krav maga Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 θα ηθελα να μου πειτε πως κανω partition στον σκληρο!είναι καινούριος ο δισκος!
micos000 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Πολύ λακωνικός είσαι...! θέλεις να κάνεις εγκατάσταση windows στο δίσκο ή τον έβαλες σαν 2ο σε pc; Είναι μεγάλος και θέλεις να τον χωρίσεις ή θέλεις να δημιουργήσεις ένα partition σε όλον τον δίσκο; Μήπως ο δίσκος είναι εξωτερικός; Για εγκατάσταση, το κάνεις κατά την εγκατάσταση των win. Στο σημείο που διαλέγεις δίσκο πατάς επιλογές δίσκου και εκεί δημιουργείς τα partitions όπως τα θέλεις. Αν τον έβαλες 2ο, το κάνεις ή μέσα από τη διαχείριση δίσκων (δεξί κλικ->διαχείριση στο εικονίδιο Υπολογιστής και μετά ->διαχείριση δίσκων) ή με κάποιο πρόγραμμα (το προτείνω) σαν το δωρεάν easeus partition manager. Το easeus είναι ποιο ασφαλές γιατί μπορείς να δοκιμάσεις αρκετές φορές τη διαμόρφωση και να αναιρέσεις ότι έκανες χωρίς πρόβλημα. Όταν είσαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα πατάς Apply/Εφαρμογή και το πρόγραμμα θα μονιμοποιήσει τις αλλαγές. Μέχρι να το κάνεις Apply όλες οι ρυθμίσεις είναι εικονικές και δεν γίνεται καμία αλλαγή στο δίσκο. Αν είναι εξωτερικός πάλι με το easeus θα κάνεις ότι θέλεις.
krav maga Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 καλημέρα!δεν είμαι λακωνικος απλα δεν το εχω καθολου(ασχετος θα ελεγα)!θελω να κανω εγκατασταση σε καινουριο δισκο είναι μεγαλος και λεω να τον χωρησω (ετσι μου ειπαν). δηλαδή για να καταλαβω εφόσον εχω αρχησει την εγκατασταση τοτε θα μου βγαλει για την επιλογή δισκου;; σε ευχαριστω πολύ
bluesattack Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Αν παντως δεν το κανεις κατα την εγκατασταση καντο μετα οπως ειπε και ο micos με το easeus partition manager (εναλλακτικη επιλογη minitool partition wizard home ) .Ανοιξε το easeus , κανε δεξι κλικ στον δισκο και πατα την επιλογη resize.Και μετα apply .To δευτερο partition , το κενο ,καντο format μεσα απο το προγραμμα παλι Και καλυτερα να το κανεις μετα για να δεις και ποσο χωρο θα σου πιασουν και τα προγραμματα +παιχνιδια που θα περασεις (εκτος απο τα windows ) ,και ποσο χωρο , αναλογα την χρηση , θα αφησεις για το καθε partition. 1
bluesattack Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μπορει να μην ειναι resize η επιλογη αλλα split η κατι τετοιο.Δεν θυμαμαι.Επιασες το νοημα ομως 1
krav maga Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 το σιγουρο είναι ότι θα γελασω πολύ κατά την διαρκεια του φορματ!!!!!!!!σας ευχαριστω πολύ!
David20 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Καλημερα στον φιλο....Ριξε εδω ενα καλο διαβασμα.. http://www.pcsteps.gr/219-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85/ 1
micos000 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Κάνε το setup και αν δεν βρεις την επιλογή κάντο μετά με το/τα προγράμματα που είπαμε πριν. 1
krav maga Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 σας ευχαριστω!!!!!!!! και κατι akoma που μπορω να βρω σπασμένα τα 8 64bit!
David20 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 σας ευχαριστω!!!!!!!! και κατι akoma που μπορω να βρω σπασμένα τα 8 64bi Ριξε εδω μια μελετη..Νομιμα ομορφα και ωραια http://www.pcsteps.gr/14819-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-windows-8-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD/ 2
krav maga Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 ωραιος φιλε το εκανα ηδη ευχαριστω πολύ!!!!!!!!! Ριξε εδω μια μελετη..Νομιμα ομορφα και ωραια http://www.pcsteps.gr/14819-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-windows-8-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD/ τα καιω σε dvd και μετα κανω φορματ σωστα ως εδώ;;και το κλειδι το παιρνω αφου εχω κανω φορματ!(είναι καινούριος υπολογιστης και δεν εχει λειτουργικο μεσα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα