NARUTOGR Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 εχω αυτη τη μητρικη Fatal1ty Z77 Professional-M που βγαζει 7,1 και εχει εξοδο οπτικη ινα προσφατα αγορασα ενα home cinema 5.1 λοιπον το συνδεσα με οπτικη ινα αλλα δε δουλευουν τα 5.1 αλλα ακουω μονο 2,0 ηχω δηλαδη απο δυο ηχεια αμα ξερει κανενας γιατι δε ξερω τι να κανω εκανα ελεγχο του σινεμα και της οπτικης ινα με το ps3 ολα κρυσταλο δουλεψα και 5,1 ηχεια μεσω υπολογιστη τιποτα εχω κατεβασει πανω απο 20 βιντεο για τεστ αλλα τιποτα Ευχαριστω πολυ αμα ξερει καποιος να με βοηθησει
christaras1990 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 το βιντεο που προσπαθεις να παιξεις εχει σιγουρα 5,1 ηχο? αφου το εχεις συνδεσει με οπτικο εχεις επιλεγμενο το optical in στο home cinema? Αν τα εχεις κανει σωστα αυτα τοτε κατι παιζει με τα suround settings του home cinema
Ntinaras Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 τι παιζεις και βγαζει στερεο? εχεις dd live η dts connect?
NARUTOGR Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 το βιντεο που προσπαθεις να παιξεις εχει σιγουρα 5,1 ηχο? αφου το εχεις συνδεσει με οπτικο εχεις επιλεγμενο το optical in στο home cinema? Αν τα εχεις κανει σωστα αυτα τοτε κατι παιζει με τα suround settings του home cinema τι παιζεις και βγαζει στερεο? εχεις dd live η dts connect? ναι το βιντεο που παιζω ειναι 5.1 μεσω kmp εχω ρυθμισει και το προγραμμα για 5.1 οχι δεν ειναι στερεο και dd live & dts connect εχω το βιντεο απο youtube το εχω κατεβασει σε 800 mb περιπου και kmp εμφανιζει κατω αριστερα το 5.1 αλλλα τιποτα
christaras1990 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 το youtube δεν εχει 5.1 βιντεο...δοκιμασε να κατεβασεις κατι απο εδω http://www.demo-world.eu/
Christopher_B Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 το youtube δεν εχει 5.1 βιντεο...δοκιμασε να κατεβασεις κατι απο εδω http://www.demo-world.eu/ Το βιντεο που εβαλα ειναι 100% 5.1, μη λεμε οτι θελουμε! Το εχω χρησιμοποιησει προσωπικα για δοκιμες σε 5.1.
christaras1990 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 δεν ξερω τι ειναι το βιντεο που εβαλες...αυτο που ξερω ειναι οτι το youtube δεν υποστηριζει πολυκαναλα φορμα ηχου...και ολα αυτα που κυκλοφορουν στο youtube ειναι μουφα...κανε ενα κοπο κ διαβασε σχολια απο κατω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα