Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω αυτη τη μητρικη Fatal1ty Z77 Professional-M που βγαζει 7,1

και εχει εξοδο οπτικη ινα  προσφατα αγορασα ενα home cinema 5.1

λοιπον το συνδεσα με οπτικη ινα αλλα δε δουλευουν τα 5.1 αλλα ακουω μονο 2,0 ηχω

δηλαδη απο δυο ηχεια αμα ξερει κανενας γιατι δε ξερω τι να κανω εκανα ελεγχο του σινεμα και της οπτικης ινα με το ps3 ολα κρυσταλο δουλεψα και 5,1 ηχεια μεσω υπολογιστη τιποτα εχω κατεβασει πανω απο 20 βιντεο για τεστ αλλα τιποτα

Ευχαριστω πολυ

αμα ξερει καποιος να με βοηθησει

Δημοσ.

Πρεπει να ρυθμίσεις και το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς (πχ vlc,bsplayer),ώστε να στέλνει 5.1 ήχο μέσω της οπτικής στο home cinema,και να μηντο κανει downmix πριν το στείλει.

Δημοσ.

Πρεπει να ρυθμίσεις και το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς (πχ vlc,bsplayer),ώστε να στέλνει 5.1 ήχο μέσω της οπτικής στο home cinema,και να μηντο κανει downmix πριν το στείλει.

ναι το βιντεο που παιζω ειναι 5.1 μεσω kmp εχω ρυθμισει και το προγραμμα για 5.1

εμφανιζει κατω αριστερα το 5.1 αλλλα τιποτα

τι ειναι το <<< και να μηντο κανει downmix πριν το στείλει. >>>

Δημοσ.

Δυστυχως δεν το εχω δουλεψει το kmplayer για να σου πω,αλλα απο προσωπικη εμπειρια ,ενδεχομενως να μην το εχεις ρυθμισει σωστα οπως νομιζεις.

Πχ στην περιπτωση μου,ηθελα να στειλω 5.1 dolbydigital ηχο απο pc σε home cinema μεσω οπτικης.Ε,ενω με το vlc το καταφερα μεσα σε 5 λεπτα ,οπως και με το xbmc,το bsplayer δεν ηθελε με τιποτα να μου κανει το χατηρι.Εφαγα ενα ολοκληρο απογευμα σε forums ψαχνοντας λυση αλλα τιποτα.Θεωρητικα τα ειχα κανει ολα σωστα αλλα ο ηχος παρεμενε στερεοφωνικος.Τελικα το εστειλα στο διαολο ,και επαιζα τα videakia μου με vlc/xbmc.

Downmix ειναι οταν ο player "συγχωνευει" τα 5.1 καναλια σε 2 ,και μετα στελνει τον ηχο στην εξοδο(οποια και αν ειναι αυτη ,οπτικη ινα,αναλογικα ηχεια,κτλ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...