μονο που διαβαζω οτι δεν ειναι ακριβες για amd επεξεργαστες.Δεν ξερω αν αληθευει.

Στο amd overdrive μου δειχνει 20 με 25 βαθμους ανα πυρηνα ενω στο hw 80 γενικα για cpu ....

Δημοσ.

Σε amd επεξεργαστη σε λαπτοπ που εχω δει το hwmonitor εβγαζε ξεχωριστα θερμοκρασιες για καθε εναν απο τους 4 πυρηνες. Ισως κατι δεν παει καλά σε σένα.

Δημοσ.

Σε amd επεξεργαστη σε λαπτοπ που εχω δει το hwmonitor εβγαζε ξεχωριστα θερμοκρασιες για καθε εναν απο τους 4 πυρηνες. Ισως κατι δεν παει καλά σε σένα.

Εχω ανεβασει και μια με amd overdrive που τι δειχνει ξεχωριστα

Δημοσ.

Αν μπορει καποιος να απαντησει αν ειναι φυσιολογικες τιμες

th_Screenshot1.png th_Screenshot2.png

το overdrive σου δείχνει το περιθώριο που έχεις μέχρι να φτάσει στην οριακή του θερμοκρασία ο επεξεργαστής.

Κατέβασε και το hwinfo να δεις τι λέει.

Δημοσ.

Το δοκιμασα ,μου εμφανιζει μονο cpu package και δειχνει απο 80 μεχρι 100+...

Κατι δεν μου καθεται καλα σε ολο αυτο

Δημοσ.

Αν ειχε 80-100βαθμους, θα εβραζε το λαπτοπ και ο ανεμιστηρας θα δουλευε στο τερμα. Για να μην εχεις τετοια θεματα, πιθανοτατα θεμα αισθητηρα ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

Οποτε παω για σερβις?

Επισης αυτο που παρατηρησα ειναι οτι ζεσταινεται αρκετα και ο ανεμιστηρας δουλευει φουλ οταν ειναι στη φορτιση

Δημοσ.

όχι δεν πας για σέρβις σε καμία περίπτωση.

Ειδικά στους φορητούς είναι 50% αν θα διαβάζει απόλυτα σωστά ο αισθητήρας της amd.

κατέβασε ενα stress test(πχ cinebench)και δες τι μέγιστες θερμοκρασίες έχεις με το overdrive.

τα υπόλοιπα προγράμματα που λένε 80-100 βαθμούς δεν διαβάζουν σωστά τον αισθητήρα.

Κάνε και μια δοκιμή με το core temp.

Όταν το λάπτοπ είναι στην μπαταρία δεν αποδίδει 100% και τέρμα τα clocks για να διατηρεί μπαταρία.

Σωστό αυτό που παρατήρησες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...