egio13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα, μία παρουσίαση που έχω από powerpoint 2003 κολλάει σε υπολογιστή που έχει open office 4 και ubuntu (μου βγάζει ένα error με τη λέξη Basic-νομίζω , διότι δεν είμαι τώρα στο συγκεκριμένο Η/Υ). Καμία ιδέα λύσης του προβλήματος;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δοκίμασε να εγκαταστήσεις και να το ανοίξεις με το WPS Office Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
egio13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Oxygene ,ζητώ συγγνώμη ,αλλά δεν το πρόσεξα καλά και απ'ό,τι είδα το λειτουργικό δεν είναι Ubuntu ,αλλά Windows 8.Μάλιστα όταν το δοκίμασα σε Ubutntu φαινόταν να μην είχε πρόβλημα. Το ζήτημα είναι ότι ο προτζέκτορας θα είναι συνδεδεμένος με τα Windoww 8 , κι όχι με τα Ubuntu. Δεν ξέρω τα παραπάνω αλλάζουν την τελευταία σου πρόταση για τη χρήση του WPS Office. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Τρέχει παντού... απλά δεν νομίζω να είναι free στα Παράθυρα, και εξάλλου εδώ συζητάμε μόνο για ότι έχει σχέση με Linux ή/και ελεύθερο λογισμικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
egio13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Έστω και προσωρινά σε trial (που απ'ότι είδα διατίθεται) θα βολέψει . Θα κοιτάξω να προωθήσω το πρόβλημα φυσικά και στην αντίστοιχη ενότητα του φόρουμ . Όπως και να'χει πάντως , σ'ευχαριστώ για τη βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί δεν εγκαθιστάς το δωρεάν powerpoint viewer της Microsoft. Εχει εκδοση που υποστηρίζει το 2003. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί δεν το κάνεις pdf να τελειώνεις και να παίζει παντού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harislinuxos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Καλύτερα, βαλέ το Power Point Viewer http://www.microsoft.com/el-gr/download/details.aspx?id=13 100% σιγουρο και δωρεαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα