Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

τι μπορω να κανω να βελτιωσω την ταχυτητα του υπολογιστη μου στο διαδυκτιο ? Εβαλα καλωδιο UTP σε ολο το σπιτι. Τι αλλο μπορω να κανω ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Αν στο σπίτι σου συγχρονίζεις 7-8 τότε τόσο ειναι το μέγιστο internet που μπορείς να έχεις (δηλαδή περιπου 600kb/sec). Αν η εταιρεία σου παρέχει fast path, μπορει να ρίξεις το ping, αλλά θα πεσει λίγο και η ταχυτητα σου.

Αν τέλος με την επιτάχυνση, εννοείς αναμεσα στου υπολογιστές σου (δηλαδή άσχετα με το Internet), βάζεις 1000αρες κάρτες δικτύου και 1000αρι hub. 

• Like 1
Δημοσ.

Στο 99% των συνδέσεων που εχω αντιμετωπίσει (δικές μου, φίλων, γνωστών, γραφείου, κλπ) οι dns servers του παροχέα internet ήταν πάντα πιο γρήγοροι. Στο 1% έβαζα τους google dns γιατί οι dns της εταιρείας είχαν προβλημα (συνήθως προσωρινό). 

Οι dns είναι σαν το διακόπτη της βρύσης. Αλλοι διακοπτες «ανοιγουν» λίγο πιο γρήγορα το νερό απο αλλους αλλά όπως καταλαβαίνεις το κέρδος ειναι μικρό. Σημασία εχει η «πίεση» του νερου που φτάνει σπιτι σου και πόσες ανοιχτές βρύσες έχεις την ίδια στιγμή στο σπίτι. Αν στο σπίτι εχει πχ 3 υπολογιστές, οπου ο ενας βλέπει youtube και ο αλλος κάνει torrenting, τοτε ο τρίτος θα σέρνεται απο internet, οτι και dns/fastpath βάλεις. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...