Καποιος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα... Εχω αυτα τα 2 ρουτερ και με το ZTE αντιμετωπιζω εδω και καιρο προβληματα με αποσυνδεσεις και αργο ιντερνετ. Ετσι αποφασισα να βαλω το παλιο linskys που ειχα για λιγες ωρες μη αντιμετωπιζοντας καποιο προβλημα αλλα ειδα καποιες διαφορες στα στατιστικα που θα δειτε πιο παρακατω... Linksys... DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2+ AnnexM DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 12029 kbps Upstream Rate: 1023 kbps Downstream Margin: 18 db Upstream Margin: 32 db Downstream Line Attenuation: 21 db Upstream Line Attenuation: 5.5 db Downstream Transmit Power: 15 db Upstream Transmit Power: 21 db ZTE... Downstream Upstream SNR Margin : 23.8 dB 8.5 dB Line Attenuation : 18.9 dB 10.9 dB Data Rate : 12032 kbps 936 kbps Βλεπετε να υπαρχουν καποιες διαφορες?
.::NikoS::. Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Λύσε μου μία απορία γιατί δε καταλαβαίνω έτσι όπως έχει γίνει copy paste στο κείμενο και κάτι δε μου αρέσει στα νούμερα. Το SNR Margin πόσο είναι;;; Και το Attenuation? Όπως τα βλέπω καταλαβαίνω τα εξής, επιβεβαίωσε μας αν είναι σωστά. linksys SNR margin: down 18 - up 32 attenuation: down 21 - up 5.5 zte SNR margin: down 23.8 - up 8.5 attenuation: down 18.9 - 10.9 To attenuation πες οκ διαφέρει γιατί το κάθε ρούτερ λέει ο,τι θέλει... Το SNR όμως ειδικά το upstream που έχω κοκκινήσει είναι πολύ περίεργο. Και επίσης το down είναι υπερβολικά υψηλό! Τι εταιρία έχεις; Αν σου το ρίξουν σε πιο νορμαλ επιπεδα (~9dB) θα ανέβει πάρα πολύ η ταχύτητα σου. Ειδικά αν ισχύει το περίπου 20dB attenuation μπορεί να φτάσεις και 16-17 mbps ανάλογα με την ποιότητα της γραμμής σου.
Καποιος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Σωστα τα εγραψες. Και εμενα μου φανηκε πολυ περιεργο αλλα με το ΖTE εχω θεματα και το linskys δεν μπορω να το βαλω πολλες μερες για να δω αν εχω προβληματα στην γραμμη μου η πουθενα αλλου γιατι εχω ΟΤΕ TV. Και τεχνικος που ηρθε εδω δεν βρηκε καποιο προβλημα με την γραμμη μου και εχω αλλαξει 2-3 φορες ρουτερ (ΖΤΕ). Επιανα μεχρι 20mbps αλλα μου το ριξανε στο 12 γιατι ειχα πολλες αποσυνδεσεις
.::NikoS::. Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Ζάλισε τους να βρουν το πρόβλημα και όχι να ρίξουν την ταχύτητα για να μπαλώσουν το πρόβλημα. (αλλά βεβαια τι άλλο θα έκανε ο ΟΤΕ; Σοβαροί τεχνικοί... Ότι λέγανε και σε μένα μέχρι που έφυγα από ΟΤΕ και σταμάτησαν και οι αποσυνδέσεις...) Η γραμμή είναι για πολλά περισσότερα και αν είχες αποσυνδέσεις δεν ήταν λόγω της ταχύτητας. Επιβεβαίωσε βεβαια κι εσύ ότι δεν έχεις πρόβλημα εντός του σπιτιού.
Καποιος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Τους εχω ζαλισει πολλες φορες και ο τεχνικος εχει ερθει 3-4 φορες σπιτι μου και στο ρουτερ δεν βρηκε καποιο προβλημα αλλα ουτε και στο κουτι του οτε εδω στο σπιτι μου. Πηγε κατω στην πολυκατοικια, στο καφαο επισης και δεν βρηκε τιποτα. Μεχρι και καλωδια αλλαξε αν και δεν ηταν αναγκη μου ειπε. Το εβαλα και σε αλλη πριζα το ρουτερ και παλι δεν ειδα διαφορα και δεν ξερω τι αλλο να κανω παρολο που η γραμμη ειναι πολυ καλη απ'οτι μου ειπε ο τεχνικος!!! Τι αλλο μπορω να κανω και τι να πω στον οτε?? Το προβλημα ειναι στο SNR Margin δλδ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα