besttt Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 ειναι καιρος να ξεκολησουμε απο τον πολυφημησμενο q6600 ακριβως ιδιος και μονο 50 watt και 12mb cache ειναι ο L5420 XEON 771 SOCKET WITH 775 ADAPTER κλοκαρεται ακριβως 1,5 γγκιγκα παραπανω και με την στοκ ψυκτρα η εικονα μιλαει μονη της και ασφαλως ειναι φθηνοτερος οποιος εχει καλυτερο οβερκλοκινγκ με q6600 ας ανεβασει εικονα να δουμε ....4.0 γκιγκαχερτζ και παγωμενος κυριοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black adder Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μόνο εσύ αδερφέ έχεις κολλήσει..οι άλλοι παίρνουμε AMD.και κάνουμε σοβαρό oc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 1,52 vcore lol τασεις αυτοκτονιας εχεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
besttt Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) 1,52 vcore lol τασεις αυτοκτονιας εχεις? ο συγκεκριμενος επεξεργαστης επειδη ειναι μονο 50 βατ αντεχει εως 1.6 Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2014 από besttt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 βαλτου 1.6 πανω απο μηνα δεν θα αντεξει 10ghz? yolo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black adder Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 αν δεισς την υπογραφη μου εγω τρεχω στα 10 γκιγκα με ΄ντουαλ επεξεργαστη ξενον οπωρε καμια σχςση η απαντηση σου οταν φτασεις με amd τα 10 γκιγκα τοτε το συζηταμε αναφερομαι στουε φανατικους του q6600 και απλα ηθελα να ενημερωσω οτι υπαρχει στα ιδια χρηματα και φτηνοτερο κατι καλυτερο οπωτε θα παρακαλουσα να λειπου οι εξυπναδες εκτος θεματος ευχαριστω Όταν λες φανατικούς,υπάρχει καμμιά σέχτα,κανά club;Έχουν κρατήσει μητρικές 775 στοκ κάπου; Eγώ στα 4 βλέπω τρέχεις.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
besttt Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) βαλτου 1.6 πανω απο μηνα δεν θα αντεξει 10ghz? yolo 1 χρονο φιλε μου το εχω στο 1.6 και ειναι οκ δες τις θερμοκρασιες εχω ποσταρει εικονα Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2014 από besttt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black adder Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Να φανταστώ πως έχεις και στοκ από xeon και τους δίνεις με cd οδηγιών για το πως να μπούνε σε 775; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
besttt Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2014 από besttt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black adder Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 http://www.amazon.com/X7DBU-Supermicro-5000p-Lga771-Pcie8/dp/B00HJL8EYW/ref=sr_1_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1417732230&sr=1-2&keywords=771 οταν μεγαλωσεις το αγοραζεις καλη σου νυχτα Τσαντίστηκες που εγώ έπιασα τα 10,ενώ εσύ μόνο στα λόγια; Χαζός είμαι...μητρική για ιντελ θα πάρω..αυτοί καίγονται.. Usb3 και sata3 που έχει; Ασύρματο ποντίκι παίρνει; To hdmi που πάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
besttt Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Χαζός είμαι...μητρική για ιντελ θα πάρω..αυτοί καίγονται.. Usb3 και sata3 που έχει; Ασύρματο ποντίκι παίρνει; To hdmi που πάει; ξεκολα το θεμα δεν ειναι διαγωνισμος οβερκλοκινκ και για να σου λυσω την περιεργεια ουτε πουλαω επεξεργαστες και εγω απο το φορου αγορασα οτι αγορασα απλα πηρα την πρωτοβουλια να ανοιξω αυτο το θεμα γιατι αν δεις στις πωλησεις εχουν κολησει στην ζητηση του q6600 και πολυ απλα ειπα να βοηθησω προτεινωντας κατι πολυ καλυτερο Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2014 από besttt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black adder Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 ξεκολα το θεμα δεν ειναι διαγωνισμος οβερκλοκινκ και για να σου λυσω την περιεργεια ουτε πουλαω επεξεργαστες και εγω απο το φορου αγορασα οτι αγορασα απλα πηρα την πρωτοβουλια να ανοιξω αυτο το θεμα γιατι αν δεις στις πωλησεις εχουν κολησει στην ζητηση του q6600 και πολυ απλα ειπα να βοηθησω προτεινωντας κατι πολυ καλυτερο Κακώς,άμα δεν έχεις λύσεις,μην μας απασχολείς αδίκως. Να προτείνεις στους κολλημένους να πάρουν AMD,να κάνουν σοβαρό oc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
besttt Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Κακώς,άμα δεν έχεις λύσεις,μην μας απασχολείς αδίκως. Να προτείνεις στους κολλημένους να πάρουν AMD,να κάνουν σοβαρό oc. εγω προσωπικα δεν γνωριζω amd socket 775 αν υπαρχει παω πασο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
besttt Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 ας ριξουμε και μια ματια στα χαρακτηριστικα αυτων των 2 επεξεργαστων http://ark.intel.com/products/33929/Intel-Xeon-Processor-L5420-12M-Cache-2_50-GHz-1333-MHz-FSB http://ark.intel.com/products/29765/Intel-Core2-Quad-Processor-Q6600-8M-Cache-2_40-GHz-1066-MHz-FSB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Τι να δουμε στα χαρακτηριστικα αυτων των τιμιων μεν αρχαιων δε επεξεργαστων; στοιχημα οτι ενας συγχρονος dual core ειναι καλυτερος σε στοκ απο οτι ο καθεις τους στα 4. Τον 6600 τον ετρεχα με αερα 3.6 και εκαιγε την μανα του. Ασχετο αλλα ειπα να πω τον πονο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα