Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαθετω αυτη τη στιγμη την εκδοση viperone 7.0.1 και διαβασα οτι ειναι πιο καλη ρομ η Cleanrom. Μπορω να περασω τη δευτερη χωρις να χασω τα προγραμματα μου και τα λοιπα βγαζοντας απ'το κινητο την πρωτη ρομ; Υπαρχει η δυνατοτητα να εχω και τις δυο; Δε με καιει απλα ρωταω.

Δημοσ.

Να περάσεις και τις δυο οχι. Να περάσεις τη μία πάνω από την άλλη ίσως γίνει αλλά δεν στο προτείνω γιατί θα τρώει σκαλωματα σίγουρα. Προσωπικά δεν θα άλλαζα ποτέ ρομ σε htc μιας και το sence πάει νεράκι

Δημοσ.

Ναι αλλά η viper που έχω μου τρώει τη μπαταρία γρήγορα και θέλω να περάσω και κάποια άλλη να δω αν θα αλλάξει κάτι

Δημοσ.

Δεδομένα, γουι φι, ανοιχτές εφαρμογές.... Τι άλλο να κλείσω;

Εννοώ τις εφαρμογές πως τις κλείνεις; Γιατί αμα τις κλείνεις απλά ετσι πατώντας πίσω, τρέχουν κανονικά. Κατέβασε το Greenify και θα δεις βελτίωση στη διάρκεια της μπαταρίας. Πρόσθεσε όλες τις εφαρμογές και βάλε το widget στην αρχική οθόνη που αδρανοποιεί τις εφαρμογές.

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά σε αυτό και κάνε οτι λέει. Αν είναι θέμα της ROM,καλύτερα δοκίμασε πρώτα να αλλάξεις έναν Kernel έχει αυτός θέμα.

Πολύ καλός οδηγός αλλά λείπει το greenify. Είναι απο τις πιο standard εφαρμογές που χρειαζόμαστε, για να έχουμε μικρή κατανάλωση της μπαταρίας.

Δημοσ.

Πολύ καλός οδηγός αλλά λείπει το greenify. Είναι απο τις πιο standard εφαρμογές που χρειαζόμαστε, για να έχουμε μικρή κατανάλωση της μπαταρίας.

έχει ένα λινκ στο τέλος των tips :P Αλλα ναι, χωρίς Greenify δεν πας πουθενά. 

Δημοσ.

Ο kernel τι κάνει και πώς τον αλλάζω;

Αγορασε το Titanium backup, και κανε μπακαπ τις εφαρμογες σου. Ετσι θα μπορεις να κανεις φορματ παντα και να περνας αλλες ρομ χωρις να εχεις κανενα αγχος. Βεστ εφαρμογη εβερ για ροοτεδ αντροιντ.

Για M7 να βαλεις GPE Lollipop, πανεμορφο πραγμα.

Γενικως κανε και ενα μπακαπ το ολο λειτουργικο πριν περνας αλλες ρομ, μετραει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...