Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά την αναβάθμιση από s775  σε s1150 δημιουργήθηκε η ακόλουθη σειρά ενεργειών λίγο πριν την είσοδο στην επιφάνεια εργασίας των Windows 7. Μητρική κάρτα έχω την AsRock H97 PRO 4, επεξεργαστή τον i3 4160 και κάρτα γραφικών την 660 Ti. To monitor συνδέεται με τη κάρτα γραφικών με DVI to HDMI καλώδιο ενώ η TV με HDMI to HDMI καλώδιο (όχι ταυτόχρονα). Αυτό που περιγράφω στη συνέχεια δεν γινόταν στο προηγούμενο σύστημά μου.

Μετά την εμφάνιση στην οθόνη των Windows της boot εικόνας και το τέλος του φορτώματος που διαρκεί 

1 - 2 δευτερόλεπτα 

post-251746-0-95075600-1418206671_thumb.png

στην οθόνη δεν εμφανίζεται η εικόνα

post-251746-0-81342300-1418206946_thumb.png

αλλά εξαφανίζεται το σήμα που πηγαίνει στην οθόνη και αυτό αναφέρεται σε μήνυμα που βγαίνει στο monitor. Στη τηλεόραση γίνεται το ίδιο όπου η οθόνη γίνεται μαύρη σαν να μην είναι συνδεδεμένος ο υπολογιστής μαζί της. Μετά από 7 δευτερόλεπτα το σήμα επανέρχεται, εμφανίζεται η προαναφερόμενη εικόνα και γίνεται η είσοδος στην επιφάνεια εργασίας κανονικά.

Γιατί συμβαίνω αυτό ; Τι πρέπει να ρυθμίσω για να σταματήσει να συμβαίνει αυτή η ενοχλητική εναλλαγή ;  

Επεξ/σία από Aristomaxos
Δημοσ.

Άλλαξες μητρική,επεξεργαστή,μνήμες,αλλά format δεν έκανες;

Και θες να τρέξεις windows;

Γελάει ο gates.

Παιζει να ειναι η πρωτη φορα που εγραψε κατι που βοηθαει τον op :D.

Ναι απο την στιγμη που αλλαζεις μητρικη θες φορματ

Για να μην σπαμμαρω απανταω στο απο κατω :D

Δεν μου φτανει ενα ποστ :D

• Like 1
Δημοσ.

Παιζει να ειναι η πρωτη φορα που εγραψε κατι που βοηθαει τον op :D.

Ναι απο την στιγμη που αλλαζεις μητρικη θες φορματ

Σε ΠΡΟΚΑΛΩ να βρεις ένα θέμα που δεν έχω βοηθήσει. :X

Δημοσ.

Προφανώς όταν έβαλα τα νέα εξαρτήματα έκανα format και ύστερα τη νέα εγκατάσταση των Windows.

Δε το διατύπωσα ξεκάθαρα άλλα όποιος διάβασε προσεκτικά μπορούσε να βγάλει το παραπάνω συμπέρασμα.

Μετά από 7 δευτερόλεπτα το σήμα επανέρχεται, εμφανίζεται η προαναφερόμενη εικόνα και γίνεται η είσοδος στην επιφάνεια εργασίας κανονικά.

Κι αφότου εγκατέστησα όλους τους drivers λίγο μετά την εγκατάσταση των Windows άρχισε να γίνεται αυτή η εναλλαγή, οπότε νέο format δε νομίζω να βοηθήσει.

Έκανα αναβάθμιση χθες στον νέο driver της NVIDIA όπου επέλεξα να σβήσει πρώτα τον παλιό driver, αλλά δεν υπήρξε μεταβολή. Στο BIOS δεν είδα κάποια ρύθμιση που να μπορεί να κάνει κάτι σχετικό.

Την αναβάθμιση την έχω κάνει εδώ και 2,5 μήνες αλλά πλέον έχει αρχίσει να μου τη δίνει στα νεύρα αυτό το πήγαινε - έλα του σήματος. Θέλω βοήθεια ! 

Δημοσ.

Αν εχεις το monitor μονο του στα κανει αυτα; μπορεςι να τα βαλεις ανάποδα;

Ναι όταν έχω το PC συνδεδεμένο στο monitor ή την τηλεόραση.

Τι εννοείς να βάλω ανάποδα ; Το καλώδιο DVI to HDMI ; 

Δημοσ.

να βαλεις την ακρη που παει στην τηλεοραση στο monitor και την ακρη που παει στο monitor στη τηλεοραση. Και μετα τα αλλάζεις απο το προφιλ σου. Ψιλιαζομαι οτι το default ειναι να δειχνει πρωτο το hdmi 2 hdmi και μετα το dvi οποτε δειχνει πρωτα το default και μετα το γυρναει

Δημοσ.

Εξακολουθώ να μην σε καταλαβαίνω. Το PC ή στο monitor ή στη TV είναι συνδεδεμένο. Ποτέ και στα δύο ταυτόχρονα. Γιατί μπλέκεις το monitor με τη TV ; Αυτή τη στιγμή το PC είναι συνδεδεμένο μόνο στη TV.

Δημοσ.

επειδη μπερδευτικα, πριν περασεις drivers δεν τα εκανε αυτα?

drivers εβαλες αυτα που ειχε η καρτα μαζι? αν ναι κανε ενα clean instal την τελευταια εκδοση. θα την βρεις στο site της nvidia

Δημοσ.

επειδη μπερδευτικα, πριν περασεις drivers δεν τα εκανε αυτα?

drivers εβαλες αυτα που ειχε η καρτα μαζι? αν ναι κανε ενα clean instal την τελευταια εκδοση. θα την βρεις στο site της nvidia

Δε θυμάμαι, έχουν περάσει 2,5 μήνες από τότε. 

Στο προηγούμενο σύστημα μου με τη ίδια κάρτα γραφικών και τους ίδιους drivers δε παρουσιαζόταν αυτό.

Clean Install έχω κάνει ήδη όπως προανέφερα.

Έκανα αναβάθμιση χθες στον νέο driver της NVIDIA όπου επέλεξα να σβήσει πρώτα τον παλιό driver, αλλά δεν υπήρξε μεταβολή. Στο BIOS δεν είδα κάποια ρύθμιση που να μπορεί να κάνει κάτι σχετικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...