Προς το περιεχόμενο

Ι5 4690Κ 4.7 Ghz με μαμα ψυχτρα.

Dinosfan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια εχοντας οχι κ τοσο καλη εμπειρια με overclocking εχω τον συγκεκριμενο επεξεργαστη μολις τον εφτασα μαμα ψυχτα 4.7 με Vcore 1.37 ειμαι stable για 3 ωρες με Prime 26.x και το AIDA ειναι φυσιολογικο ?δεν δοκιμασα παντως παραπανω.Δεν εχω επιλεξει ομως να τρεχει παντα στην ιδια ταχυτητα να το επιλεξω αν ναι πως λεγεται.Λεω να τον αφησω εκει απλα με το που βαλω custom υδροψυξη μπορω να τον παω και αλλο η να μην ρισκαρω.Ελπιζω να μην σας κουρασα κ να εγινα κατανοητος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με 4690Κ, μαμά ψύκτρα και 1.37V να βαράς μόνο 80άρια στο AIDA, μάλλον έχεις golden τσιπάκι... Δεν ξαναέτυχε να διαβάσω παρόμοια περίπτωση, ειλικρινά! :confused:

• Like 1

Με 4690Κ, μαμά ψύκτρα και 1.37V να βαράς μόνο 80άρια στο AIDA, μάλλον έχεις golden τσιπάκι... Δεν ξαναέτυχε να διαβάσω παρόμοια περίπτωση, ειλικρινά! :confused:

he won the silicon lottery.Οντως με τετοιες θερμοκρασιες η η στοκ ψυχτρα γραφει noctua η το wafer ηταν για broadwell :P

• Like 1

γιαυτο ανεβασα το τοπικ γιατι μ κανε και περιεργη εντυπωση οταν χτυπησα λαχιο????αντε και απο Χριστουγεννα να μπει νερακι να δουμε τα α$%%$ του 

εγω με 4790κ με στοκ ψυκτρα χτυπαω σε game 100 χωρις φαν στο κουτι,με υδροψυξη επεσα στο game 60 se test φτανω 79..οι Κ πολυ δυσκολοι cpu με τεμπ..(στοκ ρολογια παντα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...