Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω αν υπάρχουν καταστήματα είτε on line είτε κανονικά στην Ελλάδα για άμεση αγορά κινεζικού smartphone το λέω αυτό γιατι δεν αντέχω να περιμένω πολλές μέρες για να μου έρθει από το εξωτερικό.

Δημοσ.

Πάρε ένα turbo x αν δε θες την ανομονη.

Δηλαδή να πάρει κινεζιά (οχι κινέζικο) ; Οχι turbo x

@ts

Υπάρχουν ελληνικά μαγαζιά (δες skroutz) που μεταπουλάνε γνωστά κινέζικα αλλα οι τιμές είναι αρκετά τσιμπημένες. Η λύση του eu warehouse είναι η βέλτιστη, εκτός αν το θες άμεσα οποτε ψωνίζεις μόνο απο Ελλάδα οποιαδήποτε μάρκα

Δημοσ.

Με το EU warehouse σου έρχεται σε 2-5 ημέρες, με dhl, χωρίς τελωνείο. Απλά η ποικιλία είναι περιορισμένη και οι τιμές πιο υψηλές από κίνα.

Δημοσ.

Καλημερα,εχω βρει σε μαγαζι εδω στην Αθηνα κινεζικο κινητο το Cubot X6 στα 200€ με εγγυηση και ανταλλακτικα απο Ελλαδα! Λεω να το παρω...γιατι ψιλο φοβαμαι να μπλεξω με παραγγελια απο Κινα,τελωνεια κλπ.

Ποια η γνωμη σας;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Καλημερα,εχω βρει σε μαγαζι εδω στην Αθηνα κινεζικο κινητο το Cubot X6 στα 200€ με εγγυηση και ανταλλακτικα απο Ελλαδα! Λεω να το παρω...γιατι ψιλο φοβαμαι να μπλεξω με παραγγελια απο Κινα,τελωνεια κλπ.

Ποια η γνωμη σας;

Sent from my iPhone using Insomnia

Αν το πάρεις από το reportspam από Κίνα, θα σου κοστίσει -> 136€. Αν το πάρεις από την ευρωπαϊκή αποθήκη τους, άρα παραλαβή σε 2-5 ημέρες και σίγουρα χωρίς τελωνείο -> 146€. Τώρα εάν εσύ θέλεις να δώσεις άλλα 54€ τσάμπα, δικό σου θέμα είναι....

Δημοσ.

Και τα «ανταλλακτικά» σημαίνει «θα το στείλω στον κατασκευαστή για έλεγχο», δηλαδή Κίνα. Δεν υπάρχει επίσημος/ανεπίσημος εισαγωγέας ώστε να διατηρεί στοκ απο συσκευές, ανταλλακτικά και να παρέχει service (Το να περνάει custom rom δεν το θεωρώ service)

Δημοσ.

Και τα «ανταλλακτικά» σημαίνει «θα το στείλω στον κατασκευαστή για έλεγχο», δηλαδή Κίνα. Δεν υπάρχει επίσημος/ανεπίσημος εισαγωγέας ώστε να διατηρεί στοκ απο συσκευές, ανταλλακτικά και να παρέχει service (Το να περνάει custom rom δεν το θεωρώ service)

Σωστός. Εξάλλου εάν διαβάσεις τα ψιλά γράμματα...το γράφουν! ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...