johnnyman Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 καλημερα παιδια!σταματησε το να δουλευει το 1 fan απο την καρτα..το εβγαλα το εβαλα τπτ σαν να καηκε..η καρτα δεν εχει εγγυηση.τι κανω τωρα?το fan ειναι αυτο εδω στις φωτος.
hackerW32 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 εγω οταν το παθανε ενας φιλος μου και ενας συγγενης μου, αυτοσχεδιασα με πατεντες. μπορεις αρχικα προσωρινά να πατενταρεις εναν αλλον ανεμιστήρα, επισης οι φοτογραφιες δειχνουν δυο διαφορετικους ανεμιστήρες
Σαϊνόμπι Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 εγω στη θεση σου θα κοιτουσα καποια after market σαν κι αυτη: http://www.arctic.ac/eu_en/accelero-xtreme-iii.html 1
Thanos1972 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 hacker σωστα ειναι τα fan,δαιφορετικα μεν αλλα απο την ιδια ψυχτρα δε. ποια ακριβως ειναι η καρτα γραφικων?για να δουμε εαν αξιζει να της ριξεις λεφτα για aftermarket ψυχτρα. (αν και προσωπικα θα επιανα με tie wraps τον μεγαλυτερο fan που εχω να καθεται εκει πανω και τελειωσε η υποθεση). edit:μετα ειδα οτι ειναι για την 290.πως και δεν εχει εγγυηση αυτη? 2
Alex21121988 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Αυτην εδω εχεις αν κρινω απο το fan. http://www.asus.com/Graphics_Cards/R9290DC2OC4GD5/ Αν τα εχει παιξει το ιδιο το fan μπορεις να το βρεις απο ebay,amazon κτλ. Αν ειναι κατι αλλο τωρα, θα ειναι ζορι.. Μεταχειρισμενη την πηρες ρε John και δεν εχει εγγυηση να φανταστω; Δοκιμασες σε αλλο pc να δεις αν δουλευει; Στο κανει με το που ανοιγει το pc ή οταν ειναι στο OS σου;
johnnyman Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δεν δουλεύει καθόλου το φαν τπτ.ουτε οταν ξεκιναει το pc ουτε μετα...τα εχω δοκιμασει ολα. μεταχειρισμένη ηταν ναι. επισης εχω διαβασει δεν περνει custom ψυχτρες διότι η asus εχει πειραξει το pcb εαν το προφερω καλα.στο ebay, amazon δεν βρηκα τπτ..... εστειλα mail στην asus για το το τι κ πως κ την ρωτησα αμα μπορει να μου στειλει με πληρωμη φυσικα ενα ιδιο fan.σε με ιδια περιπτωση παντως με την δικια μου που βρηκα τυχαια στο net η απαντηση ηταν ότι δεν στελνουν spare parts...τι να κανω τωρα δεν ξερω..
zefiroth Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Αν όντως δε μπορεί να πάρει αφτερμαρκετ ψυκτρα,πας σε λύση πατέντα. Slim fan ιδιας διαμέτρου με τον παλιό στη θέση του χαλασμενου ,ο οποίος συνδέεται πανω στη μητρική. Στη συνέχεια ρυθμιζεις τις στροφές του απο bios/windows στο 80% και ξεκινας να τρέχεις λουπες valley/heaven/3dmark. Αν είσαι ικανοποιημένος απο την ψύξη,αρχίζεις να κατεβάσεις στροφές μέχρι να βρεις τη χρυσή τομή ψύξης και χαμηλού θορύβου. Υ.Γ.Αν πιάνουν τα χέρια σου ,μπορείς να αφαιρέσεις το πλαστικο πλαίσιο απο τον καινουριο φαν ώστε να μπορεσει να ξαναμπει απο πανω το πλαστικό shroud της Asus και να είναι και αισθητικά αποδεκτό το όλο εγχείρημα.
johnnyman Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 εχεις να προτεινεις καποιο συγκεκριμενο fan?αυτο που χαλασε ειναι 95mm.επισης μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα fans εδω. http://www.panlishop.com/product/detail/38451293534.html ειναι αξιοπιστο το site?
zefiroth Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 EBay θα έλεγα,αλλά μαλλον θα σε αργήσουν. http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40%7CR40&_sacat=0&_nkw=95mm+fan+asus&_sop=15 Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα απο Ελλάδα ενα καλό 92mm και θα εκανα τη δουλεια μου.Δε πειράζει που θα είναι λιγο μικροτερος απο τον original. Αν θες να πας σε επώνυμο (και ακριβό) διαλεγεις noktua/be quiet ,αλλιως κανεις τη δουλεια σου με 5-10 ευρώ,αλλά με λίγο παραπανω θορυβο .
johnnyman Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 πατεντα δεν θελω να κανω.θελεται να φενεται η καρτα οπως ηταν εξαρχης.θα δω τι θα κανω τωρα.. παρρειγειλα ενα fan απο το site που σε εδειξα.θα ερθει σε κανα 2 εβδομαδες.εχω περιεργεια τι θα με απαντηση η asus...
hackerW32 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 να σου πω κατι, για να ειμαστε 1000% καλημενοι. αυτην την στιγμη ο ανεμιστήρας της 7850 μου δεν γυρναει καθολου. μονο εαν την ζορίσω με κανα game παει και γυρναει (απο deafault, δεν εχω πειραξει τιποτα) δηλαδη εχεις δοκημασει να παιξεις ενα παιχνιδι και δεν γυρνούσε;
johnnyman Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Και σε παιχνίδι δεν γυρναει καθολου κ οταν ειναι idle η καρτα..θα τα έφτυσε 100%.
Thanos1972 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Με το afterburner εάν το δώσεις 100 θα γυρίσει η μπα?
johnnyman Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 τπτ φιλε μου.μονο το ενα γυριζει.δοκιμασα τα παντα οπως ειπα κ ολα τα software..θα περιμενω το ανεμιστηρακι απο κινα οπως κ την απαντηση της asus.ευτυχως ειναι χειμωνας..
Tenshi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 επισης εχω διαβασει δεν περνει custom ψυχτρες διότι η asus εχει πειραξει το pcb εαν το προφερω καλα. Ισχύσει αυτό με τα custom pcb,κυρίως όμως στα block υδρόψυξης.Εκεί οι "ανοχές" είναι απειροελάχιστες γιατί η ψύκτρα έχει πολύ χαμηλό προφίλ και καλύπτει όλη την πλακέτα της κάρτας. Για σιγουριά στείλε ένα e-mail στην Arctic Cooling, αν η Accelero III/IV είναι συμβατή με την κάρτα σου.Είναι απο τις καλύτερες λύσεις,αν όχι η καλύτερη,απο άποψη αερόψυξης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα