Prospector8 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Απλα πέθανε ε? Μλκια.. Καλα στο ebay δεν εχει για asus και εχει απειρα για Msi?? Λολ? Παντως ιδιο fan δεν είναι με μιας r9 280X cu λογικα?
Thanos1972 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Ισχύσει αυτό με τα custom pcb,κυρίως όμως στα block υδρόψυξης.Εκεί οι "ανοχές" είναι απειροελάχιστες γιατί η ψύκτρα έχει πολύ χαμηλό προφίλ και καλύπτει όλη την πλακέτα της κάρτας. Για σιγουριά στείλε ένα e-mail στην Arctic Cooling, αν η Accelero III/IV είναι συμβατή με την κάρτα σου.Είναι απο τις καλύτερες λύσεις,αν όχι η καλύτερη,απο άποψη αερόψυξης. Μπα.... παντως εχω μια στο μυαλο μου που χωραει κατα 90% και εαν θελεις αφου εισαι Θεσσαλονικη και μπορω να βρω χρονο και εγω,την δοκιμαζουμε. 3
johnnyman Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Ισχύσει αυτό με τα custom pcb,κυρίως όμως στα block υδρόψυξης.Εκεί οι "ανοχές" είναι απειροελάχιστες γιατί η ψύκτρα έχει πολύ χαμηλό προφίλ και καλύπτει όλη την πλακέτα της κάρτας. Για σιγουριά στείλε ένα e-mail στην Arctic Cooling, αν η Accelero III/IV είναι συμβατή με την κάρτα σου.Είναι απο τις καλύτερες λύσεις,αν όχι η καλύτερη,απο άποψη αερόψυξης. Θα στειλω φιλε μου ναι.μακαρι να ειναι συμβατη!! Απλα πέθανε ε? Μλκια.. Καλα στο ebay δεν εχει για asus και εχει απειρα για Msi?? Λολ? Παντως ιδιο fan δεν είναι με μιας r9 280X cu λογικα? ναι το γ@@@@ο ετσι απλα.εαν κ κατι ψιλιαστικα αυτες τις μερες γιατι εκανε ενα σαν χουρχουρισμα μεσα το pc.... οσο για το ebay τι να πω πραγματικα.ενα βρηκα απο κινα που ειχε ενας κ εβγαινε 70 ευρω μαζι με τα εξοξα αποστολης...ειναι ιδιο με της 280x directcu ii ναι. Μπα.... παντως εχω μια στο μυαλο μου που χωραει κατα 90% και εαν θελεις αφου εισαι Θεσσαλονικη και μπορω να βρω χρονο και εγω,την δοκιμαζουμε. Ποια λες φιλε μου?την ψυχτρα της prolimatech που εχεις στην υπογραφη σου?
johnnyman Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 στο site της εταιριας δεν βλεπω να ειναι συμβατη με την δικια μου καρτα... edit:η black αναφερει μονο την 290 αλλα μηπως εννοει τις reference? μολις ειδα οτι εδω την εβαλαν σε asus 290x directcu ii!!!! http://www.tech-critter.com/2014/08/unboxing-review-prolimatech-mk-26-multi.html απο επιδοσεις πως παει?
Tenshi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 στο site της εταιριας δεν βλεπω να ειναι συμβατη με την δικια μου καρτα... edit:η black αναφερει μονο την 290 αλλα μηπως εννοει τις reference? Υπάρχει και δεύτερο link για την "απλή" MK26. Κάτι έχουν μπερδέψει εκεί στην Prolimatech. Φοβερή ψύκτρα, αν και λίγο γομάρι.
johnnyman Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 αξιζει λες?το καλο ειναι οτι περνει απλα fans 120αρια κ 140αρια!!
Tenshi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 αξιζει λες?το καλο ειναι οτι περνει απλα fans 120αρια κ 140αρια!! Είναι ένα σύν.Ακόμα και αν χαλάσει (πάλι) ανεμιστήρας,μπορείς πάντα να τον αλλάξεις. Απο εκεί και πέρα είναι θέμα αισθητικής (υποκειμενικό) και φυσικά επιδόσεων (αντικειμενικό).Για το δεύτερο,περίμενε απάντηση απο τον Θάνο που γνωρίζει απο πρώτο χέρι . 1
Thanos1972 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 βασικα δεν ξερω εαν αξιζει πλεον να ασχοληθεις ακριβα με την ψυξη της γιατι η αξια της καρτας εχει πεσει κατα πολυ. απο θερμοκρασιες ειναι αριστη οπως ειναι και η προταση της arctic.το θεμα ειναι οτι εσυ δεν εχεις reference ψυχτρα αλλα μια αλλη πολυ καλη.οποτε γνωμη μου ειναι να κοιταξεις να κανεις την δουλεια σου με οσο το δυνατον χαμηλοτερο κοστος.
conkal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 στο ebay εχει απειρα βρες ενα που να κανει για την καρτα σου . για μια δικια μου εκανε αυτο http://www.ebay.com/itm/75mm-x10mm-PWM-4pin-PC-GPU-VGA-Video-Card-Cooler-Cooling-Fan-Hole-to-Hole-40mm-/111315346062?pt=US_Video_Card_GPU_Cooling&hash=item19eae9628e
johnnyman Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Οπως λες εχει απειρα αλλα δεν κανουν για μενα..το βιδωμα τους πισω ειναι τριγωνικο ενω το δικο μου τετραγωνο!!
Tenshi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 βασικα δεν ξερω εαν αξιζει πλεον να ασχοληθεις ακριβα με την ψυξη της γιατι η αξια της καρτας εχει πεσει κατα πολυ. Κάτσε καλά,έδωσα 140 ευρώ για block και backplate 1
johnnyman Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 ε ναι το οτι επεσε η αξια της καρτας δεν παει να πει οτι θα την αφησω ετσι η να βαλω οτι να ναι.η καρτα ειναι πολυ δυνατη κ πιστευω ακομα μετραει πολυ!! 3
conkal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Εχει αρκετα και με τετραγωνο βιδωμα. Και εεπισης στην χειροτερη παρε ενα τριγωνο και βαλε τα δυο μονο
johnnyman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 εχεις καποιο λινκ με τετραγωνο βιδωμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα