Ferni Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Έχω πρόβλημα στο πληκτρολόγιο σε laptop από eshop.Πιο συγκεκριμένα σε αυτό εδώ http://www.e-shop.gr/acer-aspire-es1-311-133-intel-dual-core-n2840-4gb-500gb-windows-81-p-PER.902931 Το πλήκτρο "Η" πατιόταν με πολύ μεγαλύτερη πίεση σε σχέση με τα υπόλοιπα από την πρώτη κιόλας μέρα.Το πακετάρω το στέλνω πίσω ελπίζοντας ότι θα γίνει αντικατασταση (τρομάρα μου...) μετά από συνομιλία με το service του eshop και λόγω αποχώρησης προς εξωτερικόν τους είπα αν γίνεται να μου το αντικαταστισουν ώστε να τελειώνει σύντομα η ιστορία η να μου δώσουν τα χρήματα μου να πάρω κάτι άλλο,η πιστωτικό τέλος πάντων.Τελικά τίποτα από όλα αυτά δεν ήταν εφικτό για το εν λόγω κατάστημα,η μονή λύση ήταν να δοθεί στο service της acer όπως και έγινε.Μέτα από μια περίπου εβδομάδα παρακολουθωντας στενά την εξελιξη του φλέγον ζητήματος ενημερώνομαι ότι το laptop σήμερα 9/12/14 βρίσκεται στο service του eshop να περάσει τεχνικό έλεγχο και να σταλεί πίσω σ'εμενα.Τελικά δεν περνάει τον έλεγχο λόγω άλλου προβλήματος στο πλήκτρο space και επιστρέφει και πάλι στο service της acer. Θα σας παρακαλούσα πολύ να με συμβουλέψετε για το τι θα πρέπει να κάνω για να βάλω τέλος σε αυτή την γελοία υπόθεση,κουράστηκα να κάνουν βόλτα τα χρήματα μου στα διάφορα τεχνικά τμήματα service για ένα laptop που περισσότερο βρίσκεται εκεί παρά στα δικά μου χεριά. Τους ζήτησα και πάλι να μου στείλουν ένα ακριβώς ίδιο καινούριο και αυτό να βρουν μαζί με την εταιρία που λέγεται acer το τι θα το κάνουν.Πράγμα που το θεωρώ πολύ πολύ λογικό μιας και πλησιάζουν μέρες εορτών και το βλέπω το laptopaki μου να κάνει Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά στα service.
Ferni Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Ενημερωθηκα οτι θα γινει αντικατασταση με νεο laptop..οποτε τελος καλο ολα καλα τελικα...ελπιζω..!
bill27 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Ενημερωθηκα οτι θα γινει αντικατασταση με νεο laptop..οποτε τελος καλο ολα καλα τελικα...ελπιζω..! καλυτερα πριν αγορασεις λαπτοπ να πας και στο thread ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ Η/Υ για να σου προτεινουν τα παιδια κατι καλυτερο απο αυτο ...και μακρυα απο acer,συνεχεια προβληματα βγαζουν,κανουμε και μια ερευνα αγορας πριν αγορασουμε λαπτοπ φιλικα 1
xristoforos89 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Εφοσον ησουν εντος doa, η αλλαγη του προιοντος με νεο ηταν μονοδρομος.
Ferni Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ισχύει το DOA σε laptop από τα eshop και φάνηκε ακράδαντα στην περίπτωση μου.Εαν η αντιπροσωπεια επισκευασε/αλλαζε σωστα με την πρωτη το πληκτρολογιο θα μου το στελναν πισω το ιδιο.Παλι καλα δεν εγινε με την μια.Τυχερος στην ατυχια μου, Τους μιλουσα για DOA και αλλαζαν θεμα,μου ελεγαν ναι ισχυει το DOA οποτε θα αλλαχτει το πληκτρολογιο. Σε περίπτωση βλάβης/φθοράς της μπαταρίας, του τροφοδοτικού, της μνήμης, του σκληρού δίσκου ή του πληκτρολογίου γίνεται αντικατάσταση του ελαττωματικού τμήματος και όχι ολόκληρου του φορητού υπολογιστή. Η αντικατάσταση αυτή ισχύει και για τα δύο χρόνια μετά την αγορά. Οσο για τα acer μαλλον ειμαι στο ποτε ξανα.Ηταν η 2η προσπαθεια που εκανα ελπιζοντας οτι μετα το πρωτο μου και περνοντας 8-10 χρονια απο τοτε θα διορθωθηκε σαν εταιρια αλλα τα ιδια και χειροτερα. Ο πρωτος μου φορητος ηταν acer και με την πρωτη μερα χρησης παρατήρησα 4 καμενα pixels στο πανω αριστερο τεταρτιμοριο.Τους ενημερωσα και μου ειχαν πει οτι στο πανω αριστερο τεταρτιμοριο πρεπει να εχει 6 καμενα.Αν ηταν στο κατω μερος θα σας την αλλαζαμε...Μετα απο κανα χρονο "βαραει" dvd reader,ε ενταξει..Γελιοι απλα..Ηταν που ηθελα 13.3" και σε αυτη την τιμη δεν επαιρνα ουτε netbook.Ελπιζω το καινουριο να μην εχει θεμα γιατι δεν μπορω ιστοριες ξανα.
Ferni Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Το καμενο pixelακι το ξανα τσιμπησα!!!Αιντε με γεια το νεο μου laptop!bravo acer διδασκεις
xristoforos89 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Καλα δεν ξερω κατα ποσο φταιει η acer σαν acer για το πιξελ. Τα πανελ τριτων εταιριων ειναι συνηθως, επισης το αν θα σου πεταξει ή οχι πιξελ ειναι καθαρα θεμα τυχης πιστευω.
SPANK Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Είναι καθαρά ατυχία ρώτα ομως αν σε καλύπτει η εγγύηση σε κατι τετοιο αν και ειναι δύσκολο
Ferni Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Εχει μεγαλη ευθύνη παντως και δικα της panel να μην εχει ας προσεξει λιγακι απο που προμηθεύεται,αλλα το παν ειναι θεμα κοστους ως γνωστών.Πετανε και μια εγγυηση για 4-6 καμενα pixel και εχουν το κεφαλι τους ήσυχο!Ελπιζω να με πιανει και ΠΑΛΙ το DOA αν και βαρεθηκα να πηγαίνω-έρχεται το laptop στα service.Μαλλον θα "ζησω" με αυτο,οπως "εζησα" και με το προηγουμενο acer με τα 4 καμενα!Ελπιζω τουλαχιστον να βοηθησα τους επομενους αγορααστες laptop το ποια εταιρια θα επιλεξουν...
xristoforos89 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δεν πιάνεται στο eshop σαν doa το καμμένο πιξελ. Τουλάχιστον σε δικιά μου περίπτωση πριν από 2 χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα