Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν εκανες clean install φιλε. clean instal θα κανεις με το driver sweeper ή καποιο παρομοιο προγραμμα

Εντάξει.

Δοκίμασα να μπω στα Windows με safe mode. Μπήκε κατευθείαν χωρίς να χαθεί το σήμα.

Δημοσ.

Παρομοια κολπακια κανει το δικο μου αν κατα την εκινηση εχω το smartphone συνδεμενο σε καποια θυρα usb , αν εχεις καμια αλλη συσκευη επανω σε θυρα βγαλτην και δοκιμασε να δεις μηπως στρωσει

Αποστολή από το GT-S7710 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Χρησιμοποίησα το πρόγραμμα Display Driver Uninstaller που είναι η εξέλιξη του Driver Sweeper και ύστερα εγκατέστησα ξανά τον πιο πρόσφατο driver της nvidia. Συνεχίζει να κάνει την ίδια σπαστική ενέργεια. 

Παρομοια κολπακια κανει το δικο μου αν κατα την εκινηση εχω το smartphone συνδεμενο σε καποια θυρα usb , αν εχεις καμια αλλη συσκευη επανω σε θυρα βγαλτην και δοκιμασε να δεις μηπως στρωσει

Αποστολή από το GT-S7710 με τη χρήση Insomnia App

Αυτό όμως που παρατήρησα είναι ότι κάπως επηρεάζει ο wi-fi network adapter που τον έχω συνδεδεμένο στο USB. Θα δω τώρα αν τον αποσυνδέσω, ποια θα είναι η συμπεριφορά του συστήματος.

Δημοσ.

Έβγαλα τον wi-fi network adapter απ' τη θύρα USB πριν αρχίσει να λειτουργεί το PC και κατά την είσοδο στα Windows δεν υπήρξε πισωγύρισμα. Αυτός δημιουργεί λοιπόν το πρόβλημα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση στο BIOS σχετική ώστε ακόμα και αν είναι συνδεδεμένος ο adapter στη θύρα USB να μη δημιουργείται αυτό το πρόβλημα ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...